Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:44 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) Aš katik grįžau iš kaimynės,arbatytę gėrėm. ka jūs veikiate? vakariniai arbatos gurkšnojimai užsinorėjau ir aš arbatos tai galvoju kad ir man reikia eiti pasidaryti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:45 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labvakari na va, as jau is miego spejau snd atsikelt, ir pazaist cia, dabar dar liko sumustiniu vyriokui naktipieciams pritept, ir jauciu jo nesulauksiu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:45 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) Labutis mergyt ka veikineji? labai skauda galvą,manau šiandien per ilgai prie pc prasedėjau,tai jau eisiu i lovyte Labanaktukas mergytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:46 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) neimanoma iškrapštyti iš kiemo sitoks oras gražus,aš irgi šendien kai isėjau su ddrauge i miesta kelias valandas vaiksciojom,tik kad vejas stiprokas
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:47 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) ka nuveikėt per dieną? aš tai su leliu buvau kieme tik vėjas labai didelis bet šiltas o ką tu nuveikei?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:47 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) čia jau kaip tradicija tau vis smagiau nei vienai,papliurpt galim ka nuveikėt per dieną? aš irgi panašiai, namai, pasivaiksčiojimas po pardas su draugėm, paskui namuose apsitvarkiau, važiavom iki miško, tai dabar poilsiauju
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:47 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Labanaktukas mergytės labai trumpai pabuvai bet labanaktukas,saldziu sapnu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:48 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) sitoks oras gražus,aš irgi šendien kai isėjau su ddrauge i miesta kelias valandas vaiksciojom,tik kad vejas stiprokas mes irgi net mašinos neėmėm, pėstute
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:49 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Labanaktukas mergytės labanaktis
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:49 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) o ką tu nuveikei? aš šendien su drauge mieste braižiaus,nusipirkau rubeliu siek tiek,užėjau i specialią parduotuve,nusipirkau plauku dažų ir nusidažiau plaukus,jaučiuos kaip naujai gimus o daugiau namie buvau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:51 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) aš šendien su drauge mieste braižiaus,nusipirkau rubeliu siek tiek,užėjau i specialią parduotuve,nusipirkau plauku dažų ir nusidažiau plaukus,jaučiuos kaip naujai gimus o daugiau namie buvau mes irgi rūbų ieškojom draugė džinsus nusipirko , o kokia spalva dažei plaukus?
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 9:54 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugė džinsus nusipirko _liuks_ , o kokia spalva dažei plaukus? sutapimas ,aš irgi dzinsiukus sendien nusipirkau juodus,senai reikejo,bet vis nerasdavau medziagos tinkancios,visi kieti tokie budavo,mazai elastano,bet radau o plaukus dazydavau visada tamsiai rudai,uzsidejus sruogeliu sviesiu buvau virsugalvyje,ir jas nusidaziau sviesiai rudai,graziai atrodo,tik kad plaukai galetu buti storesni
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:00 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) sutapimas ,aš irgi dzinsiukus sendien nusipirkau juodus,senai reikejo,bet vis nerasdavau medziagos tinkancios,visi kieti tokie budavo,mazai elastano,bet radau o plaukus dazydavau visada tamsiai rudai,uzsidejus sruogeliu sviesiu buvau virsugalvyje,ir jas nusidaziau sviesiai rudai,graziai atrodo,tik kad plaukai galetu buti storesni draugė tai šviesius džinsiukus pirko, paskui visos kavutės atsigėrėm , aš tai po vėlykų užsirašiau į kirpyklą, galiukus ir kirpčiukus reikia pasikirpti , o draugė nudažys, aš irgi tamsiai rudai dažausi ir tik "ryžas" kelias sruogeles deduosi
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:05 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as vakar kirpykloj sruogeles irgi pasisviesinau,bet kazkaip nesiziurejo, tai uzsidejau sendien spalva anskciau buvau sviesiaplauke,bet jau 4 metai kokie dazau tamsiai,nes gymis tamsus,nebeisivaizduoju svieisiu plauku,todel gal ir sruogeles nebesiziurejo o kokiais dažiukais plaukus dazaisi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:10 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) o kokiais dažiukais plaukus dazaisi? šeip mėgstu Londa ir Garnier naujus , paskutiniu metu dažiausi su svarskof, tai visai nieko tokie labai brangūs tik, nes man 3 dėžučių reikia, plaukai ilgoki ir labai stori , ta todėl kirpykloj ir nesidažau, nes daug mokėčiau tik kirpėja pataria kaip dažyti o tu kokiais, kur perki?
|
Atsijungęs |
| |