Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 3:04 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) juokas na jau niaaaa... Dove@Deive, pirma nebūsiu... mano kompas su fotkėm pas sesę Vilniuj, o šitam senam grabe bliutiufo nėr, tad paprašysiu kad atsiūstų per kokią vieną... bet mano sėkmės skaičius 12, tad pirma nebūsiu :D juk yra ikeltos tavo fotkes jas nusikopink ir ikelk i konkursą ikiukas mergyt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 3:41 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) čius bingo... nesušlapkit ir skanios picos kai grįši užlėk čia oj pica tikrai skani oras tik prastas na bet mažius mūsų tikras vyras net nekrustelėjo kai iš piršto kraują ėmė suskaičiavo kad 21 kartą pirštą spaudė , o po mūsų berniukas kokių 12m ėjo tai kaip verkė eik tu sau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 3:43 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) gerai, tryyyyyyyyyyyys, čiuožiu ir aš iš namų... pasideginsiu, į pardavyklą užsuksiu iki bai pupos gero pasikaitinimo pupa
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:25 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na merginos ką veikiate? sindre jau gryžai iš pardavyklos jau ir pasideginai?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:26 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o po mūsų berniukas kokių 12m ėjo tai kaip verkė eik tu sau Šaunuolis taviškis... kantrus... Quote (Dove@Deive) juk yra ikeltos tavo fotkes jas nusikopink ir ikelk i konkursą Aš noriu kitokią kokią įkelt Quote (snieguoliuke) gero pasikaitinimo pupa jau pasikaitinau :) tik ne prie savęs buvau, toliau nuvažiavau... tai teko į stovimą, bet ką žinau, visai patiko, nors aš stovimų nemėgstu... bet šįkart tiko, pasigarsinau muzonėlį, pašokau
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:30 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sindre jau gryžai iš pardavyklos Grįžai grįžai... bet vėl išvarysiu... pamiršau cukraus, neturiu nei gramo... tai gyvenimas be cukraus nesaldus... o tuo pačiu dar į svečius užsuksiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:40 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Grįžai grįžai... bet vėl išvarysiu... juokas juokas juokas pamiršau cukraus, neturiu nei gramo... tai gyvenimas be cukraus nesaldus... o tuo pačiu dar į svečius užsuksiu sok Kaip ir aš buvau du kartus parduotuvėje,bet pieno nenusipirkau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:45 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas visas su velykom. tikiuosi smagei margucius prisiridenot buvo tokia nuostabi diena
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:47 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas visas su velykom. tikiuosi smagei margucius prisiridenot _liuks_ buvo tokia nuostabi diena Sveikute tikrai buvo nuostabus oras ir gerai praėjo velykos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:52 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jau pasikaitinau :) tik ne prie savęs buvau, toliau nuvažiavau... tai teko į stovimą, bet ką žinau, visai patiko, nors aš stovimų nemėgstu... bet šįkart tiko, pasigarsinau muzonėlį, pašokau oj man tai stovimas irgi patinka, nes pasišokti gali aš tai vieną kartą į gulimą kitą į stovimą šiandien vaikio daktarė sako, gal iš šiltų graštų mamytė grįžus , tokia gražiai įdegusi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:53 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Šaunuolis taviškis... kantrus... kantrus man tai iš piršto ėmė kraują net pašokau nuo kėdės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 5:54 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tikiuosi smagei margucius prisiridenot buvo tokia nuostabi diena abi Velykų dienos buvo pasakiškos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 7:17 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pleputės kur visos dingusios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 7:37 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliuke gerai kad pataisei mane,net nemačiau Laurituke pataisys Aš tai vis krapštinėjuos dar,didysis gulinėti pradėjo,sako skauda dantį,tai jaučiu rytoj ne į šventę darželyje eisi,o pas gydytoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:02 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Snieguoliuke gerai kad pataisei mane,net nemačiau Laurituke pataisys Aš tai vis krapštinėjuos dar,didysis gulinėti pradėjo,sako skauda dantį,tai jaučiu rytoj ne į šventę darželyje eisi,o pas gydytoja nėr už ką o kurį dantuką skauda?sėdi pas dantistę tavišks?
|
Atsijungęs |
| |