Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:45 AM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) net seilė tysta juokas juokas Aš valgiau sodyboje,tik vištienos,jau marinuoti buvo atvešti daugiau nieko ir nebuvo tik šašlykiukas ir sumuštinukai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:56 AM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga lekiu laukiu Quote (Dove@Deive) Laurituke o nieko tokio,kad aš tą padėkos raštą užtempiau ant A4 lapo? galvoju hm na manau kad gal nieko tokio nebus blogiau nepadarei
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 11:18 AM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) hm na manau kad gal nieko tokio nebus blogiau nepadarei Tai šaunu tada na ką reikia jau ruoštis keliauti į miestą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 11:35 AM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai šaunu tada _liuks_ na ką reikia jau ruoštis keliauti į miestą Keliauk,keliauk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 1:19 PM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Keliauk,keliauk Jau pakeliavau ir gryžau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 1:24 PM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš valgiau sodyboje,tik vištienos,jau marinuoti buvo atvešti daugiau nieko ir nebuvo tik šašlykiukas ir sumuštinukai o toli nuo miesto ta sodyba? man tai sodyba asocijuojasi su vienkiemiu kažkur toli nuo miesto
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 1:25 PM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Jau pakeliavau ir gryžau na usitvarkei nagą? kaip tu taip greitai sugebėjai jį nusilaužti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 1:41 PM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes jau irgi apsivaikščiojom...parpia dabar mažoji
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 2:08 PM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) mes jau irgi apsivaikščiojom...parpia dabar mažoji kaip faina, na pas mus irgi saulutė lenda lėksim iki Biržų, pas bendradarbę , o man šiandien šventė, pirmą algą gavau šitame darbe
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 3:04 PM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip tu taip greitai sugebėjai jį nusilaužti Nu čia sugebėjimo nereikia turėjau daug metų nagus žinau kas tas yra gali ir nejusti ir užliuvus kur nors jo nebeturėti Quote (Dove@Deive) Jau pakeliavau ir gryžau na ir ką gero neveikiai? Quote (daniele) mes jau irgi apsivaikščiojom.. mes su mažiuku irgi layke buvome su smėliu mažius kad žaidė aš triušį į lauką buvau išsinešusi pakvepuoti grynu oru bet kaip lauke šiltą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 4:33 PM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką teks man rytoj ieškoti savo berniukams ružavų marškinėlių Darželis dalyvauja prieš krūties vėžį programoje tai visi vaikai ir norintys tėveliai pirmadienį ateis apsirengę ružavai ar kokia ružava detale visa grupe iškabinta ružavais kaspinėliais su kekvieno vaiko mamyte,ta prasme užrašyta Dovydo mamytė tai nežinau reikės per padevėtus pasivaikščioti gal ką rasiu. dar reikia padaryti mažyliui uodo kaukę,nes bus mayčių dienos šventė tai nežinau ką jis ten darys ir rodys būdamas uodas
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-04-30, 4:37 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 4:35 PM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Nu čia sugebėjimo nereikia turėjau daug metų nagus žinau kas tas yra gali ir nejusti ir užliuvus kur nors jo nebeturėti Tikrai sugebėjimo nereikia,net nežinau kaip jis čia man nuskilo nesusitvarkiau dar Quote (Laurituke) na ir ką gero neveikiai? nieko nenuveikiau,pasiemiau pažymą iš socialinio,pasivaikščiojau ir gryžau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 9:48 PM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na ką teks man rytoj ieškoti savo berniukams ružavų marškinėlių Darželis dalyvauja prieš krūties vėžį programoje tai visi vaikai ir norintys tėveliai pirmadienį ateis apsirengę ružavai ar kokia ružava detale visa grupe iškabinta ružavais kaspinėliais su kekvieno vaiko mamyte,ta prasme užrašyta Dovydo mamytė tai nežinau reikės per padevėtus pasivaikščioti gal ką rasiu. dar reikia padaryti mažyliui uodo kaukę,nes bus mayčių dienos šventė tai nežinau ką jis ten darys ir rodys būdamas uodas tai šaunu mes dalyvavom sporto šventėj o kodėl mamytės dienaos renginys ne šiandien vyko? kažkaip nusivėlins mūsų tai šiandien renginys buvo padainavo, paššoko ir krepšelį padovanojo su gėlytėm, kaikieno vakar buvo renginiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 9:50 PM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj mes tai grįžom iš Biržų, dabar persirengiau ir lekiu į klubą, kažkaip keista be vyro draugės pusseserės mergvakarį suorganizavom, tai padūksim klube kažkaip nepamenu kada buvom ikirytojaus mielosios
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 11:07 PM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na ką teks man rytoj ieškoti savo berniukams ružavų marškinėlių Darželis dalyvauja prieš krūties vėžį programoje tai visi vaikai ir norintys tėveliai pirmadienį ateis apsirengę ružavai ar kokia ružava detale 10 visa grupe iškabinta ružavais kaspinėliais su kekvieno vaiko mamyte,ta prasme užrašyta Dovydo mamytė miela tai nežinau reikės per padevėtus pasivaikščioti gal ką rasiu. 10 dar reikia padaryti mažyliui uodo kaukę,nes bus mayčių dienos šventė tai nežinau ką jis ten darys ir rodys būdamas uodas juokas Pagalba naujokams ir ne tik čia kai įdomiai,gražu kaip Quote (Dove@Deive) Tikrai sugebėjimo nereikia,net nežinau kaip jis čia man nuskilo tą tai jau žinau Quote (snieguoliuke) oj mes tai grįžom iš Biržų, dabar persirengiau ir lekiu į klubą, kažkaip keista be vyro draugės pusseserės mergvakarį suorganizavom, tai padūksim klube kažkaip nepamenu kada buvom ikirytojaus mielosios mua smagaus vakaro mūsų vakariukas irgi fainas pabuvome lauke pasikepėme šašlikų,mažius lauke prisidavė anksti užmigo,mes su brangiausioju atsigėrėmė aš vyno,jis alaus tai taip smagiai,vakaras šiltas buvo kitą 5tadienį varome į renginį didelį čia pas mus šiauliuose Inferno bus festivalis paūšime biški ir atsipaliduosime
|
Atsijungęs |
| |