Ketvirtadienis, 2025-01-09, 9:36 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 11:26 AM | Žinutė # 526

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas sindre seniai matyta sok sok sok

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-05-04, 11:28 AM | Žinutė # 527

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Sindre)
Labuka, aš irgi nebuvau kuri laika, bet kad viskas tokiu tempu vyksta, kad nebuvo kada.... Gyvent reikejo... bet tsakant vel darbu savaite tai nori nenori reik prie kompo kuprint :D

Labuka...o, tai dabar kuri vakara papasakot turesi, kaip ten tau gyvenosi juokas
Quote (Sindre)
oooo koks "pasitikejimas" juokas nieko, tuoj 12tokam egzai pasides, tai jaunesniem isvis i mokykla nereiks..

o zinok mano didcke prie Erlicko jumoro, kartais nebesuprantu, kada ji juokauja, o kada tiesa rezia..kazkuria diena parejo, sako tevas velniu dave, lauk skambucio, as ir taip, ir taip mastau uz ka, ir kaip, nes jis darbe, gryzus klausiu, vyras peciais trukcioja, pasirodo aukletojas turejo skambint, nes panele sukurste visa klase is pamokos pabegt...
ale negaliu labai burbuliuot, pati ta pati darydavau juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
SindreData: Antradienis, 2010-05-04, 11:29 AM | Žinutė # 528

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
labas sindre seniai matyta

sveikute, ai jo truputi judesy buvau tai prie kompo neprisedau, bet saziningai apie jumi viska perskaiciau ir apie klubelius tavo ir apie saslykiukus visu _liuks_ _liuks_ _liuks_ smagu kad smagu... tai kaip suprantu pas dantiste leksi, tai pietums nieko skanaus negausiu? juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 11:32 AM | Žinutė # 529

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
tai kaip suprantu pas dantiste leksi, tai pietums nieko skanaus negausiu?

kad ne aš lėksiu o mažajį vesiu kad patikrintų juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
SindreData: Antradienis, 2010-05-04, 11:32 AM | Žinutė # 530

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
o zinok mano didcke prie Erlicko jumoro, kartais nebesuprantu, kada ji juokauja, o kada tiesa rezia..kazkuria diena parejo, sako tevas velniu dave, lauk skambucio, as ir taip, ir taip mastau uz ka, ir kaip, nes jis darbe, gryzus klausiu, vyras peciais trukcioja, pasirodo aukletojas turejo skambint, nes panele sukurste visa klase is pamokos pabegt...
ale negaliu labai burbuliuot, pati ta pati darydavau

juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas nu maladiec mergyca... organizatorė iš priginties... nes šiaip nesvarbu ką organizuoji, bet jei paskui save sugebi patraukt žmonių minią - pagirtina... juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 11:33 AM | Žinutė # 531

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
ale negaliu labai burbuliuot, pati ta pati darydavau

kokia mama tokia ir dukra _liuks_ aš irgi esu kursčiusi kad bėgtumėme iš pamokų juokas

Atsijungęs
SindreData: Antradienis, 2010-05-04, 11:36 AM | Žinutė # 532

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
kad ne aš lėksiu o mažajį vesiu kad patikrintų

tai ką aš ir talking about... bet jei veši mažąjį, tai prie puodų nestovėsi, vadinasi pietų nebus. :) et... leksiu iki namukų salotų darytis. O pas odontologę ir aš sugalvojau kad reikia, noriu balintis juokas juokas čia gal diedas užkrėtė, bet kažkaip jau kelias dienas iš galvos neišeina. juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 11:45 AM | Žinutė # 533

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
leksiu iki namukų salotų darytis. O pas odontologę ir aš sugalvojau kad reikia, noriu balintis čia gal diedas užkrėtė, bet kažkaip jau kelias dienas iš galvos neišeina.

žiūrėk kad diedas dar kuo nors neužkrėstų

Atsijungęs
SindreData: Antradienis, 2010-05-04, 11:52 AM | Žinutė # 534

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
žiūrėk kad diedas dar kuo nors neužkrėstų

pfffffff dunelka tu juokas

Oki mindausi namuko....pietai...

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 3:03 PM | Žinutė # 535

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
pfffffff dunelka tu

šeip kiek žinau nepigus malonumas tas balinimas galvoju
kaip su verslininku, buvai susitikusi? miela

Atsijungęs
SindreData: Antradienis, 2010-05-04, 3:31 PM | Žinutė # 536

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
šeip kiek žinau nepigus malonumas tas balinimas
kaip su verslininku, buvai susitikusi?

tai va kad litų neturiu tam juokas juokas juokas bet noro turiu, vadinasi ir litų turi būt.... man taip amžinai.... taupyt aš nemoku, jei turiu vadinasi galiu, o kai neturėsiu (o taip dažnai nutinka) - ką nors sugalvosiu.... sesė vis žvengia.... sakau varysiu ten, šen anen... o ji - "pinigų daug turi?" Sakau neturiu net TEN varymui, nekalbant apie šen ir anen... bet kąnors sugalvosiu juokas juokas juokas o dėl balinimo, tai man baisu dėl dantų jautrumo, po to nei karšto nei šalto nei gert nei valgyt negalėsiu.... tai aš pirma palauksiu rezultatų "iš šono ir pirmų lūpų" kaip kas ir kodel... o tada galvosiu :)
O su verslininku blembačky nebuvau dar.... jau net gėda... mes jau kokį trečią kart susitariam... iš jų du kart aš negalėjau, 1 kart jis... tai sakau dabar kai tarsimės tai bus 2:2 :) buvom sutarę sekmadienį, bet kad aš išvariau mėsos kept, po to su kvatrais važinėtis, po to tenisą lauko įvaldyt, po to gintarinė pora... nesigavo žodžiu... bet sakau jau net gėda. 10
O dar tiesa viens pažįstamas "verslininkas-magnatas" kaip aš ji vadinu grįžo iš visų pasaulio šalių, parsivarė naują poršą ir jau giriasi ir jau kviečiasi juokas juokas bet šits man neįdomus, bo turi romantinių interesų, o mane tik dalykiniai domina, ir išvis nėr durnesnių diedų, kaip tie, kur ale "Aš tau visą pasaulį nupirksiu, nes man tai ne problema" juokas juokas juokas juokas idiotai...

Et taip skaniai kavytę geriu...relax`as.... 4

snieguoliuke
jau grįžai iš dantų gydytojos?

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 5:20 PM | Žinutė # 537

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
snieguoliuke jau grįžai iš dantų gydytojos?

aga grįžom, nes susirgi daktarytė, tai užregistravo pas jos sesę ar tai draugę net nežinau, ji privačiai dirba tai sakau reikės mokėt tikriausiai bet va susiskambinau sako nereiks , tai eisim kitą ketvirtadienį _liuks_ patikrins jei reiks ką taisyti tai pataisys _liuks_

Atsijungęs
SindreData: Antradienis, 2010-05-04, 5:45 PM | Žinutė # 538

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aga grįžom, nes susirgi daktarytė, tai užregistravo pas jos sesę ar tai draugę net nežinau, ji privačiai dirba tai sakau reikės mokėt tikriausiai bet va susiskambinau sako nereiks , tai eisim kitą ketvirtadienį patikrins jei reiks ką taisyti tai pataisys

na tai puikuma, ir moketi nereiks _liuks_ _liuks_ _liuks_
o aš grįžau namuko, tooookia nuotaika kažkokia keista galvoju ką čia veikt... ar į svečius ką pasikviest, ar pačiai lėkt kur vakare...
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 5:52 PM | Žinutė # 539

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
galvoju ką čia veikt... ar į svečius ką pasikviest, ar pačiai lėkt kur vakare...

aš irgi mastau ką čia nuveikt juokas juokas juokas juokas draugė atėjo tai va arbatytės atsigersim 4

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2010-05-04, 5:53 PM | Žinutė # 540

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė