Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:17 PM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nieko neveiksime tada o babilone ten jau pasibaigė karuselės ar dar yra??? mačiau bet toks vaizdas kad jie ten jau pakavosi viską nebėra, gerai kad spėjom nulėkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:18 PM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) as bileteni...praradau kalbos dovana tai sedziu ramiai namie siandien norss isimiegojau kaip zmogus oj tai ne kas bet nieko tikrai pailsėti galėsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:19 PM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai eisiu tuoj rūbelius kinderio nufotkinsiu, gal kam reiks padovanosiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:28 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) as bileteni...praradau kalbos dovana tai sedziu ramiai namie siandien norss isimiegojau kaip zmogus Nieko gerai ir namie pabūti,pailsėsi išsimiegosi,patinginiausi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:10 PM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) bet kaip tau perduot treiks neisnesu na va galima ir kai varysiu i vilniu vistiek reiks kada varyti i garus kai vyras gaus pinigeliu-galima bus tau pranesti -tik va tada man reiktu tavo numeriuko kad galeciau tau pranesti kad atvaziuoju nes taip tai retai vaziuojam i vilniu bet jai iseis tai pranesciau tau jai nieko pries esi.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:26 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va maniškis tai puzlę delioja, draugė atvažiavo tai naują atvežė tai dabar delioja mergaitės girdėjot kad rytoj vaikams kas serga astma ar bronchine nepatartina eiti į lauką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:27 PM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergaitės girdėjot kad rytoj vaikams kas serga astma ar bronchine nepatartina eiti į lauką Negirdėjau kas čia per bajeriai,mes sergame astma tai ką teks sedėti namie?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:29 PM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va kaip skaniai pavalgeme mes kukuliuku virtinuku mazoji net 8didelius sukirto ir sako oj kaip sunku vos judu Mes tai darysime šeimos vakarėlį vyras jau gryšta iš vilniaus ir parves visokių saldumynų vaikams,man kokteilį padarys, tai reiks paruošti stalą ir visa šeimyna žiūrėsime koki filmą ir puotausime.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:29 PM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Negirdėjau kas čia per bajeriai,mes sergame astma tai ką teks sedėti namie? per žinais sakė, kad dėl pelenų, nuo ugnikalnio, nes debesys atplaukia link mūsų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:32 PM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš pati žinių nemačiau, tai draugė paskambino ir pasakė, intere pasiieškok, net lektuvų pakylimą uždraudė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:33 PM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) saldumynų vaikams žiūrėk kad vėl dantkų nesuskaustų maniškis tai puzlę deliodamas meduolius valgo Quote (Dove@Deive) man kokteilį padarys, tai reiks paruošti stalą ir visa šeimyna žiūrėsime koki filmą ir puotausime tai jau balius bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:35 PM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žiūrėk kad vėl dantkų nesuskaustų maniškis tai puzlę deliodamas meduolius valgo Saldumynai dar nereiškia kad saldainiai Quote (snieguoliuke) tai jau balius bus Koks čia balius,mes dviese labai gražiai mokame pavakaroti kartu su vaikais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:38 PM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Saldumynai dar nereiškia kad saldainiai tai faktas bet vistiek saldumynai Quote (Dove@Deive) Koks čia balius,mes dviese labai gražiai mokame pavakaroti kartu su vaikais tai kad rašei, kai pasiliekat su vyru namuose dažniausiai kažkuriam reikia išeiti na o ką mes veiksime vakare dar nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:42 PM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad rašei, kai pasiliekat su vyru namuose dažniausiai kažkuriam reikia išeiti Čia taip būna dienos metu kai tarkim jis tūri būti darbe bet būna namie tada aš dažniausiai išeinu,sugadina jis man dienos ritualus,negaliu aš tvarkytis sedėti prie pc tai tada lekiu kur nors
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:43 PM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o ką mes veiksime vakare dar nežinau Pas jus gi viskas ekspromtu sumastysit greit veiklos
|
Atsijungęs |
| |