Penktadienis, 2025-01-10, 6:28 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
SindreData: Pirmadienis, 2010-04-12, 11:19 AM | Žinutė # 586

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
trai net kostiumą pasiemė , prisirinko nuotraukų, kad nori su tuo su anuo, beveik 60Lt
o tai tvarkingas vyriškis... rūpi kaip atrodys, jei kostiumą pasiėmė.. _liuks_ šaunuolis....
Quote (snieguoliuke)
atsiųsk ir man kokius 2
no problem... įsijunk bliutufą juokas

Quote (snieguoliuke)
tinnnnngiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu o ką daryt... aš tai iš tingėjimo pasikroviau ir ieškau skrydžių... susinervinau...pusbrolis į Kanarus išskrenda už 2 savaičių... Į abi puses už skrydžius su visais kortelių mokesčiais 290Lt mokėjo :/

Quote (snieguoliuke)
darau šiolį tokį sarašiuką
prisiverti... nieko aš iki 12.00 pratingėsiu, o po to reiks stipriai susiimt
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 11:20 AM | Žinutė # 587

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
nu o ką daryt... aš tai iš tingėjimo pasikroviau ir ieškau skrydžių... susinervinau...pusbrolis į Kanarus išskrenda už 2 savaičių... Į abi puses už skrydžius su visais kortelių mokesčiais 290Lt mokėjo :/

oba kaip pigiai aš irgi noriu

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
SindreData: Pirmadienis, 2010-04-12, 11:21 AM | Žinutė # 588

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na va paskambino iš savivaldybės, turėsiu po pietų lėkt iki pavaduotojos darbo reikalais , bet kaip tingiu
tai iki "po pietų" gal nebetingėsi... Aš tai kaip ir lėkt netingėčiau ten visur kur man reik, bet SUSIRUOŠT TINGIU... Tingiu lygintis, rengtis, dažytis, šukuotis... juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:38 PM | Žinutė # 589

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va sutvarkiau darbinius reikalus sok sok sok , kaip malonu girdėti kai kreipiasi kolega juokas juokas
o dabar reikia namus sutvarkyt valgyt pridaryt, nes nieko nėra, o galva nedirba galvoju ką čia skanesnio sumastyt miela
ka tu Sindrut veikinėji, jau gal nebetingi juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:47 PM | Žinutė # 590

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės užsukau trumpam pasilabinti nebėra kada sedėti prie pc 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:47 PM | Žinutė # 591

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
eikit mergaitės balsuoti už velykinius margučius _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:49 PM | Žinutė # 592

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Sveikutės užsukau trumpam pasilabinti nebėra kada sedėti prie pc

gal vėl dirbi? miela miela
man tai per tokį ora lauke norisi būti sok

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:53 PM | Žinutė # 593

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
turėtų būti prisodinta, jeigu žmonės gyvena tai tikrai bus ir nebereikės rūpintis , bet jei tusčias stovi, tai pati pasisodins kažką _liuks_ _liuks_
na va dove vis nerado ir nerado sau tinkamo varianto, o pagaliau surado ir noriman rajone ir su savu kiemu, tai jau vaikams bus pasaka

nieko dar nėra pasodinta,teks pačiaisu uošvenės pagalba prisisodinti,nu bet du šiltnamiai tai ką aš žinau daržovių niekada netruks,jaiaišku pasisodinsiu ir kas išaugs juokas išmanęs tokia sodintoja juokas šiaip tai labai esame patenkinti ir laimingi,nes kiemas milžiniškas pasaka bus vaikams galės baseine duotis,smėlio dėžę pastatai supynes dar kokias itaisai ir gyvens praktiškai kieme. _liuks_ _liuks_ _liuks_ liuks kad tik niekas nepasikeistų,žinot kaip būna per anksti nesidžiaug,nes vis kas pakiša koja 10 10

oj man tai dar reikia sukti galva ką čia darželiui padaryti iš buitinių atliekų,švarinsis mat darželis kažkokią akciją darys,kad žmonės susirinktų šiukšles ir šuniukų š.... juokas jau radau idėja bet reikia priemonių truputi kurių neturiu. 10
tai tokios naujienos iš mano fronto lėksiu pas sese atsigerti kavos tada pasiimti vaikus,pabūti kieme,vakare važiuosim ant mamos kapų,paskui į vyro gimtinę.žodžiu nebėra kada su jumis papliurpti 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:53 PM | Žinutė # 594

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
gal vėl dirbi? miela miela
man tai per tokį ora lauke norisi būti sok

Ne nedirbu tik šiaip veiklos visokios pilna spėk suktis ir nedirbdama _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:57 PM | Žinutė # 595

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nieko dar nėra pasodinta,teks pačiaisu uošvenės pagalba prisisodinti,nu bet du šiltnamiai tai ką aš žinau daržovių niekada netruks,jaiaišku pasisodinsiu ir kas išaugs išmanęs tokia sodintoja šiaip tai labai esame patenkinti ir laimingi,nes kiemas milžiniškas pasaka bus vaikams galės baseine duotis,smėlio dėžę pastatai supynes dar kokias itaisai ir gyvens praktiškai kieme. liuks kad tik niekas nepasikeistų,žinot kaip būna per anksti nesidžiaug,nes vis kas pakiša koja
oj man tai dar reikia sukti galva ką čia darželiui padaryti iš buitinių atliekų,švarinsis mat darželis kažkokią akciją darys,kad žmonės susirinktų šiukšles ir šuniukų š.... jau radau idėja bet reikia priemonių truputi kurių neturiu.
tai tokios naujienos iš mano fronto lėksiu pas sese atsigerti kavos tada pasiimti vaikus,pabūti kieme,vakare važiuosim ant mamos kapų,paskui į vyro gimtinę.žodžiu nebėra kada su jumis papliurpti

aišku kad uošvienė padės _liuks_ _liuks_ _liuks_ o ir su patogumais? šeip tik galėtų pirmas aukštas būt _liuks_ _liuks_ , tai tikriausiai į užmiestį išleki juokas juokas nes nelabai kur mieste rasi namo dalį su dideliu kiemu, dabar tie kiemai kai kišenytės juokas juokas juokas o vaikiams tai aišku kad pasaka bus o jei dar ir kaimynai vaikų turi tai išvis fantastika _liuks_ _liuks_
bet aišku svarbu kad radot tinkamiausia variantą, na laikyk kumsčius kad iki liepos mėnesio niekas nepasikeistų juokas juokas kad kaip pati sakei niekas kojos nepakištų juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:58 PM | Žinutė # 596

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Ne nedirbu tik šiaip veiklos visokios pilna spėk suktis ir nedirbdama

jo veilos tikrai daug, bet aš tai šiandien žiauriai tingiu juokas juokas juokas juokas oras gražus, ir mums sodą reikia susitvarkyti, tik kad dar šlapia juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:00 PM | Žinutė # 597

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Dove pas jus darželyje jau buvo fotografas?manau kad čia tas pats po visus darželius vaikšto juokas juokas juokas , velnias nesugalvoju į kokį čia darželį vasarai kinderį užrašyt, jau laiko pagalvoti liko 2 savaites galvoju galvoju
o jūs dar nenusprendėt į kokį leisi savo vaikinukus

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:01 PM | Žinutė # 598

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aišku kad uošvienė padės _liuks_ _liuks_ _liuks_ o ir su patogumais? šeip tik galėtų pirmas aukštas būt _liuks_ _liuks_ , tai tikriausiai į užmiestį išleki juokas juokas nes nelabai kur mieste rasi namo dalį su dideliu kiemu, dabar tie kiemai kai kišenytės juokas juokas juokas o vaikiams tai aišku kad pasaka bus o jei dar ir kaimynai vaikų turi tai išvis fantastika _liuks_ _liuks_
bet aišku svarbu kad radot tinkamiausia variantą, na laikyk kumsčius kad iki liepos mėnesio niekas nepasikeistų juokas juokas kad kaip pati sakei niekas kojos nepakištų juokas

ne ne į užmiesti,mieste netoli geležinkelio,nesikeis net darželis,kiemas tikrai didelis _liuks_ taip su patogumais be patogumų neitume. jo galėtų būti pirmas aukštas,bet nieko gerai bus ir antras,net su balkonu,kaip faina ryte išeini sau geri kavite _liuks_ _liuks_

tikrai aš čia prisišnekėsiu iš anksto 10 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:03 PM | Žinutė # 599

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Dove pas jus darželyje jau buvo fotografas?manau kad čia tas pats po visus darželius vaikšto juokas juokas juokas , velnias nesugalvoju į kokį čia darželį vasarai kinderį užrašyt, jau laiko pagalvoti liko 2 savaites galvoju galvoju
o jūs dar nenusprendėt į kokį leisi savo vaikinukus

ne dar nebuvo,gal dar ateis lauksime _liuks_ _liuks_ o dėl darželio galvoju dar,o PURIENa vasara dirbs??? na tas renovuotas,mes ten labai norėtume,sako vienas iš geriausių darželių,arba yra žvaigždžių gatvėje dar kažkoks sako labai geras ir vienintelis kuris turi baseiną _liuks_ _liuks_ tai net nežinau kaip čia bus ir kurį lankysime. galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:04 PM | Žinutė # 600

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Gerai mergaitės lekiu ikiukas geros jums dienos,eikite i kiemą gana prie to pc sedėti prisisedėjote per žiemą juokas juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025