Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:15 PM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tik geriau ziuet pries svente, na svarbu kol tulpes nenuzydeje... tai jau sventei pasiruose jus???
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:17 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o va man snd nuotaika praskaidrino, mazius 1 vieta mokykloje tarp ketvirtoku Kenguroj uzeme, ir pateko i rajono geriausiuju 10 o dar ketvirtoku isleistuviu ceremonijoje bus vedejas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:19 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai jau sventei pasiruose jus??? kad ne, pernai buvom, dar vaikus is mokyklos ten veze, tai noro nieks nerodo... ..siaip su mergaitem siuntinio dabar laukiam, uzsisakem ivairiausiu karoliuku it viso kito, tai bandysim vert...., o savaitgali jei oras bus geras, tvarkysim soda, ir vyrukai mano zvejot turbut leks
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:30 PM | Žinutė # 604 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o va man snd nuotaika praskaidrino, mazius 1 vieta mokykloje tarp ketvirtoku Kenguroj uzeme, ir pateko i rajono geriausiuju 10 o dar ketvirtoku isleistuviu ceremonijoje bus vedejas - nu šaunuolis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:31 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o man tai liuks pasirodė programa, bet man labiausiai įdomu tai tos tulpės.... o tai jei paprastą dieną nulėkt tai ten irgi galima kaip supratau.... yėgelė...reiks pagooglint kur tas burbiškių dvaras.... guoliuk už idėją.... mua - http://www.megstamiausias.ucoz.com/forum/152-2472-1
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:37 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) nu šaunuolis va dar radau nete foto is muzikos dienos....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:56 PM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o va man snd nuotaika praskaidrino, mazius 1 vieta mokykloje tarp ketvirtoku Kenguroj uzeme, ir pateko i rajono geriausiuju 10 o dar ketvirtoku isleistuviu ceremonijoje bus vedejas šaunuolis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:57 PM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) siaip su mergaitem siuntinio dabar laukiam, uzsisakem ivairiausiu karoliuku it viso kito, tai bandysim vert... o kaip uzsisakinejat tuos karoliukus???ar daug kainuoja tie uzsakymukai ?
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:58 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, ale tikras saunuolis tavo berniukelis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:00 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes irgi mastem ten nuvaziuot,bet paskui perskaiciavom finansus ir nutarem kad labai brangiai kainuos.jum is panevezio netoli vaziuot o mum tai ant keliones tektu pora simtuku det ir biletai tikrai ne simboliskom kainom,tai nutarem geriau po koki ventes raga pasivaiksciot,picnica susiruost jo mums netoli Quote (vaidabas) na mes vietoj skaityk, bet jau karta buve, ir per sventes ir paskaiciavus per brangu gaunas, vien 5 iejimas, ten viokie atrakcijonai ir cukraus catos.., verciau siaip kokia diena nulekt...gal senstu, bet jau nelabai yra to noro po zmoniu minias grustis.. tikrai žinok, man irgi nepatinka tos spustis, geriau rytoj nulėksim su draugais vyras dar ir bendradarbius prikabino
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:04 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nes butent visokie atrakcijonai ir skanumynai ''suvalgo''dauguma pinigu,beje atrodeo esam dar ne seniai bet jau nervina ta minia ir lipimai per galvas jo daug suvalgo mūsų tai vienas kinderis ir tai nemažai išeina, nes kažkaip atrodo na kaip neleisti ten ant tų atrakcionų ir tos spūstis, stumdymaisi nervas ima Quote (Sindre) o man tai liuks pasirodė programa, bet man labiausiai įdomu tai tos tulpės.... o tai jei paprastą dieną nulėkt tai ten irgi galima kaip supratau.... yėgelė...reiks pagooglint kur tas burbiškių dvaras.... guoliuk už idėją.... jo aš jau susiskambinau tai įėjimas iki pusę šešių, bilietas 6Lt, vaikams 3Lt. tai lėksim rytoj, kol dar tulpių neišmindė nes po šventės manau bus kaip po karo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 5:31 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas merginos nu nulyjo pas mus dabar saulutė mažius pietų nemiegojo tai duodasi kaip pasiutęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 6:50 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labukas merginos nu nulyjo pas mus dabar saulutė mažius pietų nemiegojo tai duodasi kaip pasiutęs pas mus visą dieną lynoja bet dabar nebe, tai manasis lauke duodasi, futbola žaidžia, išsidūks tai gerai miegos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 6:52 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus visą dieną lynoja liudna liudna bet dabar nebe, tai manasis lauke duodasi, futbola žaidžia, išsidūks tai gerai miegos juokas juokas oho nu ir lyjimas maniškis 6 užmigo reiks neužilgo žadinti paskui naktį nemiegos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 6:57 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis 6 užmigo reiks neužilgo žadinti paskui naktį nemiegos jo žadink o tai naktį neduos miegot na va pagaliau artėja savaitgalis kad tik oras geras būtų, šeip oras rytoj po pietų galėtų būti geras
|
Atsijungęs |
| |