Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 4:52 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pleputės ką savaitgalį nuveikėt? mes tai penktadienį biržuose prie pilies pabūvom karvės oloj , pas bendradarbę šašlykiuko vakare į klubą, pasitūsinom vakar babilone renginuke su kinderiu pasibūvom, kol brangusis dirbo, pasipromogavom su mažuoju, į piceriją nulėkėm su drauge ir kinderiukais, o vakare iki kapų ir į Anykščius palėkėm prie puntuko o šiandien tai kavinėje papietavom , mamytės dieną paminėjom, tada vėlį kapus, neseniai iš berčiūnų grįžom, o dabar prisižadėjau žagarėlių iškepti tai kepu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 6:05 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Sveikinu visas mamytes su sia grazia svente ..na o as va radau truputeli laiko , tai iskart pas jus uzlekiau.., vakar labai smagiai praleidome muzikos diena, maniskis grojo, ir siaip sauniu vaizdu prisiziurejom, garsu prisiklausem, vakare su draugais saslykiuku issikepem, o snd nuo ryto mane i kavine seimyna issiveze, paskui pas draugus uzsukom, i kapelius, tai neperseniausiai gryzom... Isleidau vyruka zvejot, nes jau taip apie zvejyba kaip katinas snekejo, ir vis nedryso issiruost, sako nepatogu tokia diena islekt, kol nepalaiminau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 6:21 PM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) vakar labai smagiai praleidome muzikos diena pas mieste irgi labai daug muzikantų ir muzikantukų minėjo muzikos diena, labai smagu, o taviškis dar dalyvauja Quote (vaidabas) re su draugais saslykiuku issikepem, o snd nuo ryto mane i kavine seimyna issiveze, paskui pas draugus uzsukom, i kapelius, tai neperseniausiai gryzom... turiningas savaitgalis kaip sakant maniškis irgi žvejot labai nori tai sako gal kitą savaitgalį palėksim iki kažkokios užtvankos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 6:50 PM | Žinutė # 484 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis irgi žvejot labai nori tai sako gal kitą savaitgalį palėksim iki kažkokios užtvankos juokas maniškia tai pat labai nori žvejoti,tai sako nusipirks valtį ir žvejo leidimą kartu su broliu ir tada jau dažniau važinės žvejoti Vaidabas šaunus savaitgalis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 6:51 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| eisim su vyru mažylio kirpti labai jau aplink ausis dideli pkaukučiai tai bendrom jėgom bandysime patrumppinti,nenoriu viršaus liesti,nes gražūs pas berniuką plaukučiai paskui vaikučiai pušku pušku ir į lovytę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 7:25 PM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaidabas žiūrint į tavo avatarą net nupurto skauda kačiukui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 8:09 PM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) maniškia tai pat labai nori žvejoti,tai sako nusipirks valtį ir žvejo leidimą kartu su broliu ir tada jau dažniau važinės žvejoti maniškis tai ir bilietą turi ir valtis yra, bet per tuos darbus laiko trūkumas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 8:11 PM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) eisim su vyru mažylio kirpti labai jau aplink ausis dideli pkaukučiai tai bendrom jėgom bandysime patrumppinti,nenoriu viršaus liesti,nes gražūs pas berniuką plaukučiai paskui vaikučiai pušku pušku ir į lovytę oj maniškį irgi reikia kirpti, tai ketvirtadieniui užrašiau į kirpyklą tai sakiau gal trumpiau reiks nukirpti šilta jau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 8:12 PM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) maniškia tai pat labai nori žvejoti perskaičiau ir pagalvojau kelis vyrus turi o čia tu apie vyro brolį , kaip apie savo kalbi bet smagi atrakcija ta žvejyba, aš irgi neatsisakau jos
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 10:52 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakaras mergytes,sveikinu su MAMOS dienele jus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:21 AM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas pleputės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:22 AM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj maniškį irgi reikia kirpti, tai ketvirtadieniui užrašiau į kirpyklą _liuks_ _liuks_ tai sakiau gal trumpiau reiks nukirpti šilta jau _liuks_ Aš pati su mašinka nukurpau ir visai neblogai gavosi,viršaus neliečiau tai šonus apkirpau,visai gražiai gavosi Quote (snieguoliuke) perskaičiau ir pagalvojau kelis vyrus turi o čia tu apie vyro brolį , kaip apie savo kalbi juokas bet smagi atrakcija ta žvejyba, aš irgi neatsisakau jos _liuks_ Ne taip parašiau Man tai nesamonė žvejyba.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:50 AM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 12:37 PM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos braskes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 1:15 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sveikos braskes labas
|
Atsijungęs |
| |