Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:25 AM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Suruošk kokią staigmenėlę , paruošk vakarienę, uždek žvakes, apsirenk sexy naktinukais grįžęs vyras išgriųs iš koto
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:26 AM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jo bet rimtai suruošk kokią staigmeną, kai grįš nustebinsi _liuks_ _liuks_ _liuks_ bet kitą vertus jug pinigų tikriausiai turėsit kaip šieno, jei kiekvieną dieną dirba iki išnaktų _liuks_ _liuks_ ir išsikelsit tokį gimtadienį kad ojojoi _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ o šeip manau, jei jubiliejus, tai jau turėtų prisišvęsti su bendradarbiais juokas juokas juokas juokas netikiu kad nepasveikins ir kokio buteliuko nesugers juokas juokas juokas pritariu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:26 AM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas suraitytas nuotaika superine muzoną užsileidau dar gerą tai visai super ką veikinėjate?ko reikia čeburėkams gal žinote intike kur receptuką?noriu pamėginti padaryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:26 AM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va buvo apsiniaukę, dabar kaip ir sauė lenda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:27 AM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) grįžęs vyras išgriųs iš koto juokas juokas is kurio tik idomu koto
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:27 AM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) grįžęs vyras išgriųs iš koto ir ką veikti su išgriuvusiu vyru
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:29 AM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas suraitytas nuotaika superine muzoną užsileidau dar gerą tai visai super ką veikinėjate?ko reikia čeburėkams gal žinote intike kur receptuką?noriu pamėginti padaryti labas rytas,pas mus tai apsiniauke,saltoka,miego noris,reik eit skalbtis kibaQuote (snieguoliuke) na va buvo apsiniaukę, dabar kaip ir sauė lenda sok sok sok
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:30 AM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ir ką veikti su išgriuvusiu vyru juokas juokas juokas tada jau ko sirdis geidzia ta ir daryt galima
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:32 AM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) tada jau ko sirdis geidzia ta ir daryt galima neidomu taip
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:32 AM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, SOVIETISKI CEBUREKAI Tešlai: 200 g. varškės 2 kiaušiniai 0.5 a. š. sodos 1 a.š. aliejaus 50 g. kefyro Įdarui: mėsos faršas (kas kokį kiaulienos, jautienos, paukštienos) svogūnas (pagal skonį) pipirai druska Gaminimas: Į gerai ištrintą varškę įmušame kiaušinį, supilame kefyrą, (soda būti išmaišyta kefyre), įpilame Išmaišome. Tuomet po truputi beriame miltus. Nereikia skubėti ir pridėti per daug miltų (tešla turi būti minkšta, bet prie rankų). Tešlą padarome kad galėtume kočioti. Tda iš iškočiotos tešlos išspaudžiame norimą Įdedame faršą, išmaišytą su pipirais ir druska. Tešlos gražiai užspaudžiame šakute ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame ant lėtos užnies kol gražiai pagels. Skanaus!!!
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:34 AM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) neidomu taip juokas juokas juokas juokas juokas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:36 AM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš darau mielinius čeburekus ir prie to paties padarau keletą apsuktų dešrelių ( vadinam bibukais) ,
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:36 AM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - o kodėl,ar dirba galvoju Suruošk kokią staigmenėlę , _liuks_ o švęsit gi savaitgalį galvoju Nebus jokių staigmenų,iteiksiu dovaną kurios jam labai reikėjo ir viskas. Quote (snieguoliuke) tai jo bet rimtai suruošk kokią staigmeną, kai grįš nustebinsi _liuks_ _liuks_ _liuks_ bet kitą vertus jug pinigų tikriausiai turėsit kaip šieno, jei kiekvieną dieną dirba iki išnaktų _liuks_ _liuks_ ir išsikelsit tokį gimtadienį kad ojojoi _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ o šeip manau, jei jubiliejus, tai jau turėtų prisišvęsti su bendradarbiais juokas juokas juokas juokas netikiu kad nepasveikins ir kokio buteliuko nesugers juokas juokas juokas Darbo metu negers nebent savaitgali atvažiuos bendradarbiai pasveikinti. o pinigų kad tik nebebūtų kaip šieno,gerai būtų.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:37 AM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paruošk vakarienę, uždek žvakes, apsirenk sexy naktinukais _liuks_ _liuks_ _liuks_ grįžęs vyras išgriųs iš koto juokas juokas Neužsiemu tokiom staigmenom.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:39 AM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Darbo metu negers nebent savaitgali atvažiuos bendradarbiai pasveikinti. o pinigų kad tik nebebūtų kaip šieno,gerai būtų na pinigai tikrai turėtų būti nemaži šitaip ilgai dirba viršvalandžiai ir visą ką , maniškis tai kad šeštadieniais 2 mėnesius dirbs ženkliai alga padidės, nes eina dvigubą kaina o atsigers grįždami iš dabo mašinoj, kaip dažniausiai daroma
|
Atsijungęs |
| |