Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:12 AM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kūrybingumo ir kantrybės tau mergyt nesugalvoju ka idomaus padaryti,gal rytoj tada užsiimsiu,dar laiko daug. apleidau fotošopą visai ka čia nuveikus,kad nenumirus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:21 AM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nesugalvoju ka idomaus padaryti,gal rytoj tada užsiimsiu tikiesi jog rytoj Tave aplankys MŪZA??? Bet jau tikrai ūpo reikia tam reikalui... Quote (Dove@Deive) ka čia nuveikus,kad nenumirus aš taip pat mastau apie tai noriu į soliariumą, bet šnd negaliu :/ dar reiktų susitvarkyt kambarį, bet taip baisu, kad nežinau nuo ko padėt, visai nieko gal būtų iki "Pavėsio" palėkt kavos kokios, bet šiandien dirba ne Rūtelė (mano mieloji skanios kavos darytoja ir smagi plepaliukė), o savininkas, tai neįdomu... bet kažkur lekt tai reikės vistiek tik kad labai stabdo vaizdas už lango... niūru kotais, saulės trūksta, o ir vėjas nenormalus... bėda ;/
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:24 AM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš taip pat mastau apie tai juokas noriu į soliariumą, bet šnd negaliu :/ dar reiktų susitvarkyt kambarį, bet taip baisu, kad nežinau nuo ko padėt, visai nieko gal būtų iki "Pavėsio" palėkt kavos kokios, bet šiandien dirba ne Rūtelė (mano mieloji skanios kavos darytoja ir smagi plepaliukė), o savininkas, tai neįdomu... bet kažkur lekt tai reikės vistiek juokas tik kad labai stabdo vaizdas už lango... niūru kotais, saulės trūksta, o ir vėjas nenormalus... bėda ;/ man ir oras nepatinka,padruškė kviečiasi,bet tingisi per toki orą kažkur vilktis,bet reikėtu bent iki pardės nueiti nieko valgyti nėra nežinau ką čia šeimynai pagaminti valgymas valgymas ir valgymas,kiek galima gaminti užknisa mane
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:29 AM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mergaites !!!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:35 AM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) valgymas valgymas ir valgymas,kiek galima gaminti užknisa mane Žinau ką tai reiškia... bet pagalvok, kad jei staiga viskas pasikeistų ir tau nebereiktų kasdien po 5 kartus gamint kiekvienam atskirai, nebereiktų plaut indų ir t.t., žinok, labai greit pasiilgtum to... Quote (zuika) sveikutes mergaites !!! Labuka... čia vis kuri tą puoduką nupiešia tai man taip užsinosi kavytės, bet aš tik su pienu geriu, o pieno neturiu tai erzinimasis kažkoks gaunas. Jau 3 kart buvau kavos darytis ir vis atsinešu arbatą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:43 AM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) sveikutes mergaites !!! 4 Sveikute,nepažinau tavęs,pasikeitei avatarą bet labai gražus gal kavitės pasidaryti kad jau čia puodelius keliate
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:44 AM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre tai gerk tada tirpią kava tą 3\1 nepatinką? man tai skanu geriu vietoj arbatos
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:45 AM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikute,nepažinau tavęs,pasikeitei avatarą bet labai gražus as katik atsigeriau kavikes ...nes neperseniausiai is lovos islipau
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:48 AM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sindre tai gerk tada tirpią kava tą 3\1 nepatinką? man tai skanu geriu vietoj arbatos Patinka!!! Atsiūsi email'u ar per skype? NETURIU dabar!!!! Nei 3in1, nei pieno Tai va, sakiau, kad vistiek reiks kažkur važiuot..... bet truputį dar patingėsiu :) o tau Dove@Deive, skanaus!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:52 AM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) as katik atsigeriau kavikes ...nes neperseniausiai is lovos islipau kokia miegaliukė :) aš tai 6:30 žadintuvą stačiausi, kad spėčiau filmą pažiūrėt, nes darbo dienom ir darbo valandom tai man normalų kompą išveža, turiu vargt su šituo senuku, o su juo nei filmų pažiūrėsi, nei ką nagliau paveiksi....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:55 AM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) as katik atsigeriau kavikes ...nes neperseniausiai is lovos islipau Aš jau trečią puodeli geriu Quote (Sindre) Patinka!!! Atsiūsi email'u ar per skype? juokas NETURIU dabar!!!! Nei 3in1, nei pieno juokas juokas Tai va, sakiau, kad vistiek reiks kažkur važiuot..... bet truputį dar patingėsiu :) o tau Dove@Deive, skanaus! jai galėčiau atsiusčiau,bet pati nebeturiu nei pieno ryte vaikai pabaigė su sausais pusryčiais,nei tirpios kavos Ačiū skani kavite
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:56 AM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na as megstu pamiegot mano mazoji atsikele isijunge telika,o mama dar miega ...Biski serga tai i darzeli dabar neina..
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 12:03 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pabeksiu biski,reik eit tvarkytis...iki susimatymo...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 12:05 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) na as megstu pamiegot 10 mano mazoji atsikele isijunge telika,o mama dar miega juokas ...Biski serga tai i darzeli dabar neina.. kaip faina tau man net savaitgali neduoda pamiegoti,o aš taip mėgstu iki kokiu 12 pamiegoti,pasikavinti lovoje manieji tai pat kažko itartini,vakar numaudžiau tai šiandien abu atsikėlė čiaudidami gal neapsirgs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 12:41 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |