Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:35 PM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va as sian ir uzsirasiau pas kirpeja va penktadieniuka po moksliuku eisiu i kirpykla ir pasikirpti ir pasidazyti biskiuka... busiu grazi mamyte kai varysiu gimdyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:35 PM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Laurituke tikrai labai skaniai atrodo kaip čia kepei su mielėmis ar rugpieniu? 10 kepiau pagal šitą RECEPTĄ LABAI PAPRASTAS IR LABAI SKANU
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:37 PM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) AČIUKAS DAŽYKIS GRAŽU RYŠKU o man kazkaip nelabai jau patinka per daug ryski spalva visu plauku taip nedazytau tik nebent galiukus ar net sruogom.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:39 PM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) o man kazkaip nelabai jau patinka per daug ryski spalva visu plauku taip nedazytau tik nebent galiukus ar net sruogom. 10 10 nu čia jau nuo kiekvieno skonio priklauso ir nuo kiekvieno poreikių aš pvz mėgėja viską išmėginti buvau ir blondinė,ir bordinė buvau,paskui ruda buvau o dabar juoda esu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:43 PM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laurituke čeburekai , padažiuko trūksta Quote (Laurituke) aš pvz mėgėja viską išmėginti buvau ir blondinė,ir bordinė buvau,paskui ruda buvau o dabar juoda esu geras ir aš visokia buvau tik blondinė nebuvau, manau netiktų , o ryža buvau gal prieš kokius 5m, atrodžiau gerai , dabar visai norėčiau tamsiai ryža pabūt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:49 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man tai pat teko būti visokiomis spalvomis,ir blondine ir ryža ir ruda bet likau ant galo vėl juoda
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:52 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) padažiuko trūksta 10 nereikia padažiuko vidus labai sultingas tik išorė atrodo gal kiek sausoka,o taip tai labai sultingi Quote (snieguoliuke) dabar visai norėčiau tamsiai ryža pabūt juokas na ir pabūk o kas neleidžia fainai juk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:52 PM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man patinka eksperimentuoti atsibodo ruduke būti, pavasaris, norisi pkyčių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 4:55 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ir pabūk o kas neleidžia fainai juk na žinok tikrai mastau intensyviai, nes noriuuuuuuuuuuuu maniškiui tai čeburekai labai patinka su padažiuku
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 5:08 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre kaip tavo pasimatymas su verslininku Eik tu mažule... atgaivinom veiklą vienos organizacijos, tai vaikeli kiek man ten tų verslininkų priėjo tokių WAU, naujus narius priiminėjom tai ojezau galva apsisuko, o pas mus moterų tai nėra daug, tik mes su drauge dviese pagerbtos tarp 20 vyrų, tai nuo dėmesio tokio malonaus, kultūringo, ir subtilaus flirto nežinia kur dėtis. Neturėjau laiko aš su tuo anuo susitikt... na siūliau aš jam 1dienį susitikt, bet iš tiesų buvau pamiršus kad pati negalėsiu ir 1dienį gerai, kad neatrašė, jog "Puiku, susitinkam...". Pavėlavo... vakar parašė kad kokį 4, arba 5dienį super laikas būtų, bet aš neturėsiu kada.... man tinka tik sekmadienis, nors ir tai į "Gintarinė pora" LA reitingo varžybas būtinai varysiu, tai sakiau nebent pakviesiu kartu į halę varyt, nors šiaip aš ten su savo kolektyvo nariais, buvusiu partneriu susitiksiu, bet jei verslininkas sutiks, nusivesiu ir jį Labai skaniai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 5:08 PM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Baisi man ryža spalva,bet kai kam ji labai tinka ir gražiai atrodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 5:16 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu čia jau nuo kiekvieno skonio priklauso ir nuo kiekvieno poreikių na tep tep,ir as visoke buvau spalvota net ir su melynom sruogom.. ir buvau blonde bet netiko man ji visai o sruogom tai kaip tik tinka ir noriu vel pasidaryti jas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 5:20 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tik mes su drauge dviese pagerbtos tarp 20 vyrų, super Quote (Dove@Deive) Baisi man ryža spalva, o man labai gražiai arodo o ypač sruogelės
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 5:25 PM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai ka gero mergytes veikiate?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 5:31 PM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| padariau valgyti laukiu vyrukų vakare draugytė ateiti turi, ką tu?
|
Atsijungęs |
| |