Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:03 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nėr už ką miela miela miela o kurį dantuką skauda?sėdi pas dantistę tavišks? nežinau kuri,tai vieną rodo tai kitą,dabar miega tai rytoj eisime pas dantukų gudytoja,reikės traukti dar vieną.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:09 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nežinau kuri,tai vieną rodo tai kitą,dabar miega tai rytoj eisime pas dantukų gudytoja,reikės traukti dar vieną. bet už traukimą mokėt reikia ane, mes vieną šaknį traukėm tai mokėjom , o jau daug ištraukė kad sakai dar vieną traukt? mųsų tai dvi šaknys yra, bet sakė dar traukti nereikia, kol naujas nepradėjo dygti, o jus vedat ten kur prie klevo?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:29 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet už traukimą mokėt reikia ane, mes vieną šaknį traukėm tai mokėjom galvoju , o jau daug ištraukė kad sakai dar vieną traukt? mųsų tai dvi šaknys yra, bet sakė dar traukti nereikia, kol naujas nepradėjo dygti, o jus vedat ten kur prie klevo? Aha reikia mokėti,apie 12lt ligtai jai gerai atsimenu,nes leidžia vaistus užšaldančius,taip ten kur prie klevo. vienas mūms ištrauktas,tai jaučiu dar vieną teks traukti,nors dar nežinau,gal dar pataisys
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-04-06, 8:30 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:32 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aha reikia mokėti,apie 12lt ligtai jai gerai atsimenu,nes leidžia vaistus užšaldančius,taip ten kur prie klevo. vienas mūms ištraukts,tai jaučiu dar vieną teks traukti,nors dar nežinau,galdar pataisys šeip jei skylutė tai pataisys mes irgi užsirašėm pas dantistę, nes yra 2 mažos dėmelės tai kad skylutės neatsirastų pažiūrės sako, kažkaip nebelaukiu kol vaikiui pradeda skaudėt, geriau iš anksčiau susitvarkyt na o taviškis sėdi gerai? o kaip mažylio dantukai?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:36 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o taviškis sėdi gerai? o kaip mažylio dantukai? Sėdi normaliai tik kai traukė tai ir verkė ir truputi judėjo,na kas čia neverktų kai tokia bjauri procedūra kad ir nuskausmina pas mažyli tai sveiki balti dantukai,išskyrūs priekinius kurių nebėra ištrupėje sako iškris ir nauji išdygs,bet kiti sako kad reikia taisyti,bet pas mažyli nėra ką taisyti,ten tik šaknys like tai šaknų juk netaiso,digs kiti dantukai ir išstums tas šaknis.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:37 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ooooo panos pasikeitę abidvi Dove ir snieguoliuke avatarai liuksiniai... blemba nežinau ką daryt... grįžau namo... tik atsisėdau, vėl į svečius kviečia... bet aš jau aptyngau, nors pasiūlymas viliojantis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:39 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) blemba nežinau ką daryt... grįžau namo... tik atsisėdau, vėl į svečius kviečia... bet aš jau aptyngau, nors pasiūlymas viliojantis varyk varyk prisisedėsi namie kai sena būsi mes tai mergvakarį planuojam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:41 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) pas mažyli tai sveiki balti dantukai,išskyrūs priekinius kurių nebėra ištrupėje sako iškris ir nauji išdygs,bet kiti sako kad reikia taisyti,bet pas mažyli nėra ką taisyti,ten tik šaknys like tai šaknų juk netaiso,digs kiti dantukai ir išstums tas šaknis. na mažylis tai dar mažutis, pas jį ir turi būti sveiki aš atsimenu, kai mes ėjom pirmą kartą pas dantistę profilaktiškai, ir kitoje pusėje mergaitė klykė, taip garsiai kad visa poliklinika skambėjo, galvojau kad mūsų bijos net eiti, bet viskas buvo čiki
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:42 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) varyk varyk prisisedėsi namie kai sena būsi mes tai mergvakarį planuojam nu snieguoliuke, pasakei taip nuotaikingai... jaučiu reik varyt... tik mane nervuoja kad aš beveik žinau, jog negrįšiu šiandi... O mergvakaris jėga... ir planuot linksma ir dalyvaut.... aišku jei mergiotės visos nes būna kitur tai kai pradės... vienai tas nepatinka, kitai kitkas...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:45 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O mergvakaris jėga... ir planuot linksma ir dalyvaut.... aišku jei mergiotės visos nes būna kitur tai kai pradės... vienai tas nepatinka, kitai kitkas... mergos vien bus jaunoji tai laukiasi, bet mes ne, tai paošim, mąstom ką čia sugalvot, joks klubas pas mus nebedirba o kam virš 30 dar nesinori eit tai jaučiu kaimynus šiurpinsim Quote (Sindre) nu snieguoliuke, pasakei taip nuotaikingai jo man kažkaip nuotaika šiandien superinė lėksiu iki kaimynės arbatikės atsigerti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:53 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| okey, skanios arbačikės, snieguolyt... aš irgi bėgu... kuo pupytis pavaišins, tą ir gersiu... čius... manau iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:28 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš irgi bėgu... kuo pupytis pavaišins, tą ir gersiu... juokas čius... manau iki rytojaus Bėk bėk Sindre gerai pasilinksmink :sok:
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-04-06, 9:29 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-04-06, 10:14 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, nespejau net perskaityt kiek priraset, snd visa dienele Pnvz prasidavem su mama, nebera laiko net pas jus uzsukt, bet nieko, po geros savaiteles, islydejus svecius, sugrysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 10:16 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, nespejau net perskaityt kiek priraset, snd visa dienele Pnvz prasidavem su mama, nebera laiko net pas jus uzsukt, bet nieko, po geros savaiteles, islydejus svecius, sugrysiu labutis , kaip šaunu kad mama atvažiavo , pas mane tai šiandien pamotė buvo užsukusi, tai kavos atsigėrėm papliurpėm ir išvažiavo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-04-06, 10:29 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labutis , kaip šaunu kad mama atvažiavo _liuks_ , pas mane tai šiandien pamotė buvo užsukusi, tai kavos atsigėrėm papliurpėm ir išvažiavo miela ir mama, ir brolis, o dar giminaiciai, tai vieni, tai kiti uzsuka... na vienu zodziu, gyvenu pilnu tempu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |