|
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 12:33 PM | Žinutė # 1096 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai skanesnės tos kur labai tamsios tai gal ir skaitosi kadjuodos trešnės,nežinau...
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 12:41 PM | Žinutė # 1097 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) man tai skanesnės tos kur labai tamsios _liuks_ tai gal ir skaitosi kadjuodos trešnės,nežinau... gali buti, nes siule rinktis, raudonu ar juodu..., galva apsisuko man ten, bet va obelu vasariniu ir zieminiu tuesiu uztektinai, senovisku vysniu ir gal 6, kriausiu negaliu augint,tai dabar domina tresnes, zagarvysnes, persikai..ir agrastai be spygliuku... pas mus rytas prasideda sode, praeidami, tai koki obuoli, tai slyva nusiciumpam, prie namo vysnia, tai ten isisukam, uztai noris ivairoves, nors jau vyras bumba, sako galim zemes pritrukt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 12:47 PM | Žinutė # 1098 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jau apsiramino..., pusryciauja.. manieji irgi jau nebeimtyniauja , na lekiu ir aš tvarkytis vėliau užsuksiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 2:47 PM | Žinutė # 1099 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pleputės ką veikiate? aš tai apsitvarkiau truputi, pavalgidinau savo vyrukus tai dabar abu guli ramūs
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 2:51 PM | Žinutė # 1100 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as va pas baba atvaziavau, kompa tvarkau, tai man spurgu verda zinokit mistika, pries dvi dienas nusprogo babos monitorius, dabar pajungiau sena, skambina krikstasunis, vakar ju nusprogo, gal cia vireusas koks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 2:55 PM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o as va pas baba atvaziavau, kompa tvarkau, tai man spurgu verda zinokit mistika, pries dvi dienas nusprogo babos monitorius, dabar pajungiau sena, skambina krikstasunis, vakar ju nusprogo, gal cia vireusas koks kaip aš norėčiau spurgų,neatsimenu kada valgiau,bet taip tingisi darytis gal ir gali būti kad koks virusas jei taip tuo pačiu beveik laiku nusprogo arba gal sutapimas
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 2:58 PM | Žinutė # 1102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai man spurgu verda zinokit mistika, pries dvi dienas nusprogo babos monitorius, dabar pajungiau sena, skambina krikstasunis, vakar ju nusprogo, gal cia vireusas koks geras ir aš ruošiuosi spurgas kepti draugės laukiu žiūrėsim ką ten vakar prifilmavo mūsų brangiausieji žinok gali būti kad virusas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 3:07 PM | Žinutė # 1103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jugute o kokiome rajone tu gyveni? na oras pas mus tai katastrofiškas
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 3:10 PM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu va kaip miela pažiūriu mano vyrukai abu užmigo lelius tai net su žaisliuku rankose
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 3:22 PM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jugute o kokiome rajone tu gyveni? žemaičių gatvėje
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 3:23 PM | Žinutė # 1106 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na oras pas mus tai katastrofiškas na tikrai oras nekoks o dar į kiemą norėjau eiti
|
Atsijungęs |
| |
| Kipsiuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 3:32 PM | Žinutė # 1107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj mergytes,mane puola beda ant bedos,dabar isvis nusizudysiu,ikisau vyro kortele patikrint o ten -373707.46lt as vos nenugriuvau prie bankomato,jetau vyras raminamuju prisigere,visas dreba.as verkiu,nesuprantu is kur cia tokia skola,vaziuosiu dabar i banka aiskintis nes vyras nu raminamuju vos gyvas

|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 3:54 PM | Žinutė # 1108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) oj mergytes,mane puola beda ant bedos,dabar isvis nusizudysiu,ikisau vyro kortele patikrint o ten -373707.46lt as vos nenugriuvau prie bankomato,jetau vyras raminamuju prisigere,visas dreba.as verkiu,nesuprantu is kur cia tokia skola,vaziuosiu dabar i banka aiskintis nes vyras nu raminamuju vos gyvas o dieve, kokia čia dar nesąmonė, laikykis mažute apie nusižudymą net negalvok, turi būti stipri dėl vaikų ir vyro, nuvažiuosi į banką ir viską išsiaiškinsi, gal kožkoks nesusipratimas ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 4:31 PM | Žinutė # 1109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) oj mergytes,mane puola beda ant bedos,dabar isvis nusizudysiu,ikisau vyro kortele patikrint o ten -373707.46lt as vos nenugriuvau prie bankomato,jetau vyras raminamuju prisigere,visas dreba.as verkiu,nesuprantu is kur cia tokia skola,vaziuosiu dabar i banka aiskintis nes vyras nu raminamuju vos gyvas jatau kokia suma na kaip sneguoliuke sakė laikykis viskas bus gerai ,gal čia tikrai koks nesusipratimas...
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 4:32 PM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke o kam paklausei iš kokio rajono aš?
|
Atsijungęs |
| |