Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:41 AM | Žinutė # 556 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (snieguoliuke) abas rytas pupos va atsigersiu arbatytės ir į darbelį po pietų trauksiu, o kaip tingiu - geros dienos Quote (Sindre) nes kažkos durnelis 6.30 atvežė pieno ar kažko po langais ir gal dvidešimt kart signalino pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp, kaip anksčiau šiukšlinė... - Quote (Sindre) tai šįryt buvo maloniai kiTAIP -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:48 AM | Žinutė # 557 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) iškepiau sumuštinukų su mozzarela ir pomidorais. dar su vištiena ir persikais vajetau kaip skanu ir aš noriuuuuuuu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:48 AM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas merginos.kaip nuotaikeles?man tai noris miego,lauke apsiniauke,o reik eit skalbtis,tvarkytis nes savaidgali igno draugas is kaskur atvaziuos tai pas mus nakvos nes ner pas ka nakvot,misraune daryt,sriubyte isvirt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:49 AM | Žinutė # 559 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O galiausiai jau kad pusryčiai užsitęsė iki 10.00, tai nusprendžiau pasiimti laisvadienį nuo darbo gi būsim ne bagoti, o kuproti (taip mano viens pažįstamas sako geras žinok ir aš rezgiau planus kaip či nusimuilinus bet aj sakau nueisiu , pabendrausiu su protingais žmonėmis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:51 AM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) labas rytas merginos.kaip nuotaikeles?man tai noris miego,lauke apsiniauke,o reik eit skalbtis,tvarkytis nes savaidgali igno draugas is kaskur atvaziuos tai pas mus nakvos nes ner pas ka nakvot,misraune daryt,sriubyte isvirt labutis, nuotaikytės šeip sau , toks oras nelabai koks ir man reikia eiti skabtis, bet sakau gal po darbo a tai svečių turėsit man patinka svečiai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 11:01 AM | Žinutė # 561 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labutis, nuotaikytės šeip sau galvoju , toks oras nelabai koks ir man reikia eiti skabtis, bet sakau gal po darbo juokas a tai svečių turėsit _liuks_ man patinka svečiai _liuks_ aga, man tai reik speju kavos isgert ir lekt prie darbu
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 11:15 AM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Sindre, - kas pas jus per darbeliai,kad nusimuilint galit kai norit Neblogai visai Quote (Kipsiuke) man tai noris miego,lauke apsiniauke,o reik eit skalbtis, - ir pas mane darbų ,bet tyngiu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 11:24 AM | Žinutė # 563 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - ir pas mane darbų ,bet tyngiu... as ir tingiu bet ka padarysi.katik uzpildziau anketa i laida "seimu dvikova" Quote (daniele) kas pas jus per darbeliai,kad nusimuilint galit kai norit 10 Neblogai visai ir man idomu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 11:34 AM | Žinutė # 564 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) snieguoliuke, Sindre, - kas pas jus per darbeliai,kad nusimuilint galit kai norit Neblogai visai aš tai socilaline dirbu, bet turiu nemaža kontaktinių valandų galiu dokumentaciją pildyt ataskaitas ir pan, todėl į darbą galiu net neiti nes dažniausiai pasidarau namuose , o šeip kadangi dirbu pusę eatato tai gaunasi 2 dienos per savaitę , tai kadangi dirbu kolkas vienoje įstaigoje, tai kada man patogiau tada ir ateinu, arba jei yra konkreti užduotis,o jei nėra tai ateinu kai noriu , nes mes užsiimam projektine veikla tai konkretaus darbo grafiko kaip ir nėra
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 11:45 AM | Žinutė # 565 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai socilaline dirbu, bet turiu nemaža kontaktinių valandų galiu dokumentaciją pildyt ataskaitas ir pan, todėl į darbą galiu net neiti nes dažniausiai pasidarau namuose _liuks_ _liuks_ , o šeip kadangi dirbu pusę eatato tai gaunasi 2 dienos per savaitę , tai kadangi dirbu kolkas vienoje įstaigoje, tai kada man patogiau tada ir ateinu, arba jei yra konkreti užduotis,o jei nėra tai ateinu kai noriu _liuks_ _liuks_ , nes mes užsiimam projektine veikla tai konkretaus darbo grafiko kaip ir nėra _liuks_
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 11:50 AM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergytes kuri moka foto shopu naudotis?man reiktu kad kas nors sujungtu 2 nuotraukas graziai,nes reik foto i laidos anketa det o mes neturim bendros nuotraukos
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 12:22 PM | Žinutė # 567 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) katik uzpildziau anketa i laida "seimu dvikova" - KOKIA ŠAUNUOLĖ Quote (snieguoliuke) aš tai socilaline dirbu - ooo,ir aš baigiau socialinį,bet nedirbau ir dar kirpėja baigiau Vėl mokytis noriu,tai vyras juokias sako tu tik mokais ,baiginėji ir nedirbi..tai kam mokais...o aš niekaip savęs neatrandu Quote (Kipsiuke) mergytes kuri moka foto shopu naudotis?man reiktu kad kas nors sujungtu 2 nuotraukas graziai,nes reik foto i laidos anketa det o mes neturim bendros nuotraukos - paprašykčia ,gal padės merginos,šiaip galėčiau pabandyt ir aš
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 12:33 PM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - KOKIA ŠAUNUOLĖ _liuks_ ziuresim gal pateksimQuote (daniele) paprašykčia ,gal padės merginos,šiaip galėčiau pabandyt ir aš 10 man jau drauge padare
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 12:34 PM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Daniele, saunuole , tik pranesk kaip kas, busim tavo fanais
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 12:36 PM | Žinutė # 570 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Daniele, saunuole , tik pranesk kaip kas, busim tavo fanais ka jau praleidau?
|
Atsijungęs |
| |