Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:22 PM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tu kokiais, kur perki? na taip kai stori ir ilgi plaukai reikia daug dazu. nors is vis tokie plaukai jau dievo davana,aas kaip noreciau vesliu ir geru plauku aš dažausi su kirpykliniais dažais,is parduotuvės paprastos neperku,nes šeip kainos panašios,o kokybė labai skriasi. Su paprastais maximiniais dažais niekad neisgaunama tokia spalva,kokia galima isgauti gerais dažais. Dažausi su svarskof,goldwell,baxter ivairiai,nes kai mokausi šį amata man duoda nuolaidas sios firmos. Ir tau patarčiau tokius pirkti,pvz specelizuotoj parduotuvej tutele 100 ml dazu kainuoja 20 lt,tai nemanau kad brangu labai,ir kiekis nemazas,ir kokybe nebloga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:24 PM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na taip kai stori ir ilgi plaukai reikia daug dazu. nors is vis tokie plaukai jau dievo davana,aas kaip noreciau vesliu ir geru plauku aš dažausi su kirpykliniais dažais,is parduotuvės paprastos neperku,nes šeip kainos panašios,o kokybė labai skriasi. Su paprastais maximiniais dažais niekad neisgaunama tokia spalva,kokia galima isgauti gerais dažais. Dažausi su svarskof,goldwell,baxter ivairiai,nes kai mokausi šį amata man duoda nuolaidas sios firmos. Ir tau patarčiau tokius pirkti,pvz specelizuotoj parduotuvej tutele 100 ml dazu kainuoja 20 lt,tai nemanau kad brangu labai,ir kiekis nemazas,ir kokybe nebloga o kur ta parduotuvė, aš kažkada smetonos gatvėj pirkau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:24 PM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ka veikiat???? laba!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:26 PM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano mamos plaukai labai vešlūs ir stori, tai prieš 3 metus nusprendžiau auginti, tai dabar kai nueisiu kažkokio kirpymo norėčiau tik nežinau kokio pavasaris norisi permainų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:27 PM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kur ta parduotuvė, aš kažkada smetonos gatvėj pirkau smetonos gatvej kiek atsimenu londos buvo parduotuve,o as perku medinese sukose (laisves aisktej)arba junetoje pries centrine iki. junetoj seip pigiau ir ten visko yra kosmetikos,plauku,nagu,odos prieziuros priemones. uzsuk jei pro sali eisi kaa,tikrai labiau apsimoka ten
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:27 PM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pavasaris norisi permainų manau visos pavasari nori permainu...as ir noriu...
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:29 PM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) ka veikiat???? laba! Sveika as arbata geriu.o tu ka veikineji?
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:30 PM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano mamos plaukai labai vešlūs ir stori kad man kas tokius plaukus mano glezni ploni,ilgoki seip,bet mases nera reiks koki sinjona pirktis
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:31 PM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) o tu ka veikineji? o as zadu eit nusipraust ir vel cia prisest.seimyna jau miega..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:32 PM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) arba junetoje pries centrine iki. junetoj seip pigiau ir ten visko yra kosmetikos,plauku,nagu,odos prieziuros priemones. uzsuk jei pro sali eisi kaa,tikrai labiau apsimoka ten aš iš ten pirkau aliejuką plaukams, kaip tik nuolaida buvo rytoj eisiu į centrą reiks užsukt pasižiūrėt, gal kokius dažus nusipirksiu
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:32 PM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) ka veikiat???? laba! labutis aš tai ką tik nusiprausiau ir prisėdau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:34 PM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) o as zadu eit nusipraust ir vel cia prisest.seimyna jau miega.. mes lauksim jei aš nenulūšiu o tu irgi atsinaujint pavasario proga nori , kokie tavo plaukučiai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:34 PM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės kaip jūs čia laikotės man paskutiniu metu visai nebeišeina pasedėti ir pavakaroti per diena nusikalu tai vakare tik į lovą noriu šnd variau apsipirkti pavasariui tiek visko yra tik rinkis,tai nusipirkau batus kurių laaabai norėjau ir kelnes sportinio tipo nes tokias labiausiai mėgst man patogiausia dar sakiau kad atsinaujinti pavasariui eisiu išsikarpyti,nusidažyti plaukus reikia atsinaujinti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:34 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) as arbata geriu kiek gali arbatos gert,paskui naktį lėksi ir lėksi į tuoletą nors kitą vertus juk reikia daug skysčių gerti
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:35 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) o as zadu eit nusipraust ir vel cia prisest.seimyna jau miega.. man irgi reikia eit praustis,sedziu dar su makiazu tyngiu pasikelt bet reiks,bus rami galva,nes mano mada visa laika paskutine minute daryt viska,jau sedi arodo kaip miego nori,griusi i lovyte,atsimeni kad dar su dazais,kol nusiprausi issiblasko miegai visi bloga savybe labai,negaliu pasalint jos niekaip
|
Atsijungęs |
| |