Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:33 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) supjaustau obuolius į kokias 4 dalis jei didesni į 6, na vienu žodžiu ne smulkiai miela apibarstau cukraus pudra kartais ir kriaušę supjaustau miela kepimo skardą ištepu sviestu ir sudedu obuolius _liuks_ tada miltus persijoju per sietelį, cukraus, kiausinių, kepimo miltelių, vanilės, kartais dedu grietinės ir išplaku su mikseriu, ir užpilu ant obuolių, viršų apibarstau cinamonu ir kepu paprasta ir lengva ir labai skanu gal reiks kazka sumastyt Quote (Dove@Deive) Ką veikiate merginos 10 aš tai geriu arbatite ir valgau vieną kumpį juokas labai skanus o man taip pabodo visos mesos, noriu kazko skanaus, sladaus arba gaivaus..., Pmsas kamuoja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:36 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, as apsitvarkiau, parduotuvej dar buvau, tik saldainiu pamirsau nusipirkt, vakar saujeles medziui pristigau , dabar biskeli pasikompinsiu, kol mano studentija grys, ir eisiu toliau mastyt kuo snd skrandzius uzkist reiks, vakare i maziaus orkestra varyt teks, nes parase vadovas sms, siulo stovyklele 5d, 100atnest jei sutinkam, tik va nei kur, nei ka.... kaip vijurkas sukiesi... aš tai pasodinus savo "tetą" kaip Smoriginas sakė, ir sėdžiu visą dieną vieną akį į kompą, antrą - į popierius įkišus, nors papietavau, tai pravėdinau galvą. Quote (snieguoliuke) aš tai eisiu obuolių pyrago kept Tu kaip visada kulinarė... :) fainai... aš tai saldumynų nemėgėja, bet va pavasarį sakau skonio receptoriai sutriko, nes norisi ir pyragų ir ledų ir braškių Pas mus apsiniaukė labai... tegu nedrįsta lyt, nes man plaukai išsipūs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:42 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Tu kaip visada kulinarė... :) fainai... aš tai saldumynų nemėgėja, bet va pavasarį sakau skonio receptoriai sutriko, nes norisi ir pyragų ir ledų ir braškių Pas mus apsiniaukė labai... tegu nedrįsta lyt, nes man plaukai išsipūs aš kulinarė , bet mano vyras labai smaližius tai pažadėjau iškept su ledais desertui bus pas mus irgi apsiniaukė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:46 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o man taip pabodo visos mesos, noriu kazko skanaus, sladaus arba gaivaus..., Pmsas kamuoja juokas Mes mėseėdžiai esame bet kai vakar pažėjau tą laidą tai net bloga pasidarė,geriau net nežiūrėti,nes nebežinosim ką iš vis valgyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:49 PM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Mes mėseėdžiai esame 10 bet kai vakar pažėjau tą laidą tai net bloga pasidarė,geriau net nežiūrėti,nes nebežinosim ką iš vis valgyti nezejau tos laidos, bet man dzin, nes mesa dazniausiai is pazystamu ukininku perkam,kokio kumpio men uztenka, tai sviezios desreles, pluviukai kotletukai man per gerkle lenda, o desreliu pas mane mazai kas valgo pirktiniu, na nebent medziotoju...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:52 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš kulinarė , bet mano vyras labai smaližius tai pažadėjau iškept su ledais desertui bus obuolių pyragas su ledais psio po darbo lėksiu pavėsin... Mano grožis ir geismas tai išvis nevalgo jokių saldžių daiktų... nebent vaisius.... o ten sausainiukų, pyragų, tortų, ledų, spurgų ir t.t. gyvenime neįkiši... tik vaflius kai kepdavau valgydavo.... tai tokio ir nepalepinsi... palepinimas tai skaitosi kai lašinių su svogūnais ir duona į lovą atsineši <--- šitą ir aš užskaitau, tik kad juokas jama kad sakau abu smyrdam svogūnais...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:55 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) palepinimas tai skaitosi kai lašinių su svogūnais ir duona į lovą atsineši <--- šitą ir aš užskaitau, tik kad juokas jama kad sakau abu smyrdam svogūnais... juokas juokas juokas Oj ir mes mėgstame kartais lašinukus su svogūnais kaip skanu išsitraukiau šiandien iš kameros kaimiškus lašinukus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:56 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus kažkaip saldumynai perkami tik vaikams arba svečiams, o kad pirktume sau pasmaližiauti tai kažkaip to nėra nėra didelio poreikio saldumynams :10:
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-04-21, 1:57 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:00 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj dėl manęs jų irgi gali nebūti kartais užsimanau šokolado arba kokių skanėstų tai pati išsikepu o va maniškis tai saldžiarūris šaldytuve visada turi būti šokolado,visada kokių sausainiukų turi būti, jam prie arbatos , o dažniausiai valgo sūrelius nusiperka iš to fabriko pigiai tai kerta kaip turi būti dabar kai perka tai daugiau paima draugėm, nes pygiai gaunasi 1kg sūrelių 6Lt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:37 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok nežinau, susitiksiu šiandien arba rytoj palkausiu ir tau PM parašysiu okiukas
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:38 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dabar kai perka tai daugiau paima draugėm, nes pygiai gaunasi 1kg sūrelių 6Lt o kur perka tuos surelius jis??
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:44 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jetau pas mus ner ir dar nebus koki pusvalanduka tv-vyksta kazkokie pataisymai ar kas ty.. tai taip jau nuobodu kad greit eisiu jauciu miego jai vyresnele leis aisku-ba tetuko ner salia... o ir pas jumi cia jusu ner ......pasislepusios kazkur jau papietavom su mazule ir gal eisim pagulet biskiuka kad pailsint kuna ir leliuka..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:59 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) o kur perka tuos surelius jis?? fabrikas berods pieno žvaigsdės ar Panevėžio pienas, ten galina sūrelius, o vietoje tai yra ten esančioje parduotuvėlėje gaunasi taip pigiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 3:07 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pas mus jau lyja
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 3:10 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau