Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:04 PM | Žinutė # 1336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pa paskanavau tunų salotų, reikia eiti puoštis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:15 PM | Žinutė # 1337 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na pa paskanavau tunų salotų, reikia eiti puoštis kur lėksi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:17 PM | Žinutė # 1338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kur lėksi? iki pardos sėdžiu dabar su kasytėm, draug vakar eglute supynė tai plaukus tvarkausi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:22 PM | Žinutė # 1339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kas daro mus nelaimingus? Vaikai. Turbūt ne kartą esatę girdėję iš savo tėvų, giminaičių ar gal net gi draugų, jog vaikai daro gyvenimą laimingesnį. Visiems šiems žmonėms mokslininkai turi kai ką pasakyti: vaikai nepadaro žmogaus laimingesnio, kaip tik priešingai... Žinot, negražu rodyti nepadorius gestus vyresniems žmonėms, bet kai aš perskaičiau apie šitą dalyką man keturi pirštai taip ir užsilenkė automatiškai... Daugelis žmonių turbūt bus šokiruoti tokio teiginio ir norės kategoriškai nesutikti, todėl siūlau paimti svarstykles ir pasverti. Taip, vaikai suteikia džiugių akimirkų, bet jie verkia, neklauso, prieštarauja, negerbia, serga, nuvilia, susižeidžia... Ir kai visą tai sudedi ant svarstyklių paaiškėja, jog skausmo jie suteikia daugiau nei džiaugsmo. Tačiau reikia atsižvelgti į vieną svarbų faktorių, dėl ko toks smegenų plovimas būtinas. Įsivaizduokit, jog kažkada senai, senai evoliucijos pradžioje žmonės būtų išsiaiškinę, jog vaikai nesuteikia laimės... Tuomet aš nerašyčiau šito teksto, o jūs jo neskaitytumėte. kokį skaitalą radau
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:23 PM | Žinutė # 1340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draug vakar eglute supynė tai plaukus tvarkausi mmmm tai garbanė būsi :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:23 PM | Žinutė # 1341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kokį skaitalą radau oba, geras
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:29 PM | Žinutė # 1342 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na štai ir aš jau gryžau su vaikais mano didysis sako darželyje auklėtojai,mamytė mano koso ir kai aš užaugsiu nupirksiu jei ACC nuo kosulio temperatūra 39 bet kažkaip jos nejaučiu tik galva guminė ir skauda gerklę tai nusipirkau hexoraleten tablečių tai truputi ligtai geriau. dar reikia iškepti vaikams varškės apkepą Susikaupsiu ir pulsiu į darbus reikia ir apsitvarkyti namus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:33 PM | Žinutė # 1343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mmmm tai garbanė būsi :) aga tik kirpčius pasitiesinsiu, kad piestu nestovėtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:35 PM | Žinutė # 1344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) temperatūra 39 bet kažkaip jos nejaučiu tik galva guminė ir skauda gerklę tai nusipirkau hexoraleten tablečių tai truputi ligtai geriau nebedurniuok. pas daktarę nueik gal koks virusas tai vaikus užkrėsi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:36 PM | Žinutė # 1345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet dabar manau toks virusas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:40 PM | Žinutė # 1346 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebedurniuok. pas daktarę nueik gal koks virusas tai vaikus užkrėsi eik jau neinu aš dėl tokių dalykų pas daktarę,išgersiu vakare Theraflu ir viskas bus gerai aš net bronhitą pati išsigydau Quote (snieguoliuke) bet dabar manau toks virusas labai daug serga šiuo metu labiausiai tai su gerklyte skundžiasi skaudančia. ačiū dievui maniškiai dar laikosi,mažylis paslogavo,bet rusiški vaistukai lašiukai greit padėjo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 4:46 PM | Žinutė # 1347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) eik jau neinu aš dėl tokių dalykų pas daktarę,išgersiu vakare Theraflu ir viskas bus gerai aš net bronhitą pati išsigydau aš tai nejuokauju su sveikata, paskui kad blogiau nebūtų na va lekiu pirkti grožybių gėlytėm, teks persodinti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 5:38 PM | Žinutė # 1348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Sveikutės kas nedalyvaujat dar,skubėkit dėti nuotraukyčių,neužilgo prasidės balsavimas FORUMO VAKUČIO RINKIMAI Manau jau visos dalyvauja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 6:47 PM | Žinutė # 1349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikiat pupos uogos
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 8:44 PM | Žinutė # 1350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką veikiat pupos uogos labas vakarėlis visoms aš tik dabar prisėdau normaliai prie kompo ,mat šiandien visą diena draugės ,mama dar atėjusi buvo ,tvarkiausi tai tokia dabar pavargusi jaučiuosi galvoju kad pavalgyti reikia,nes manasis jau pavalgęs o aš dar ne
|
Atsijungęs |
| |