Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:09 PM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ka tu Sindrut veikinėji, jau gal nebetingi tingiu ...palaksčiau truputį... palikau mašiną, padangas montuoja...dabar užkandau namiese, vėl lėksiu į miestuką... Quote (snieguoliuke) man tai per tokį ora lauke norisi būti jioooo man irgi... Quote (Dove@Deive) žodžiu nebėra kada su jumis papliurpti vajei kaip vijurkas sukiesi ponia... smagu... o pasipliurpimui dar bus to laiko... siakmės veikimuose, Dove...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:09 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ne ne į užmiesti,mieste netoli geležinkelio,nesikeis net darželis,kiemas tikrai didelis taip su patogumais be patogumų neitume. jo galėtų būti pirmas aukštas,bet nieko gerai bus ir antras,net su balkonu,kaip faina ryte išeini sau geri kavite tikrai aš čia prisišnekėsiu iš anksto tai aišku gerai, tik reikės prie traukinio garso priprast , ir uošvienė netoli bus, tikrai šauniai vietą susiradot , žinok ten kažkur netoli tik nepamenu ar kerbedžio ar vilties gatvt, ten kur nuosavi namai, Gitanos mama su vaikasi gyvena, tai gal dar kaimynės būsit o šeip tai kerbedžio gatvėj nieko namai, daug jų ir nuomuoja tik kad prie pat jau gatvės jie, baisu, kad vaikai neišlėktų neprisišnekėsi, reikėjo rankpinigius duot ir tikrai neapsigalvos , arba iškart nuo kokio gegužio mėn eit gyvent , kam dar jums už butą mokėt, ten ir mokesčiai mažesni, tik nuoma brangesnė navienu žodžiu gal sugalvosit laikui bėgant ir nusipirkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:11 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o dėl darželio galvoju dar,o PURIENa vasara dirbs??? aga dirbs Puriena , tik klausimas ar dar vietų bus o žvaigždžių gatvėj žinau tą darželį, bet ten netgi eilėse sako reikia laukti kad lankytum , mes tai galvojam apie Vilniaus gatvėje esančius darželius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:12 PM | Žinutė # 604 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tingiu ...palaksčiau truputį... aširgi palaksčiau, reikės mažojo po poros valandų važiuot pasimt
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:19 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikės mažojo po poros valandų važiuot pasimt mmmm tai daba eisi suktis virtuvėlėj, kad parsivežus vyriuką pamaitintum smaguma... okey aš tai lekiu jau, reik "grožį ir geismą" savo aplankyt ikis pikis..
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 3:40 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, o grasinimai uosvei nepadetu? bet viskas tik tipo formoje 1.jus laukiates (kad ir dvinuku) 2.skiriates (nebent ji tik no to laimingesne) 3.kad kokia tai lyga 4.kad vaikui kazkas nejaugi nepadetu tokie melai? kad ir kokia ragana buciau bent jau tokie dalykai trenktu man per smegenis (bet jeigu ji tokio dalyko neturi tai ka gi ... ) nieko nebelieka Jei perdejau atsiprasau bet tik stengiuos padeti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 5:07 PM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku gerai, tik reikės prie traukinio garso priprast juokas juokas juokas , ir uošvienė netoli bus, tikrai šauniai vietą susiradot _liuks_ _liuks_ _liuks_ , žinok ten kažkur netoli tik nepamenu ar kerbedžio ar vilties gatvt, ten kur nuosavi namai, Gitanos mama su vaikasi gyvena, tai gal dar kaimynės būsit juokas juokas juokas juokas o šeip tai kerbedžio gatvėj nieko namai, daug jų ir nuomuoja tik kad prie pat jau gatvės jie, baisu, kad vaikai neišlėktų galvoju neprisišnekėsi, reikėjo rankpinigius duot ir tikrai neapsigalvos _liuks_ , arba iškart nuo kokio gegužio mėn eit gyvent _liuks_ _liuks_ , kam dar jums už butą mokėt, ten ir mokesčiai mažesni, tik nuoma brangesnė navienu žodžiu _liuks_ _liuks_ _liuks_ gal sugalvosit laikui bėgant ir nusipirkt _liuks_ _liuks_ čia nomuoja savi žmonės,uošvenės draugė ji liepos mėnesi išvažiuoja2 metam į užsieni tai kad ne kerbedžio ten gatvė gatvė ten rami,aplink visą namą tvora,niekur neišlėks Na gana apie tą namą rimtai prisišnekėsiu. niekur šiandien nebevažiuosime vyras papuolė vilniuje į autoįvikį,tai gerai kad ne jis kaltas ir jam nieko neatsitiko,sveikas gyvas,tai dar iki šiol policijoj sėdi neaišku kada gryš Ačiū dievui kad nedidelė avarija
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 5:20 PM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ačiū dievui kad nedidelė avarija taip taip...bile nenukentėjo... Dove@Deive, kaip sekas meistrauti ten kažką įdomaus?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:38 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, kaip sekas meistrauti ten kažką įdomaus? Jau sumeistravau iš bambalio padariau krepšeli ir tipo vaza Katik gryžome iš kiemo,ne taip jau ir šilta šiandien
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:49 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) čia nomuoja savi žmonės,uošvenės draugė ji liepos mėnesi išvažiuoja2 metam į užsieni tai kad ne kerbedžio ten gatvė gatvė ten rami,aplink visą namą tvora,niekur neišlėks Na gana apie tą namą rimtai prisišnekėsiu. na tai ir nebekalbėkim svarbu, kad viskas būtų gerai ir matai kaip kartais uošvienė praverčia jeigu draugė jos tai ir už nuomą galėtų neimti faina va bus ilgesniam laikui galėsit įsikurt, užsimanysit ir nusipirkt ir dar pliusas tai kad tikriausiai su visais baldais ir technioka, nereiks sukti galvos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:52 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) niekur šiandien nebevažiuosime vyras papuolė vilniuje į autoįvikį,tai gerai kad ne jis kaltas ir jam nieko neatsitiko,sveikas gyvas,tai dar iki šiol policijoj sėdi neaišku kada gryš Ačiū dievui kad nedidelė avarija oj negerai svarbiausia kad sveikas ir ne jis kaltas , bet žinai jei ten koks mafukas atsitrenkė tai kad kaltės taviškiui nesumestų, o kaip jis vilniui su savo mašina? ar su darbine? na kaip sakoma svarbu kad viskas gerai baigsis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:55 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj negerai svarbiausia kad sveikas ir ne jis kaltas _liuks_ _liuks_ _liuks_ , bet žinai jei ten koks mafukas atsitrenkė tai kad kaltės taviškiui nesumestų, o kaip jis vilniui su savo mašina? ar su darbine? na kaip sakoma svarbu kad viskas gerai baigsis Su darbine mašina,viskas ten gerai,tik veidrodėli nutrenkė toliau sau trakuose dirba,tik tiek kad laiko kiek prarado
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:55 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) niekur šiandien nebevažiuosime na rytoj nuvažiuosite, bet tipo praneša nekokį ora savaitgalį kažkos košmaras Quote (Dove@Deive) Katik gryžome iš kiemo,ne taip jau ir šilta šiandien na žinok tikrai nelabai, grįžome iš sodo tai sušaau, bet už tai ir mes šilknamį susiveikėm , trečiadienį sakau jau reiks užsodint kuo nors
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:57 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ne dar nebuvo,gal dar ateis lauksime tikriausiai dar ateis, jau Sigutei buvo, tai ir iki jūsų ateis, teks piniginę paplonint sakys noriu su tuo draugu su anuo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:58 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na žinok tikrai nelabai, grįžome iš sodo tai sušaau, bet už tai ir mes šilknamį susiveikėm juokas juokas juokas juokas , trečiadienį sakau jau reiks užsodint kuo nors juokas juokas juokas Tai gerai,man sesuo sako pomidorus jau dabar reikia namie sodinti,o paskui į šiltnami,tai nežinau kaip čia bus,reikės sesės pagalbos prašyti ji nors nusimano apie daržą aš tai visai žalia jai neišeis pomidorų agurkų užsisėti,tai bent jau ridikėlių,svogūnų ir salotų tikrai pasisėsiu juk ir liepos mėnesi dar galima. ai koks skirtumas bus tai bus gerai nebus tai ir nereikės,nesvajokime ankščiau laiko apie derlių
|
Atsijungęs |
| |