Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:27 PM | Žinutė # 961 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kiek aš gausiu net nežinau na maždaug po 90lt kekvienam šeimos nariui. na vis beveik 400Lt gali ir nedirbti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:28 PM | Žinutė # 962 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na vis beveik 400Lt gali ir nedirbti Tai šiuo metu dar pašalpa bedarbio tai gaunasi dar daugiau nei dirbantys gauna
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:30 PM | Žinutė # 963 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nieko nepasakė ai koks skirtumas svarbu nors kiek gausiu geriau negu nieko. kaiptai atimti vyro atlyginimą iš 1400lt tai gaunasi 600lt trūkumas? nesamonė. tai va jei neklystu tai gausit po 135Lt kiekvienam šeimos nariui, bet pati apsiskaičiuok, Vaidabo reikia paklausti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:31 PM | Žinutė # 964 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai šiuo metu dar pašalpa bedarbio tai gaunasi dar daugiau nei dirbantys gauna tu dar pašalpa bedarbio gauni? o ji nesiskaičiavo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:33 PM | Žinutė # 965 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tu dar pašalpa bedarbio gauni? o ji nesiskaičiavo Taip dar gaunu priskaičiavo ir bedarbio pašalpą ir vistiek priklauso socialinė pašalpa.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:34 PM | Žinutė # 966 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ką veikiate merginos? mes tai šiandien neiname į kiemą,labai jau nemalonus oras,šaltoka,vėjas,vaikai truputi sloguoja tai pabūsime geriau namie. tetis dyrba tai nėra mūms ką veikti na maniškio tai neišlaikysi namie, kai draugų pilna kieme išlėkė į kiemą jis paprašė kad palapinę tėtukas pastatytų, bet vėjas didelis tai nuneš kartu su palapine
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:36 PM | Žinutė # 967 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na maniškio tai neišlaikysi namie, kai draugų pilna kieme išlėkė į kiemą jis paprašė kad palapinę tėtukas pastatytų, bet vėjas didelis tai nuneš kartu su palapine Na pas mus kieme tai tuštuma tik didieji yra o mažylių nėra tai ir mes neiname,žiūri dabar vėl Ratų filmuką senai matė tai pasiilgo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:36 PM | Žinutė # 968 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Taip dar gaunu priskaičiavo ir bedarbio pašalpą ir vistiek priklauso socialinė pašalpa. ai tada gal 135Lt ir negausi kiekvienam pasiskaičiuok pati iš 1400Lt atimk vyro algą ir savo bedarbio pašalpą ir tada gausi skirtumą kurį ne visą o 90% mokės tau socialinis tą gautą sumą padalink iš 4 ir sužinosi kiek teks kiekvienam
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:38 PM | Žinutė # 969 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai tada gal 135Lt ir negausi kiekvienam pasiskaičiuok pati iš 1400Lt atimk vyro algą ir savo bedarbio pašalpą ir tada gausi skirtumą kurį ne visą o 90% mokės tau socialinis tą gautą sumą padalink iš 4 ir sužinosi kiek teks kiekvienam Na man sakė apytikliai apie 90lt kekvienamšeimos nariui. ai koks skirtumas kiek gausim tiek bus gerai.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:46 PM | Žinutė # 970 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na man sakė apytikliai apie 90lt kekvienamšeimos nariui. ai koks skirtumas kiek gausim tiek bus gerai. aišku, ten prie mokesčių už darželį klausei pie socialines pašalpas, tai žinok jei dabar gauni, tai po pusės metų atstovėtų darbo biržoje man regis nebegausi, tik jei baigsis tau mokėjimai iš darbo biržos, tai pašalpa padidės, bet mokės tik 6mėn. bet tu geiau nueik ir pasiklausk, nes grupiokė, kuri gavo socialinę kaip mažas pajamas turinti šeima, kai baigė studijas ir stojo birą, kadangi pajamos neišnešė, turėjo irgi gauti socialinę, bet negavo nes sakė kad jau buvo anksčiau gavusi , tai manau, kai praeis pusę metų nueik ir pasiklausk, o gal darbą per pusę metų susirasi ar grįši į senąją darbovietę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:48 PM | Žinutė # 971 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku, ten prie mokesčių už darželį klausei pie socialines pašalpas, tai žinok jei dabar gauni, tai po pusės metų atstovėtų darbo biržoje man regis nebegausi, tik jei baigsis tau mokėjimai iš darbo biržos, tai pašalpa padidės, bet mokės tik 6mėn. bet tu geiau nueik ir pasiklausk, nes grupiokė, kuri gavo socialinę kaip mažas pajamas turinti šeima, kai baigė studijas ir stojo birą, kadangi pajamos neišnešė, turėjo irgi gauti socialinę, bet negavo nes sakė kad jau buvo anksčiau gavusi , tai manau, kai praeis pusę metų nueik ir pasiklausk, o gal darbą per pusę metų susirasi ar grįši į senąją darbovietę nu bus matyt kaipčia bus. gal dar isidarbinsiu tai visai nieko nebegausiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:53 PM | Žinutė # 972 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) gal dar isidarbinsiu tai visai nieko nebegausiu va čia tai teisybė reikia eiti tunų sluoksniuotą mišrainę padaryti, brangusis labai užsimanė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 5:54 PM | Žinutė # 973 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin koks oras rytoj, ką reiks veikt jei lietus lis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:01 PM | Žinutė # 974 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažin koks oras rytoj, ką reiks veikt jei lietus lis Nieko neveiksime tada o babilone ten jau pasibaigė karuselės ar dar yra??? mačiau bet toks vaizdas kad jie ten jau pakavosi viską
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-04-16, 6:02 PM |
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:12 PM | Žinutė # 975 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos as bileteni...praradau kalbos dovana tai sedziu ramiai namie siandien norss isimiegojau kaip zmogus
|
Atsijungęs |
| |