Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:20 AM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai eisiu po pietų į socialinį,pasiimti pažymos į darželį ir reikia vieną ngą susitvarkyti,per gimtadienį nusilaužiau nykšti kažin kiek vieno nago sutvarkymas na iš naujo priauginimas kainuos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:22 AM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Jaučiu,kad nebešvęsime,nes reikia labai daug kapų aplankyti,pas mama vėl važiuoti pasodinti gėles. nebent vakare su bendradarbiai gal dar ką sumastys,bet manau jau gana. oj mes irgi ant kapų važiuosim, tik gėlių nesodinsim, jau ten pasodinta bet aplankyti reikia , sakau gal iki puntuko palėksim o rytoj jei bus geras oras kai brangusis grįš po darbo lėksim iki Biržų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:23 AM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Laurituke super dovanos _liuks_ _liuks_ koks sutapimas mes tai pat darysime tokią pačią dovaną vyro mamai su tom ružavom rožėm irmes darysime padėkos raštą _liuks_ _liuks_ kaip tinka rėmelio spalva reikės ir mūmsžiūrėti rėmelio tokia spalva _liuks_ _liuks_ aš dar šokoladą padariau. suviniosiu tą rėmelį i dovanų popierių užrišiu didelį kaspiną ir pridėsiu tą šokoladą _liuks_ dar per fotiką ne taip bet realybėje tai super kaip ryškiai ir gražiai žiūrisi tie raštai o ir rėmukai labai tinka o rėmukus pirkau Rimi dabar ten jie 4.89 lt tekainuoja ir gražios labai spalvos Quote (Dove@Deive) laurituke o gerai,kad aš išsisaugojau tą padėkos raštą A4 formatu? aš kai įsirašiau neridos padaryta tai ir spauzdinti nešiau ten jau ji padariusi yra a4 dydžio Quote (snieguoliuke) laurytuke super dovanos Quote (snieguoliuke) na va oras tai nelabai nors pranešė iki 22, bet nepanašu, o savaitgalį iki 16, liudna liudna kažin kaip bus iš tikrųjų galvoju na pleputės ką veikit šiandien pas mus tai lyg saulutė lenda šilta lauke faina,mes vakare kepsime šašlikiuką vakar užmarinavome,šašliką,svogūniukus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:24 AM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kažin kiek vieno nago sutvarkymas na iš naujo priauginimas kainuos juokas 5-10 lt nedaugiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:24 AM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš tai eisiu po pietų į socialinį,pasiimti pažymos į darželį ir reikia vieną ngą susitvarkyti,per gimtadienį nusilaužiau nykšti kažin kiek vieno nago sutvarkymas na iš naujo priauginimas kainuos žinok nežinau, gal koks 20 net neįsivaizduoju aš tai irgi ruošiuosi iki miesto pašok, vakar aš socialinį buvau lydėjau klientę, tai visai kitoks aptarnavimas kai ateina su socialine darbuotoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:25 AM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) 5-10 lt nedaugiau oj tai aš nusisvaigau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:26 AM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj tai aš nusisvaigau aga biški
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:27 AM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes vakare kepsime šašlikiuką vakar užmarinavome,šašliką,svogūniukus mes irgi planų turėjome kepti rytoj, bet kadangi vyrukas ryt dirba, tai nukelsim sekmadieniui, arba rytojaus vakarui , kaip pasiilgau šašlykiuko ne tas žodis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:29 AM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip pasiilgau šašlykiuko ne tas žodis aš irgi net labai aną vasarą atsimenu sakiau jatau kaip jau atsibode nes kaip tik vasara tai taip vos ne kiekvienas savaitgalis bet va po žiemos vėl pasiilgsti tai nuo šnd jau atidarome sezoną šašlikų kepimo kieme
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:30 AM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai nuo šnd jau atidarome sezoną šašlikų kepimo kieme super mes jau anksčiau atidarėm ir žiemą važuodavom į žaliają kept kokius darei? kiaulienos ar vištienos?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:32 AM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) super _liuks_ _liuks_ mes jau anksčiau atidarėm juokas juokas ir žiemą važuodavom į žaliają kept mes žiemą kažkaip nelabai vasarą mums labiau Quote (snieguoliuke) kokius darei? kiaulienos ar vištienos? Kiaulienos dariau dėjau citrinos,sojų padažo,prieskoniai šašlikų,majonezas ,svogūniukas niu skonis geras gavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:37 AM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Kiaulienos dariau dėjau citrinos,sojų padažo,prieskoniai šašlikų,majonezas ,svogūniukas niu skonis geras gavosi super net seilė tysta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:39 AM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) super _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ net seilė tysta juokas varyk į šiaulius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:43 AM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varyk į šiaulius aga lekiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:44 AM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke o nieko tokio,kad aš tą padėkos raštą užtempiau ant A4 lapo?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |