Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-05, 6:03 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as ir gryau, vyruki pasiliko pazvejot, o as veliau nuleksiu, nes saulle kaiti, per karsta man.... na tikrai šiandien saulė kaitri, galima degintis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-05, 10:28 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes jau iš gamtos, tai vaikas jau nulūžęs išsidūko miške sveikutės, aš irgi jau po gamtų, mėsyčių kepimų ir tt... Žodziu, po švenčių išsišiepus pasiekiau namukus, priaugau 4 kg ir jau išsišiepus guliu lovytėj Siunčiu po saldžianaktį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:30 AM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) sveikutės, aš irgi jau po gamtų, mėsyčių kepimų ir tt... Žodziu, po švenčių išsišiepus pasiekiau namukus, priaugau 4 kg ir jau išsišiepus guliu lovytėj Siunčiu po saldžianaktį o kiek pramogų sindre tavo avataras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:32 AM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:34 AM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kiek pramogų ypač pilvui pramogų vakar pirkau džinsus, tai į savo dydį vos įsibraškinau, bet primečiau, kad kątik nuo stalo tai gerokai ištinus, pažiūrėsiu šiandi gal įlysiu Quote (snieguoliuke) sindre tavo avataras Mano sesuo net nesuprato kad čia kažkokia boba.... sako "Oooo kaip gražiai čia gavaisi, kas fotkino?"
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:38 AM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, mmmm kaip skaniai kavytė atrodo... bet aš namie kavos negeriu... oras koks fea sakiau į kontorą nušoksiu, pažiūrėsiu kaip teisininkai gyvena, kavos atsigersiu bet per lietų tyngu.... geriau į vonią su burbulais....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:42 AM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, mmmm kaip skaniai kavytė atrodo... bet aš namie kavos negeriu... oras koks fea sakiau į kontorą nušoksiu, pažiūrėsiu kaip teisininkai gyvena, kavos atsigersiu bet per lietų tyngu.... geriau į vonią su burbulais.... pas mus nelyja, bet labai panašu kad lis aš tai šiandien į darbą neisiu, nes svečių laukiu mano viršininkė dar negrįžus, tai darban ir nereikia, tik ataskaitas parašyt reiks šiandien ir psio , gal dar kompą važiuosiu pasižiūrėt kokį nupirko o po pietų vaiką pas gydytoją vesiu, kraują patikrinsim ir pan. tai dabar va su kinderiu sėdim su chalatais aš prie savo kompo jis prie savo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:44 AM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) pažiūrėsiu šiandi gal įlysiu aišku kad įlysi Quote (Sindre) Mano sesuo net nesuprato kad čia kažkokia boba.... sako "Oooo kaip gražiai čia gavaisi, kas fotkino?" žinok kai aš pamačiau irgi paalvojau kad tu o čia ne tu?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:46 AM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va su kinderiu sėdim su chalatais aš prie savo kompo jis prie savo Quote (snieguoliuke) dar kompą važiuosiu pasižiūrėt kokį nupirko tai sėdit prie skirtingų kompų ir dar pirkot???? Quote (snieguoliuke) mano viršininkė dar negrįžus, tai darban ir nereikia o man dar 2 savaitės atostogai....net nenoriu kad baigtųsi.... bet apie tai ir negalvokim snieguoliuke, nebuvau senokai, nežinau, nupirkai sūnui kokį gyvį ar ne?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:48 AM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok kai aš pamačiau irgi paalvojau kad tu kad tu mani nematei nebent tą su triuška, bet ten prieš kokius 3 metus daba plaukai baltesni
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:50 AM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, tas =aidimas "padainuokim" man i6kart dainuot noris
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:53 AM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai sėdit prie skirtingų kompų ir dar pirkot???? ne namuose yra personalinis ir laptopas ( bet dabar draugei mokslams paskolinau, nes kai studijavau man irgi labai privertė, o dar pigiai gavom, tai vyras nupirko ) o vaikas tai savo turi, na vaikišką-lietuvišką kompiuterį laptopą. mokosi rašyti o man darbe kompą turi nupirkt, tai eisiu pasižiūrėt kokį Quote (Sindre) o man dar 2 savaitės atostogai....net nenoriu kad baigtųsi.... bet apie tai ir negalvokim o atosotogos labai labai gerai Quote (Sindre) snieguoliuke, nebuvau senokai, nežinau, nupirkai sūnui kokį gyvį ar ne? gyvį susitarėm kad pirksim gimtadieniui , dabar gavo audi R8 su pulteliu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 8:55 AM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, tas =aidimas "padainuokim" man i6kart dainuot noris Quote (Sindre) kad tu mani nematei nebent tą su triuška, bet ten prieš kokius 3 metus daba plaukai baltesni tai iš tos ir sprendžiau kad tu o jei rimtai čia tu ar ne? Quote (Sindre) snieguoliuke, tas =aidimas "padainuokim" man i6kart dainuot noris man irgi jis toks linksmas, mane vakar prie dainų buvo patraukę
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:01 AM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dabar gavo audi R8 su pulteliu ooooooo neblogai... net ir aš norėčiau.... dzin kad su pulteliu Quote (snieguoliuke) susitarėm kad pirksim gimtadieniui tai cia rudenį kaip suprantu :) na gerai, aišku vasarą galėsit transliuot, nereiks rūpintis kam palikt, kai prie jūros leksit.... jetus aš kaip noooooriu negaliu.... praeitais metais turiu fotkes kaip gegužės menesį jau žiauriai karšta buvo ir mes jau skrudėsiai rudi rudi jūroj maudėmės... o prisiminiau, kad šią savaitę mano brangusis advokatas sakė mane nuveš prie Baltijos, kai darbo reikalais važiuos pažiūrėsim...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:05 AM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau