Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 8:23 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat pupos aš tai svečius išlydėjau tai dabar nuobodžiauju
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 9:46 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Sveikos, mano mielosios Labai atsiprašau, kad jus šiek tiek "apleidau" Tiesiog užsikasus darbais tiesiogine šio žodžio prasme - atsiskaitymai, sesija, bakalauro terminai spaudžia, o dar ir vestuvėm ruošiuosi Ne ne, mergaitės, dar ne savo vestuvėm, tiesiog pakvietė pabūti liudininkais maniškio sesuo, tai birželio 4 biškiuką turėsim "papiršliaut" . Na, bet gegužės 28 turiu pristatyti bakalauro darbą jau galutinį, tai nuo tada vėl grįšiu, paklydėlė, pas jus, jei priimsit atgal Labai jūsų visų pasiilgau, tikrai niekad nepamiršau, tiesiog nebeužeinu, nes paskui priklausomybę sunku išgydyti, o tada ir universiteto nebaigsiu Tad iki susitikimo Kaip sako M. Petruškevičius: "Myliu, bučiuoju ir iki" labutis , na visų pirma dideliausios dideliausios sekmės ir apsigink bakalaurą 10 , pamenu, kai mane visi terminai spaudė prieš kelis mėnesius na va o priklausomybė manau pas daugelį yra šiam forumiukui dar kartelį sekmės ir gerų linksmybių vestuvėse
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:11 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čeburėkų tešla padaryta dabar palaikysiu valandikę ir eisiu daryti gal gausis skanūs drauge davė receptuką tai labai lenga as prisiskaiciau, tai ir iskepiau.... man greiciausia, nusiperku picos misinio, isminkai, palieki pastovet kol mesyte paruosi, o tada jau kocioji plonai, darai, ir kepi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:13 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as prisiskaiciau, tai ir iskepiau.... man greiciausia, nusiperku picos misinio, isminkai, palieki pastovet kol mesyte paruosi, o tada jau kocioji plonai, darai, ir kepi geras, net nebūčiau pagalvojus bet labai paprasta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:13 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės veisim rytoj įdomu koks oras bus?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:21 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geras, net nebūčiau pagalvojus juokas juokas bet labai paprasta as juos tinginio ceburekais vadinu, o kai netingiu, kaip ir Laurituke darau...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:22 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką mergaitės veisim rytoj miela miela įdomu koks oras bus? miela dar nesuplanavau, ryte viska sumastysiu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:22 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as juos tinginio ceburekais vadinu, o kai netingiu, kaip ir Laurituke darau... geras, žinok aš taip nebandžiau, darau, pagaldraugės mamos receptuką ji kepa čeburekus tai labai skanūs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:24 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dar nesuplanavau, ryte viska sumastysiu... aš nuo ryto iki darbo palėksiu, rytoj lakstysiu povaldiškas instancijas , o nuo pietų vaikį žadu pasiimti reikia kepurę nupirkti, gal dar ką užmatysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:24 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lekiu arbatytės atsigersiu ir į lovytę . labanakt iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:26 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na lekiu arbatytės atsigersiu ir į lovytę . labanakt mua mua iki rytojaus Labanakt
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:33 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na lekiu arbatytės atsigersiu ir į lovytę . labanakt iki rytojaus saldžių snapukų aš irgi greičiausiai eisiu gult. Nervina šitas kompas... Būtų normalus dar padirbėčiau, o dabar senučiukas tai kol sureaguoja... nervus tik tampo... ir šiaip kažkokia pilna kūrybinė impotencija aplankė, miego dar nenoriu labai stipriai, tai net sažinė graužia kad negeneruoju darbų darbelių, bet kad naujoms ir įdomioms mintims gimti matyt ne metas geriau verslininkui raštelsiu... sakysiu du ir trys ir čia čia viens varom į halę šokių žiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 8:09 AM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (Dove@Deive) neralus ir neorganizuotas buvo vyro gimtadienis - na va kaip liuks gavosi Quote (Dove@Deive) labai visi gražiai praleidome laiką ir su gražiu stalu ir net su balionais ant kurių buvo parašyti palinkėjimai nuo draugų. _liuks_ _liuks_ tikrai gerai praleidome laiką - Ir kada jūs spėjot,juk sakei vyras vėlai grįš
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 8:21 AM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nikutea, - labukas Quote (Nikutea) Tiesiog užsikasus darbais tiesiogine šio žodžio prasme - atsiskaitymai, sesija, bakalauro terminai spaudžia, o dar ir vestuvėm ruošiuosi Ne ne, mergaitės, dar ne savo vestuvėm, tiesiog pakvietė pabūti liudininkais maniškio sesuo, tai birželio 4 biškiuką turėsim "papiršliaut" - sėkmės darbuose Quote (vaidabas) as prisiskaiciau, tai ir iskepiau.... man greiciausia, nusiperku picos misinio, isminkai, palieki pastovet kol mesyte paruosi, o tada jau kocioji plonai, darai, ir kepi - geras,reikės pabandyt Quote (Laurituke) kepiau pagal šitą RECEPTĄ LABAI PAPRASTAS IR LABAI SKANU - IR AŠ BUVAU PGL. ŠITĄ KEPUS Labai skanūs išeina,tik buvau pamiršus,ačiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 8:22 AM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, - labas ,o kur tavo receptukas mielinis,laukiu,laukiu
Paskutinį kartą redaguota daniele - Ketvirtadienis, 2010-04-29, 8:23 AM |
Atsijungęs |
| |