Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 7:00 PM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Goda iš 69 susilaukė dukrytės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 7:44 PM | Žinutė # 617 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) o kaip uzsisakinejat tuos karoliukus???ar daug kainuoja tie uzsakymukai ? na ziuriu ne as viena nemaciau, jog musu pagrindiniame yra e-karoliukai pasiskaitinek, man siaip visai patiko pas juos, ir greit pristato, ir pristatymo kaina normali, va virs 50 uzsisakem, tai nemokamai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 8:35 PM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo žadink juokas o tai naktį neduos miegot pažvenk,pažvenk dar čia nesikelia miega jis atsipūtes Quote (snieguoliuke) Goda iš 69 susilaukė dukrytės ane kaip fainai Quote (vaidabas) na ziuriu ne as viena nemaciau, jog musu pagrindiniame yra e-karoliukai juokas pasiskaitinek, man siaip visai patiko pas juos, ir greit pristato, ir pristatymo kaina normali, va virs 50 uzsisakem, tai nemokamai dauguma manau merginų nepastebėjo..... aga iš ten esu sakiusis ir aš bet šiaip daugiausiai tai sakausi iš lenkijos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 8:57 PM | Žinutė # 619 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pasiruošiau rytojaus darbui ką mergaitės veikinėja?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:18 PM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet šiaip daugiausiai tai sakausi iš lenkijos va va, galetum tom paslaptelem ir su mumis pasidalyti as po skelbimus duoduos, ziuriu vaikiui kostiumo kokio, komunijai, bliamba kaip gaila pirkt nauja, ismest kruva pinigu, kai jo tereiks keletui kartu...........
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:36 AM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (snieguoliuke) Goda iš 69 susilaukė dukrytės - rimtai...,sakau,kur prapuolė..,kaip čia dabar man nepraešė,kad laukiasi Quote (Laurituke) dauguma manau merginų nepastebėjo..... - aš viską pastebiu Quote (Laurituke) bet šiaip daugiausiai tai sakausi iš lenkijos - ir man įdomu ,per ką ir kaip tu tą darai Quote (vaidabas) as po skelbimus duoduos, ziuriu vaikiui kostiumo kokio, komunijai, bliamba kaip gaila pirkt nauja, ismest kruva pinigu, kai jo tereiks keletui kartu........... - o kostiuminių kelnių neturi...dar marškinukus kokius baltus ir viskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:39 AM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Quote (daniele) - o kostiuminių kelnių neturi...dar marškinukus kokius baltus ir viskas _liuks_ turiu, tik jau nebe pirmos jaunystes, ir jis orkestre groja su jom kiekviena savaite, tai noriu kazka nupirkt, jog komunijai, isleistuvem ketvirtoku tiktu, ir gal dar rugsejo 1 pasipuostume
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:54 AM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) turiu, tik jau nebe pirmos jaunystes, ir jis orkestre groja su jom kiekviena savaite, tai noriu kazka nupirkt, jog komunijai, isleistuvem ketvirtoku tiktu, ir gal dar rugsejo 1 pasipuostume 10 Na čia jau reikėtų viso kostiumo juk groja orkestre,turi gerai vaikinukas atrodyti Tai kostiumo juk ilgam užtektų irkomunijai ir išleistuvėms ir rugsėjo 1ajai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:55 AM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mane jau užkniso juodai tokie orai Ligtai jau gražėja,bet kažin ar ilgam. Ką pleputės veikiate?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:24 AM | Žinutė # 625 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės panelės kaip laikotės?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:25 AM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Mane jau užkniso juodai tokie orai _pikt_ _pikt_ Ligtai jau gražėja,bet kažin ar ilgam. galvoju savaitgaliui šiltus orus praneša bet šneka ir apie litų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:28 AM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) savaitgaliui šiltus orus praneša bet šneka ir apie litų Nu tai toks čia ir gražus oras jei su lietumi geriaunelytų,būtų šilta ir šviestų saulutė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:29 AM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) geriaunelytų,būtų šilta ir šviestų saulutė _liuks_ _liuks_ dar bus tokių dienų pakentėk
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:35 AM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dar bus tokių dienų pakentėk - kiek gali kentėt ,jau gegužė ,o pavasario dar mažai tebuvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:36 AM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ei, mergyt, geros dienos... su šypsena darbai produktyviau dirbasi ;) aga,bet siandienai liko dar skalbimas Quote (Sindre) nu šaunuolė, kad taip super sugalvojai _liuks_ _liuks_ _liuks_ tikrai sveikintyina.... tik nepamiršk pasisakyt kada jau dalyvausit.... reiks žiūrėt gi būtiniausiai!!!!! jei tik pakvies dalyvaut tai butinai pranesiu
|
Atsijungęs |
| |