Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 4:35 PM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, persirengiau siek tiek...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 4:36 PM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, persirengiau siek tiek... kai pamačiau sakau kas gi čia tokia, ogi žiūriu tu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 4:37 PM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) teisingai mastai viskas bus gerai, o ką dantistė sako?ką siūlo, gal patarė ką nieko nepatarė žėsim ką rytoj sakys
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 4:39 PM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nieko nepatarė žėsim ką rytoj sakys na tikiuosi viskas bus čiki o kaip dabar jaučiasi vyrukas?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:09 PM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tikiuosi viskas bus čiki _liuks_ _liuks_ _liuks_ o kaip dabar jaučiasi vyrukas? Dabar jau gerai,gryže abu pamiegojom posmą tai jau duodasi su broliu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:18 PM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| hi, dantukų fėjos! :) jetus koks oras nuostabus... pasivaikščiojau taip smagiai.... dar draugė paskambino, sako "tai kelintą važiuojam bariukan?" O aš taip natūraliai: "Važiuojam?... Nea...EINAM!!!" Kam taxui litus mėtyt jei galima prasieit... :) Ką jūs veikinėjat?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:30 PM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Dabar jau gerai,gryže abu pamiegojom posmą tai jau duodasi su broliu tai ir gerai na vyras išregistravo mašinikę , maniškis tai grįžo užkando ir išlėkė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:32 PM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jetus koks oras nuostabus... pasivaikščiojau taip smagiai.... dar draugė paskambino, sako "tai kelintą važiuojam bariukan?" O aš taip natūraliai: "Važiuojam?... Nea...EINAM!!!" Kam taxui litus mėtyt jei galima prasieit... :) Ką jūs veikinėjat? na mus mus nieko nuostabaus apsiniaukę manau kad rytoj bus gražiau, lėksim su kinderiuku palakstyt
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:39 PM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lėksim su kinderiuku palakstyt čia tikrąja to žodžio prasme??? ar į miestuką? Aš tai rimtai labai norėčiau palakstyt, man prie pat namų 3 tvenkiniai, aplink kuriuos pėščiųjų-dviračių takai... tai taip jėgelė palei vandenuką arba pušynėliu su gera muzika ausyse lengvai prasibėgt... vakar mano kipišas klausė kada bėgiosiu, nes jis tai kiekvieną rytą prasibėga... O man tai be ryšio, tai šlapia, tai saulė, tai lyja, tai vėl saulė...na bet netolimoj ateity manu reikės įsivest į dienotvarkę šitą reikalą.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:39 PM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o saulė lenda , sugalvojo prieš nusileidžiant ir Panevėžį apšviesti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:47 PM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat mergaitės?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:47 PM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai ir gerai _liuks_ _liuks_ na vyras išregistravo mašinikę , maniškis tai grįžo užkando ir išlėkė juokas Jo išregistravo Quote (snieguoliuke) na mus mus nieko nuostabaus juokas juokas juokas juokas apsiniaukę liudna liudna Tikrai pas mus nieko gero,kaip šalta tai ne tas žodis Aš tai kavute su vyru geriu,truputi šilčiau net pasidarė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:49 PM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Aš tai rimtai labai norėčiau palakstyt, man prie pat namų 3 tvenkiniai, aplink kuriuos pėščiųjų-dviračių takai... tai taip jėgelė palei vandenuką arba pušynėliu su gera muzika ausyse lengvai prasibėgt... vakar mano kipišas klausė kada bėgiosiu, nes jis tai kiekvieną rytą prasibėga... O man tai be ryšio, tai šlapia, tai saulė, tai lyja, tai vėl saulė...na bet netolimoj ateity manu reikės įsivest į dienotvarkę šitą reikalą. į miestuką aš mieliau renkuosi dviračius , kai su tėvais gyvenom miestelyje tai lakstydavom su draugėm
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:50 PM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš tai kavute su vyru geriu,truputi šilčiau net pasidarė maniškis tai iškūrė į objektuką sakė užbaigs šiandien
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 5:51 PM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai galvoju ką rengtis galvojau kad pas draugę namiese pasisėdėsim tai būčiau naujus džinsus išmėginus... o dabar pasirodo, kad į žmones... tai renkuosi suknelę pagal pėdkelnes, kadangi neseniai krūvą skalbt jų sudėjau tai dabar pasirinkimas nedidelis... bordinės, tamsiai mėlynos, ir juodos velnias! dar galvoju ar ne per anksti su batukais būtų eit.... nes jau su aulinukais šnd karšta buvo, bet gal dar neskubėt...
|
Atsijungęs |
| |