Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 6:21 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Dėl torto bus matyt reikės vėl į draugę kreiptis kuri dirba konditerijoje o į darželį tai šakoti nešime,nes negalima torto Visai sakau gal bus taip, kad nuvešime į babiloną papramogauti ir paskui namie torto pavalgysime visi kartu ir bus gerai kas iš to vaišių stalo jei vaikai beveik nieko nevalgo,geriau kokios pramogos,nauja aplinka,o ne nukrautas stalas nu jo irgi gerai , bet jei kviesit kokius 5 vaikus tai ir juos reikės vešti į atrakcionus, ar tik juos pakviesit torto?, nes mes irgi planavom visus į atrakcionus nuvešt paskaiciavom kad 12 vaikų brangu gaunasi , tai važiavom per jo tikrą gimtadienį savaitės vidurį su trim draugais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 6:22 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kas iš to vaišių stalo jei vaikai beveik nieko nevalgo,geriau kokios pramogos,nauja aplinka,o ne nukrautas stalas oj mūsų tai nieko neliko visą dieną davėse tai nei torto nei sumuštinukų nei saldainių o mes tortą į darželį nešam ir vaisių ir sulčių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 6:23 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va išbėgo mano kinderis į lauką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 6:45 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu jo irgi gerai , bet jei kviesit kokius 5 vaikus tai ir juos reikės vešti į atrakcionus, ar tik juos pakviesit torto?, nes mes irgi planavom visus į atrakcionus nuvešt paskaiciavom kad 12 vaikų brangu gaunasi juokas juokas juokas , tai važiavom per jo tikrą gimtadienį savaitės vidurį su trim draugais juokas juokas juokas Tai pasimtume pagrindinius vaikus,puseserę, geriausią draugą ir dar draugės vaiką ir viskas,o kiemo vaikai ateitų torto pavalgyti Quote (snieguoliuke) oj mūsų tai nieko neliko juokas juokas juokas juokas visą dieną davėse tai nei torto nei sumuštinukų nei saldainių juokas juokas juokas o mes tortą į darželį nešam ir vaisių ir sulčių _liuks_ Pasmus nelabai valgo,daugiau žaidžia su naujom dovanom gaunasi tėveliams pasisedėjimas,o ne vaikams O pas mus neleidžia torto nes ne visiems jo galima, tėveliai neleidžia, ne visi valgo, tai beveik visi atneša šakoti. tai pat nešame sulčių,saldainių,sausainių visko po truputi paskanauti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-04-23, 6:46 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 7:03 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pasmus nelabai valgo,daugiau žaidžia su naujom dovanom gaunasi tėveliams pasisedėjimas,o ne vaikams oj pas mus pavalgo tada tostus ir palinkėjimus pasako pakyloja ir tada linksmybės ir vaikai atsipalaiduoja kai niekas jiems netrugdo, o vakare suaugusieji pasveikina kinderis nueina miegot o visi švenčiam Quote (Dove@Deive) Tai pasimtume pagrindinius vaikus,puseserę, geriausią draugą ir dar draugės vaiką ir viskas,o kiemo vaikai ateitų torto pavalgyti ir pigu ir paprasta tik visiems tėveliams reiks važiuot, žinok dabar visi su savo tėveliais turi eiti prižiūrėti vaikus , net pasirašyti reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 7:04 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažkoks košmaras nei šiandien nei rytoj vėl į lauką negalima kiek tas ugnikalnis durniuos o kur tavo vyras? dar negrįžo? pasisvečiavimas nusivėlins
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 7:19 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| galvoju ką čia gudresnio nuveikus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 7:22 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kur tavo vyras? dar negrįžo? pasisvečiavimas nusivėlins juokas Tai jau tikrai jau nervuoja tokie darbai iki vėlyvų vakarų net nežinau kada gryš,gal klaipėdojo gal palangoj dirba kas čia žino Quote (snieguoliuke) galvoju ką čia gudresnio nuveikus juokas juokas juokas juokas Aš ir galvoju ir nesugalvoju,nervas ima kad vyras taip ilgai negryžta darbininkas gi didysis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 7:26 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) net nežinau kada gryš,gal klaipėdojo gal palangoj dirba kas čia žino kažkaip penktadienį trumpiau dirba, taviškis gal su bendradarbiais kur užsuko , artėja savaitgalis , o kaip nežinai kur dirba, gal ne kur kitur o vietoj bet užtai pinigų bus, viršvalandžiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 7:40 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip penktadienį trumpiau dirba, taviškis gal su bendradarbiais kur užsuko , artėja savaitgalis _liuks_ juokas juokas juokas , o kaip nežinai kur dirba, gal ne kur kitur o vietoj juokas juokas bet užtai pinigų bus, viršvalandžiai _liuks_ Nesvarbu jiems ar penktadienis ar kokia diena jei nuvažiuoja į objektą darbą reikia pabaigti,juk nepaliks nepastatytos kavinės reikia pabaigti tai ir dirba. vien kelionė kiek laiko užima. viršvalandžiai tai viršvalandžiai,bet gryšta tik permiegoti ryte vėl įdarbą beveik nematome tėčio jau užknisti pradeda.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 7:44 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jau užknisti pradeda. bet pinigėlių viskam reikia, tai ir dirba tėtis , savaitgaliais atsidžiaugiat
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 8:43 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkoks košmaras nei šiandien nei rytoj vėl į lauką negalima kiek tas ugnikalnis durniuos O tai kas? Atkeliavo ir iki jusu?
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 8:52 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau