Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:57 AM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) kodel kaip mazam vaikui galvoju ?juk malonu yra kai tau iskepa torta,padaro pusrycius ar panasei. Ne blogąją prasme parašiau kaip mažam vaikui Quote (Kipsiuke) liudnas tada pas jus gyvenimas liudna mono kaimyne taip pat sako kaip ir tu bet suprantu kodel,nes jos meile vyrui isbleso galvoju o kaip pas jus tai nezinau.arba jau ner meiles arba sirdy jauciates senukais.tik nepik,bet man tai keista taip galvoju Mūms neliūdna ir gerai. Tai nesuprantu ką jau jūs mielosios darote per savo vyro gimtadienius? Labai jau sureikšminate man atrodo gimtadienius.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:58 AM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai toks kur fri bulvytes galima kepti čeburekus, įsileidžiai toks sietelis tai aliejus ne taip prisigeria , na kažkaip manau taip paaiškinau juokas juokas paiinai-supratau.o kaip keptivei skonis buna cebureku?Quote (daniele) - nu kodėl.dakei grįš velai..tai vaikai jau miegos... Kartais reikia persilaužti per save ,juk šitaip ir kurstoma meilė.. auksinei zodziai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:58 AM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - nu kodėl...sakei grįš vėlai..tai vaikai jau miegos... Kartais reikia persilaužti per save ,juk šitaip ir kurstoma meilė.. Tai sakau dar vakaras toli,neaiškukas man šaus į galvą savaime aišku lauksiu nemiegosiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:58 AM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai nesuprantu ką jau jūs mielosios darote per savo vyro gimtadienius? ot nesakysim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:01 AM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) kodel kaip mazam vaikui ?juk malonu yra kai tau iskepa torta,padaro pusrycius ar panasei. maniškis irgi labai apsidžiaugia kai kokį tortuką padarau, sako matosi kad su meile Quote (Kipsiuke) liudnas tada pas jus gyvenimas mono kaimyne taip pat sako kaip ir tu bet suprantu kodel,nes jos meile vyrui isbleso o kaip pas jus tai nezinau.arba jau ner meiles arba sirdy jauciates senukais.tik nepik,bet man tai keista taip jo ir man, jug staigmenomis ir kurstoma meilė aistra, o čia kažkos pasyvumas, jug gimtadienis būna kartą metuose, ir dat jubiliejus aš tai kažkaip dažnai darau staigmenas ar mažas smulkmenas, kad parodyčiau, kaip myliu savo katiną, mane irgi maloniai nustebina, iš to ir susideda šeimyninis gyvenimas, kartais netgi kai būna kokia ypatinka proga sako užsidėk tuos raudonus maktinukus, man jie labai patinka o čia praėjo 5m, o aistros nebesimato , na tikiuosi pas mus visą gyvenimą bus taip kaip dabar yra netgi vaikas sako, na mamyte duok bučkį tetei, jūs gi įsimilėjeliai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:01 AM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ne blogąją prasme parašiau kaip mažam vaikui miela Quote (Dove@Deive) Mūms neliūdna ir gerai. _liuks_ _liuks_ Tai nesuprantu ką jau jūs mielosios darote per savo vyro gimtadienius? galvoju Labai jau sureikšminate man atrodo gimtadienius. paprastus gimtadienus graziai pasveikinam manau,kartais ir su staigmenom,o jau jubiliejus tai jubiliejus.juk paskui senatvei nebus kagrazaus prisimunt tik vaiku isdaigas ir panasei.juk jei padarysi staigmena tai nieks per galva neduos.na bet cia tavo reikalas.
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:02 AM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) savaime aišku lauksiu nemiegosiu - tai ir sakau auksinė proga...grįžta vėlai...vaikai miega..ir dar jubiliejus...dovaną duok tik po tikrosios dovanos - savęs PS.nepyk Dove@Deive, aišku kiekvienas savaip gyvena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:05 AM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ten nieko netelpa tarp tos fritiūrinės aš kepiau su taukais,dar skaniau,nerprisigeria riebalų taip kaip kepant aliejuje. oj, ne paskui kai atšala labai neskanūs būna, o fritiūrinės būna įvairių dydžių , pas mus telpa didelis čeburekas, tai labai greitai iškepa ir aliejaus nei kiek neprisigeria Quote (Kipsiuke) paiinai-supratau.o kaip keptivei skonis buna cebureku? toks pats, tik keptuvėje seniau kepdavau, pripildavai beveik pilną keptuvę aliejaus ir kai įkaista dedi čeburekus, ir jie verda tarp aliejaus , o kai dedi į fritiūrinę, tai yra toks sietelis kurio pagalba yra ištraukiamas čeburekas iš aliejaus ir gražiai nuvarva aliejus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:05 AM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis irgi labai apsidžiaugia kai kokį tortuką padarau, sako matosi kad su meile _liuks_ Quote (snieguoliuke) jo ir man, jug staigmenomis ir kurstoma meilė aistra, o čia kažkos pasyvumas, jug gimtadienis būna kartą metuose, ir dat jubiliejus liudna aš tai kažkaip dažnai darau staigmenas ar mažas smulkmenas, kad parodyčiau, kaip myliu savo katiną, mane irgi maloniai nustebina, iš to ir susideda šeimyninis gyvenimas, kartais netgi kai būna kokia ypatinka proga sako užsidėk tuos raudonus maktinukus, man jie labai patinka 10 10 10 o čia praėjo 5m, o aistros nebesimato galvoju , na tikiuosi pas mus visą gyvenimą bus taip kaip dabar yra _liuks_ _liuks_ _liuks_ netgi vaikas sako, na mamyte duok bučkį tetei, jūs gi įsimilėjeliai juokas juokas taip taip.pas mus ir taip.juk ir tau sirdziai malonu pasidaro kai vyrui staigmena padarai ir jam.kiek as vyrui siurprizu esu pridarius per 6 metus bendrus,kiek jis man ir esam laimingi .o cia ne uz kalnu musu vestuviu metines ai jau po biski mastau ka darysiu staigmenu
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:08 AM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) toks pats, tik keptuvėje seniau kepdavau, pripildavai beveik pilną keptuvę aliejaus ir kai įkaista dedi čeburekus, ir jie verda tarp aliejaus _liuks_ , o kai dedi į fritiūrinę, tai yra toks sietelis kurio pagalba yra ištraukiamas čeburekas iš aliejaus ir gražiai nuvarva aliejus _liuks_ nu reiks gal savaidgali pabandyt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:08 AM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) paprastus gimtadienus graziai pasveikinam manau,kartais ir su staigmenom,o jau jubiliejus tai jubiliejus.juk paskui senatvei nebus kagrazaus prisimunt tik vaiku isdaigas ir panasei.juk jei padarysi staigmena tai nieks per galva neduos.na bet cia tavo reikalas. auksiniai žodžiai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:09 AM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) Laurituke, SOVIETISKI CEBUREKAI Tešlai: 200 g. varškės 2 kiaušiniai 0.5 a. š. sodos 1 a.š. aliejaus 50 g. kefyro Įdarui: mėsos faršas (kas kokį kiaulienos, jautienos, paukštienos) svogūnas (pagal skonį) pipirai druska Gaminimas: Į gerai ištrintą varškę įmušame kiaušinį, supilame kefyrą, (soda būti išmaišyta kefyre), įpilame Išmaišome. Tuomet po truputi beriame miltus. Nereikia skubėti ir pridėti per daug miltų (tešla turi būti minkšta, bet prie rankų). Tešlą padarome kad galėtume kočioti. Tda iš iškočiotos tešlos išspaudžiame norimą Įdedame faršą, išmaišytą su pipirais ir druska. Tešlos gražiai užspaudžiame šakute ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame ant lėtos užnies kol gražiai pagels. Skanaus!!! ačiū reiks mėginti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:12 AM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) snieguoliuke, - man tai mielinė nesigauna.bandžiau kelis kartus,bet gaila man savo nervų ir produktų... tikriausiai labai sudėtingai darai, tuoj lėksiu iki kirpyklos, tai kai grįšiu parašysiu receptuką , aš labai paprastai darau Quote (Kipsiuke) taip taip.pas mus ir taip.juk ir tau sirdziai malonu pasidaro kai vyrui staigmena padarai ir jam.kiek as vyrui siurprizu esu pridarius per 6 metus bendrus,kiek jis man ir esam laimingi .o cia ne uz kalnu musu vestuviu metines ai jau po biski mastau ka darysiu staigmenu panašiai mąstom kipsiuke
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:12 AM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu jūs čia ir užvarėt ant Doves juk kiekvienas staigmenas supranta savaip panos aš pavyzdžiui irgi nesu iš tokių kad pastovei gimtadienio proga darai staigmenas,kartais galima aišku bet ne visada juk visi esame labai skirtingi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:14 AM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žiūriu už mus geriau žinai ar pas mus jausmai išblėse ar ne jug negyvenu su tavo vyru tai nežinau bet iš tavo žinučių sprendžių kad tikriausiai jausmai išblėsę, jei tokia pasyvi tai kas bus senatvėje
|
Atsijungęs |
| |