Šeštadienis, 2025-01-25, 11:09 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
SindreData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:09 PM | Žinutė # 601

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
ka tu Sindrut veikinėji, jau gal nebetingi
tingiu juokas ...palaksčiau truputį... palikau mašiną, padangas montuoja...dabar užkandau namiese, vėl lėksiu į miestuką...
Quote (snieguoliuke)
man tai per tokį ora lauke norisi būti
_liuks_ _liuks_ _liuks_ jioooo man irgi...
Quote (Dove@Deive)
žodžiu nebėra kada su jumis papliurpti
vajei kaip vijurkas sukiesi ponia... smagu... o pasipliurpimui dar bus to laiko... siakmės veikimuose, Dove...
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:09 PM | Žinutė # 602

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
ne ne į užmiesti,mieste netoli geležinkelio,nesikeis net darželis,kiemas tikrai didelis taip su patogumais be patogumų neitume. jo galėtų būti pirmas aukštas,bet nieko gerai bus ir antras,net su balkonu,kaip faina ryte išeini sau geri kavite
tikrai aš čia prisišnekėsiu iš anksto

tai aišku gerai, tik reikės prie traukinio garso priprast juokas juokas juokas , ir uošvienė netoli bus, tikrai šauniai vietą susiradot _liuks_ _liuks_ _liuks_ , žinok ten kažkur netoli tik nepamenu ar kerbedžio ar vilties gatvt, ten kur nuosavi namai, Gitanos mama su vaikasi gyvena, tai gal dar kaimynės būsit juokas juokas juokas juokas
o šeip tai kerbedžio gatvėj nieko namai, daug jų ir nuomuoja tik kad prie pat jau gatvės jie, baisu, kad vaikai neišlėktų galvoju
neprisišnekėsi, reikėjo rankpinigius duot ir tikrai neapsigalvos _liuks_ , arba iškart nuo kokio gegužio mėn eit gyvent _liuks_ _liuks_ , kam dar jums už butą mokėt, ten ir mokesčiai mažesni, tik nuoma brangesnė
navienu žodžiu _liuks_ _liuks_ _liuks_ gal sugalvosit laikui bėgant ir nusipirkt _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:11 PM | Žinutė # 603

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
o dėl darželio galvoju dar,o PURIENa vasara dirbs???

aga dirbs Puriena , tik klausimas ar dar vietų bus juokas juokas
o žvaigždžių gatvėj žinau tą darželį, bet ten netgi eilėse sako reikia laukti kad lankytum galvoju , mes tai galvojam apie Vilniaus gatvėje esančius darželius _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:12 PM | Žinutė # 604

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
tingiu ...palaksčiau truputį...

aširgi palaksčiau, reikės mažojo po poros valandų važiuot pasimt juokas

Atsijungęs
SindreData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:19 PM | Žinutė # 605

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
reikės mažojo po poros valandų važiuot pasimt

mmmm tai daba eisi suktis virtuvėlėj, kad parsivežus vyriuką pamaitintum smaguma... okey aš tai lekiu jau, reik "grožį ir geismą" savo aplankyt juokas juokas ikis pikis..
Atsijungęs
MaribellaData: Pirmadienis, 2010-04-12, 3:40 PM | Žinutė # 606

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kipsiuke,
o grasinimai uosvei nepadetu?
bet viskas tik tipo formoje
1.jus laukiates (kad ir dvinuku) 10
2.skiriates (nebent ji tik no to laimingesne) _pikt_
3.kad kokia tai lyga 12
4.kad vaikui kazkas liudna
nejaugi nepadetu tokie melai?
kad ir kokia ragana buciau bent jau tokie dalykai trenktu man per smegenis (bet jeigu ji tokio dalyko neturi tai ka gi ... ) nieko nebelieka
Jei perdejau atsiprasau mua mua bet tik stengiuos padeti mua

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 5:07 PM | Žinutė # 607

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai aišku gerai, tik reikės prie traukinio garso priprast juokas juokas juokas , ir uošvienė netoli bus, tikrai šauniai vietą susiradot _liuks_ _liuks_ _liuks_ , žinok ten kažkur netoli tik nepamenu ar kerbedžio ar vilties gatvt, ten kur nuosavi namai, Gitanos mama su vaikasi gyvena, tai gal dar kaimynės būsit juokas juokas juokas juokas
o šeip tai kerbedžio gatvėj nieko namai, daug jų ir nuomuoja tik kad prie pat jau gatvės jie, baisu, kad vaikai neišlėktų galvoju
neprisišnekėsi, reikėjo rankpinigius duot ir tikrai neapsigalvos _liuks_ , arba iškart nuo kokio gegužio mėn eit gyvent _liuks_ _liuks_ , kam dar jums už butą mokėt, ten ir mokesčiai mažesni, tik nuoma brangesnė
navienu žodžiu _liuks_ _liuks_ _liuks_ gal sugalvosit laikui bėgant ir nusipirkt _liuks_ _liuks_

čia nomuoja savi žmonės,uošvenės draugė _liuks_ ji liepos mėnesi išvažiuoja2 metam į užsieni 10 tai kad ne kerbedžio ten gatvė 10 gatvė ten rami,aplink visą namą tvora,niekur neišlėks _liuks_

Na gana apie tą namą rimtai prisišnekėsiu. 10

niekur šiandien nebevažiuosime liudna vyras papuolė vilniuje į autoįvikį,tai gerai kad ne jis kaltas ir jam nieko neatsitiko,sveikas gyvas,tai dar iki šiol policijoj sėdi neaišku kada gryš liudna Ačiū dievui kad nedidelė avarija 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
SindreData: Pirmadienis, 2010-04-12, 5:20 PM | Žinutė # 608

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Ačiū dievui kad nedidelė avarija

taip taip...bile nenukentėjo...

Dove@Deive, kaip sekas meistrauti ten kažką įdomaus?

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:38 PM | Žinutė # 609

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Sindre)
Dove@Deive, kaip sekas meistrauti ten kažką įdomaus?

Jau sumeistravau iš bambalio padariau krepšeli ir tipo vaza juokas juokas

Katik gryžome iš kiemo,ne taip jau ir šilta šiandien 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:49 PM | Žinutė # 610

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
čia nomuoja savi žmonės,uošvenės draugė ji liepos mėnesi išvažiuoja2 metam į užsieni tai kad ne kerbedžio ten gatvė gatvė ten rami,aplink visą namą tvora,niekur neišlėks
Na gana apie tą namą rimtai prisišnekėsiu.

na tai ir nebekalbėkim juokas juokas svarbu, kad viskas būtų gerai ir matai kaip kartais uošvienė praverčia _liuks_ jeigu draugė jos tai ir už nuomą galėtų neimti juokas juokas juokas faina va bus ilgesniam laikui galėsit įsikurt, užsimanysit ir nusipirkt _liuks_ _liuks_ _liuks_ ir dar pliusas tai kad tikriausiai su visais baldais ir technioka, nereiks sukti galvos _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:52 PM | Žinutė # 611

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
niekur šiandien nebevažiuosime vyras papuolė vilniuje į autoįvikį,tai gerai kad ne jis kaltas ir jam nieko neatsitiko,sveikas gyvas,tai dar iki šiol policijoj sėdi neaišku kada gryš Ačiū dievui kad nedidelė avarija

oj negerai svarbiausia kad sveikas ir ne jis kaltas _liuks_ _liuks_ _liuks_ , bet žinai jei ten koks mafukas atsitrenkė tai kad kaltės taviškiui nesumestų, o kaip jis vilniui su savo mašina? ar su darbine?
na kaip sakoma svarbu kad viskas gerai baigsis

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:55 PM | Žinutė # 612

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj negerai svarbiausia kad sveikas ir ne jis kaltas _liuks_ _liuks_ _liuks_ , bet žinai jei ten koks mafukas atsitrenkė tai kad kaltės taviškiui nesumestų, o kaip jis vilniui su savo mašina? ar su darbine?
na kaip sakoma svarbu kad viskas gerai baigsis

Su darbine mašina,viskas ten gerai,tik veidrodėli nutrenkė 10 toliau sau trakuose dirba,tik tiek kad laiko kiek prarado 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:55 PM | Žinutė # 613

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
niekur šiandien nebevažiuosime

na rytoj nuvažiuosite, bet tipo praneša nekokį ora savaitgalį kažkos košmaras _pikt_ _pikt_
Quote (Dove@Deive)
Katik gryžome iš kiemo,ne taip jau ir šilta šiandien

na žinok tikrai nelabai, grįžome iš sodo tai sušaau, bet už tai ir mes šilknamį susiveikėm juokas juokas juokas juokas , trečiadienį sakau jau reiks užsodint kuo nors juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:57 PM | Žinutė # 614

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
ne dar nebuvo,gal dar ateis lauksime

tikriausiai dar ateis, jau Sigutei buvo, tai ir iki jūsų ateis, teks piniginę paplonint juokas juokas juokas sakys noriu su tuo draugu su anuo juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:58 PM | Žinutė # 615

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na žinok tikrai nelabai, grįžome iš sodo tai sušaau, bet už tai ir mes šilknamį susiveikėm juokas juokas juokas juokas , trečiadienį sakau jau reiks užsodint kuo nors juokas juokas juokas

Tai gerai,man sesuo sako pomidorus jau dabar reikia namie sodinti,o paskui į šiltnami,tai nežinau kaip čia bus,reikės sesės pagalbos prašyti ji nors nusimano apie daržą juokas aš tai visai žalia 10
jai neišeis pomidorų agurkų užsisėti,tai bent jau ridikėlių,svogūnų ir salotų tikrai pasisėsiu juk ir liepos mėnesi dar galima. 10

ai koks skirtumas bus tai bus gerai nebus tai ir nereikės,nesvajokime ankščiau laiko apie derlių juokas juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025