Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 2:41 PM | Žinutė # 676 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok man regis per ilga žinutė nu va visai nekas tada.....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 2:58 PM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Na va užsisakiau lešius,susirašiau su drauge sako neapsimoka tau eiti į tą parduotuvę ten žymiai brangiau o internete pigiau tai užsisakiau ir dar skysčio gausiu nemokamai lešiams ryt sake pristatys jau Tai šaunu pasirodyk kai jau būsi su lešiais ir ryškiomis gražiomis akimis,o kokią spalvą ėmei? Quote (Laurituke) niam,niam kaip skanu,aišku tada negalvojau kad tu čia apie magi reiks nusipirkti pasidaryti Pabandyk,manau patiks,skanu visai ir paprasta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:01 PM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš katik gryžau iš pardės,apipirkau rytojaus jubiljatą darželio baliui Galės balevoti sau,paprašysiu auklėtojos,kad ir broli per baliuką atvestų iš kitos grupės juk ir vaikinukas nori su broliu švęsti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:30 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai šaunu _liuks_ pasirodyk kai jau būsi su lešiais ir ryškiomis gražiomis akimis,o kokią spalvą ėmei? Ėmiau tamsiai mėlyną žiūrėsiu kaip atrodys gerai pasirodysiu Quote (Dove@Deive) Pabandyk,manau patiks,skanu visai ir paprasta tikrai reiks Quote (sypsenele) Message text exceeds permitted length taip žinutė per ilga,labai daug prirašei?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:32 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Galės balevoti sau,paprašysiu auklėtojos,kad ir broli per baliuką atvestų iš kitos grupės juk ir vaikinukas nori su broliu švęsti _liuks_ aišku kad faina mane tai veda iš proto pietų nebemiega pasiutes siaubingai ,energija per kraštus liejasi nu vienu žodžiu ....kai pamiega bent pailsiu o dabar nu siaubas......
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:35 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Ėmiau tamsiai mėlyną žiūrėsiu kaip atrodys gerai pasirodysiu Oj kaip lauksiu nuotraukos su lešiais,gal ir aš isitaisysiu kokią žalią spalvą Quote (Laurituke) aišku kad faina _liuks_ _liuks_ _liuks_ mane tai veda iš proto pietų nebemiega pasiutes siaubingai ,energija per kraštus liejasi nu vienu žodžiu ....kai pamiega bent pailsiu o dabar nu siaubas...... Aktyvus vaikas,reikia kažkur išsikrauti jam maniški mažąjį tai pat sunku pietų užmigdyti,išsiduoda ir tada pats nulūšta nereikia nei migdyti.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:53 PM | Žinutė # 682 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Oj kaip lauksiu nuotraukos su lešiais,gal ir aš isitaisysiu kokią žalią spalvą juokas _liuks_ nu pažiūrėsi gal susigundysi galvojau ir aš apie žalią bet sakau pamėginsiu pirmą mėlyną ją labiau norėjau Quote (Dove@Deive) Aktyvus vaikas,reikia kažkur išsikrauti jam juokas maniški mažąjį tai pat sunku pietų užmigdyti,išsiduoda ir tada pats nulūšta juokas nereikia nei migdyti. _liuks_ mana irgi nulūšta bet kai būna už-miega 6val nu ir paskui miegi žinodama kad naktis bus nerami atsikelia jis isijungia teliką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:54 PM | Žinutė # 683 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laurituke o jau avataro grožis koks šiauliuose oras?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 4:10 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) laurituke o jau avataro grožis -apsvaiges- -apsvaiges- -apsvaiges- koks šiauliuose oras? ačiukas apsiniauke ir lygtais lyna žodžiu šūdas kaip pas jus?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 4:56 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus lyja
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 5:57 PM | Žinutė # 686 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pas mus lyja liudna pas mus irgi jau lyja ir gan stipriai,ir vėjas koks nu baisu bet man linksma
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 6:05 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus irgi jau lyja ir gan stipriai,ir vėjas koks nu baisu bet man linksma Nu pas musorelis tai ne ką geresnis Čia dėl lešių tokia gera nuotaika
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 6:06 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Čia dėl lešių tokia gera nuotaika juokas juokas a nežinau net gal ir dėl jų,bet šiaip kažkaip šnd gera nuotaika
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 6:10 PM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) a nežinau net gal ir dėl jų,bet šiaip kažkaip šnd gera nuotaika O aš kaip tik kažkokia guminė,galva skauda, šalta baisiausiai visa dieną,sakau gal peršalau truputi Nesidirba nesitvarko namuose Noriu šilumos,saulutės šiltos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:22 PM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus irgi jau lyja ir gan stipriai,ir vėjas koks nu baisu bet man linksma Quote (Dove@Deive) Nu pas musorelis tai ne ką geresnis o mums toks oras nebaisus vistiek burbiškio dvare buvom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |