Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 6:55 PM | Žinutė # 1126 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) enda pas mus saulytė pas mus irgi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 7:10 PM | Žinutė # 1127 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas mus irgi tai žinoma darbo savaitė bus saulėta o išeiginės ne
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 8:24 PM | Žinutė # 1128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas pavarei
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 10:15 PM | Žinutė # 1129 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dieve, kokia čia dar nesąmonė, laikykis mažute mua mua apie nusižudymą net negalvok, turi būti stipri dėl vaikų ir vyro, nuvažiuosi į banką ir viską išsiaiškinsi, gal kožkoks nesusipratimas ir viskas galvoju mano ir taip sveikata bloga,pasane pliaurutmas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 10:27 PM | Žinutė # 1130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vaidabas pavarei tiesiok uzsiazartinau ir tiek Quote (Kipsiuke) mano ir taip sveikata bloga,pasane pliaurutmas na o kaip tau sekes, ar issiaiskinai ka?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 10:34 PM | Žinutė # 1131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakarėli ar dar yra gyvų?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 10:39 PM | Žinutė # 1132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke manau čia eilinė banko klaida,nusiramink,žėk rytoj jau bus viskas tvarkoje. mūsų draugam buvo 10000lt pervesta į saskaita per klaida paskui viskas susitvarkė. Aš tai šiandien nusikaliau juodai,važinėjome su dviračiais,vyras žvejojo,aišku nieko nesužvejojo kita savaitgali jai bus gražus oras visi važiuosime žvejoti kur nors toliau paskui kaip visada kuopiau namus,gaminau valgi,maudžiau vaikus ir dabar jau esu laisva visi sumigdyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 11:32 PM | Žinutė # 1133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš tai šiandien nusikaliau juodai,važinėjome su dviračiais,vyras žvejojo, neperšalai oras tai nekoks šiandien buvo vaikus tikriausiai baba lepino gal kartais skaistakalnį važinėjai, ten labai mėgsta dviratininkai per tokį orą ir žvejyba ne kokia vėjas per daug didelis nebent kur toliau buvo pasirodo tavo vyras žvejys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 11:52 PM | Žinutė # 1134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ot velnias, na niekaip man šiandien nesigalvoja dedu darbus į šoną ir einu liuliuko rytoj nuo ankstaus ryto kibsiu į darbus gal labaiu seksis
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 6:49 AM | Žinutė # 1135 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas pabudome ir kelkimės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 7:38 AM | Žinutė # 1136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) nu siaip sako kad atvirksciai buna,bet cia jau gali pasakyt tik tos kurios po antra leliuka turi juokas na jai tikrai būtų atvirkščiai tada aš matyt pasiryžčiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 7:41 AM | Žinutė # 1137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) anksti kėlęs nesigailėsi juokas bet jei atvirai oi prieš leliaus turėjimą kaip aš mėgdavau pamiegot 10 savaitgali pabusdavau tik kokia 12h arba 13h tai daug kas sakydavo kad gyvenima pramiegosiu juokas gerai iki lėk tvarkytis,o aš galvoju gal dar kavytės atsigerti galvoju oho ilgai išmiegodavai žiūriu jau prisijungusi sveikute mano mažius šnd irgi anksti pabudo Quote (snieguoliuke) Laurituke, kokios nuotaikytės po kirpyklos plaukai nudažyti jaučiuosi super dabar dar nusikirpti reikia Quote (vaidabas) oij mergytes, ka cia su antru, va sako trecias velnio nestas ir pamestas, antras dar nieko... juokas va,va kaip būna matai tu žinai nes tiek jau turi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 7:43 AM | Žinutė # 1138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na o mes vakar malkas i malkine nesem, krovem, paskui vaziavau pas sodininka obeleles vasarines nusipirkt, tai nusippirkau 4 ir dar abrikosa... juokas oho tai auginsi abrikosus važiuosim pas tave kai užaugs ragauti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 7:46 AM | Žinutė # 1139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) oj mergytes,mane puola beda ant bedos,dabar isvis nusizudysiu,ikisau vyro kortele patikrint o ten -373707.46lt as vos nenugriuvau prie bankomato,jetau vyras raminamuju prisigere,visas dreba.as verkiu,nesuprantu is kur cia tokia skola,vaziuosiu dabar i banka aiskintis nes vyras nu raminamuju vos gyvas vajatau tai jai negali būti tokios skolos aišku kad klauda išsiaiškinsi tikrai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 8:35 AM | Žinutė # 1140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (Laurituke) plaukai nudažyti jaučiuosi super -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Pirmadienis, 2010-04-19, 8:42 AM |
Atsijungęs |
| |