Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:08 PM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai gražus tavo avataras tikrai gražus, kardinaliai pasikeitė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:09 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o jau svetimi bus aga jau prasidėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:10 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai gražus tavo avataras Quote (snieguoliuke) tikrai gražus, kardinaliai pasikeitė as nelabai megeja ju keist, bet pavasario proga pasikeiciau, nors cia ne tas ko ieskojau, bet kazka panasaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:13 PM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai gražus, kardinaliai pasikeitė _liuks_ _liuks_ _liuks_ Quote (snieguoliuke) aga jau prasidėjo _liuks_ agam Quote (vaidabas) as nelabai megeja ju keist, bet pavasario proga pasikeiciau, nors cia ne tas ko ieskojau, bet kazka panasaus bet tikrai fainas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:10 PM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na vaidabas pavarei
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:12 PM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na vaidabas pavarei na anadien praziopsojau zaidima, tai nors snd pasiseke
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:16 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na anadien praziopsojau zaidima, tai nors snd pasiseke aš irgi anąkart pražiopsojau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:09 AM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas pleputės šiandien abu su vyru atsikėlėme pikti ir neišsimiegoje virš mūsų kaimynai kas anta nakti kaip tik 2 nakties taip ir muštynės daužymai ir vaiko verkimas klykimas,siaubas kažkoks,neimanoma paskui užmigti. tai dabar nežinau kiek reikės kavos išgerti,kad akys atsimerktų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:32 AM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Dove, o tai cia jus jau naujame bute?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:39 AM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes 4 Dove, o tai cia jus jau naujame bute? Sveikute,ne dar senajame čia ta pati kaimynė kuri sugebėjo nepasimti vaikų iš darželio,pasiemė tik 12 nakties
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:40 AM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas pleputės Quote (Dove@Deive) Labas rytas pleputės šiandien abu su vyru atsikėlėme pikti ir neišsimiegoje virš mūsų kaimynai kas anta nakti kaip tik 2 nakties taip ir muštynės daužymai ir vaiko verkimas klykimas,siaubas kažkoks,neimanoma paskui užmigti. tai dabar nežinau kiek reikės kavos išgerti,kad akys atsimerktų čia tie kur vaikų iš darželio nepasiemė? nepasisekė Jums o kaip naujieji savininkai?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:41 AM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na oras pas mus vėl š...... kažkoks košmaras , kaip tavo vyrukas laikosi? vėl eisi pas dantistę?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:47 AM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia tie kur vaikų iš darželio nepasiemė? nepasisekė Jums o kaip naujieji savininkai? o tai naujo buto dar nenusiziurejot, ar nebeiseisit is to Quote (snieguoliuke) na oras pas mus vėl š...... na taip, planavau eit arziuke apsitvarkyt, ruost vieta siltnamiui, bet neisdegs, o mama su broliu atsikele liepe siltu rubu ieskot, nes jie ten 4 metai, kai didziausias saltis -3 ziema tebuvo, jiem cia kaip siaurej, vaiksto susitrauke
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:49 AM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na taip, planavau eit arziuke apsitvarkyt, ruost vieta siltnamiui, bet neisdegs, o mama su broliu atsikele liepe siltu rubu ieskot, nes jie ten 4 metai, kai didziausias saltis -3 ziema tebuvo, jiem cia kaip siaurej, vaiksto susitrauke tikra žiema čia jiems aš tai va vaikio į darželį neleidau sakau pasivaiksčiosim ir pan, bet kad oras nekoks gal išgražės po pietų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:52 AM | Žinutė # 375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia tie kur vaikų iš darželio nepasiemė? nepasisekė Jums liudna liudna liudna o kaip naujieji savininkai? Tai jau taip,tie patys,nieko naujisavininkai,jauni tai pat turi du vaikus.sakom ot nepasisekė nusipirko buta ir turės dabar klausytis pjautynių ir vaikų klikymų Quote (snieguoliuke) kažkoks košmaras liudna liudna , kaip tavo vyrukas laikosi? vėl eisi pas dantistę? galvoju Rimtai oras ne koks kaip šalta jo vėl eisime pas dantukų gydytoja,žėsim ką šiandien darys,gal nieko. Quote (vaidabas) o tai naujo buto dar nenusiziurejot, ar nebeiseisit is to galvoju ne dar nenusižiūrėjome,nėra taip lengva gauti,dar rajonus atsirenkam,neisim jau tikrai į kokius molainius
|
Atsijungęs |
| |