Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:45 PM | Žinutė # 1246 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labutis Laurituke tikrai pasirinkimo parduotuvėse daug net akys raibsta juokas juokas o aš batų niekaip neišsirenku, maniškis sako tai gal tau jų nelabai ir reikia juokas juokas juokas juokas , aš tsportines irgi nusipirkau praeitą savaitę, kėdukų dar reikia _liuks_ _liuks_ manau visos eisim į kirpyklą ir rodysimės kaip pasigražinom sok tai vat ir batukus nusipirkau jie tokie ir sportiniai ir ne nu žodžiu tokie labai įdomūs Adidasiukai esu žiauriai patenkinta Quote (snieguoliuke) manau visos eisim į kirpyklą ir rodysimės kaip pasigražinom sok sok kas be ko būtinai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:45 PM | Žinutė # 1247 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) pasidaryk ilgalaiki plauku tiesinima nuo 150 lt kainuoja o man cheminis neisietu,plika likciau turbut galvojau apie cheminį tiesinimą, bet mano sdraugė darėsi tai tokie nestori plaukai, žemiau pečių tai virš 300Lt umokėjo o aš manau be 400 tikrai neapseičiau , bet va metai praėjo o ji vaikšto sau tiesiais, net baltas pavydas ima
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:46 PM | Žinutė # 1248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) man jau akys merkias, bet dar siek tiek pasedesiu... miela pabūk,pabūk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:48 PM | Žinutė # 1249 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| milli o gal zinai ką nors apie cheminį kur papučia plaukus? nes garbanotų nenoriu norėčiau kur truputį papučia plaukus kad nebūtų tokie prigludę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:50 PM | Žinutė # 1250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai vat ir batukus nusipirkau jie tokie ir sportiniai ir ne nu žodžiu tokie labai įdomūs Adidasiukai esu žiauriai patenkinta faina tau, na gal kada ir aš savo užeisiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:53 PM | Žinutė # 1251 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet va metai praėjo o ji vaikšto sau tiesiais na jo priklauso nuo plauku ilgio kainos,kuo ilgesni veslesni tuo brangiau. bet tai kur istiesinti chemiskai tie plaukai tavo draugei,jie gi auga,sprindis per metus kazkur atauga,tai kaip visi dar tiesus,kaip jie issitiesino kur nuo saknu atauge? :juokas: tame ir minusas cheminiuos,grazu kelis menesius,kol neatauga arba kol neissileidzia Quote (jugute) o gal zinai ką nors apie cheminį kur papučia plaukus? yra toks cheminis,kur pakelia virsugalvio plaukus,tik nuo saknu sudetas cheminis.ne garbanos gaunasi o iskelti pluaki nuo saknu siek tiek irgi geras dalykas kai priglude plaukai
Paskutinį kartą redaguota Milli - Trečiadienis, 2010-03-31, 10:57 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:54 PM | Žinutė # 1252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) faina tau, na gal kada ir aš savo užeisiu juokas juokas juokas juokas kažkada tikrai rasi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:57 PM | Žinutė # 1253 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pabūk,pabūk ka veiksim, pasakas seksim :juokas perziurek balsavima
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Trečiadienis, 2010-03-31, 10:58 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:58 PM | Žinutė # 1254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na jo priklauso nuo plauku ilgio kainos,kuo ilgesni veslesni tuo brangiau. bet tai kur istiesinti chemiskai tie plaukai tavo draugei,jie gi auga,sprindis per metus kazkur atauga,tai kaip visi dar tiesus tai kaip tie issitiesino kur nuo saknu atauge? tame ir inusas sceminiuos,grazu kelis menesius,kol neatauga arba kol neissileidzia na žinok kas pas ją garbanojasi tik kirpčiai , o nuo šaknų šiek tiek pasipūtę ir viskas, ji planuoja dabar ataugusius išsiteisint
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:59 PM | Žinutė # 1255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kažkada tikrai rasi tikiuosi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:00 PM | Žinutė # 1256 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ka veiksim, pasakas seksim :juokas perziurek balsavima 10 norėjau kaip tik rašyti apie pasakų sekimą galim laisvai kurį balsavimą?kas yra? Quote (snieguoliuke) tikiuosi juokas juokas juokas juokas
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:00 PM | Žinutė # 1257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano plaukai kai buvo trumpernis galai pusdavos siek tiek.o kai paaugo jie nesipucia ,tiesus .
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:02 PM | Žinutė # 1258 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) norėjau kaip tik rašyti apie pasakų sekimą galim laisvai kaip smagu, ka ne viena tokia patvirkus Quote (Laurituke) kurį balsavimą?kas yra? katik kur balsavai, ta pati irasei...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:03 PM | Žinutė # 1259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kurį balsavimą?kas yra? 2 kartus 12, 12 parašei, atviruko balsavime
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:05 PM | Žinutė # 1260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kaip smagu, ka ne viena tokia patvirkus 10 juokas ne neviena yra ir daugiau tikrai Quote (vaidabas) katik kur balsavai, ta pati irasei... nu o tai žiopla Quote (snieguoliuke) 2 kartus 12, 12 parašei, atviruko balsavime 10
|
Atsijungęs |
| |