Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:23 PM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O aš kaip tik kažkokia guminė,galva skauda, šalta baisiausiai visa dieną,sakau gal peršalau truputi liudna Nesidirba nesitvarko namuose 10 Noriu šilumos,saulutės šiltos miela miela man tai vis siutas vaikas neklauso galvą net spausti pradėjo,nu bet toks neklausymas siaubas ........... laukiu rytojaus atsipalaiduosiu,pailsėsiu nuo visko.........
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:23 PM | Žinutė # 692 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.as suslogavau ir koseju.siaubas.mane nervina tokie orai.silta ir salta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:24 PM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) a nežinau net gal ir dėl jų,bet šiaip kažkaip šnd gera nuotaika man irgi o po pietų dar pagerėjo, nes liepą ir rugpjūtį gavu dar vieną darbo pasiūlymą, tai va varysiu 1,5 etatu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:24 PM | Žinutė # 694 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.as suslogavau ir koseju.siaubas.mane nervina tokie orai.silta ir salta liudna anwei labas,labas senai matyta...... nu va sveik greičiau ir pas jus oras baisus?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:25 PM | Žinutė # 695 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aha.via diena silta.kita jau lija.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:25 PM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man tai vis siutas vaikas neklauso galvą net spausti pradėjo,nu bet toks neklausymas siaubas ........... laukiu rytojaus atsipalaiduosiu,pailsėsiu nuo visko......... maniškis tai šilkinis rytoj žino kad į babiloną vešim į atrakcionus tai geras , o kitą savaitę cirkas pas mus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:28 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha.via diena silta.kita jau lija. tai va dabar žiūriu visur taip Quote (snieguoliuke) maniškis tai šilkinis juokas juokas juokas rytoj žino kad į babiloną vešim į atrakcionus tai geras juokas juokas , o kitą savaitę cirkas pas mus kai mano bus tokių metų kaip tavo bus irgi šilkinis kai ką pažadėsime o davbar kol dar mažas tai negali nieko pažadėti nes dar neikerta taip kad bus ir man gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:47 PM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as suslogavau ir koseju.siaubas.mane nervina tokie orai.silta ir salta gerk arbatytės su medumi arba dektinės su pipiriukais
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:07 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as kas antra diena peciu prakuriu, namie visi su maikutem, tik va kam i parduotuve eit, buna karas, nors parduotuve uz 100 metru
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:09 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o as kas antra diena peciu prakuriu, namie visi su maikutem, tik va kam i parduotuve eit, buna karas, nors parduotuve uz 100 metru žinok o mūsų šaltis neveiia man kažkurią tai dieną taip galvą suskaudo kad net verkiau atsisėdus net supykino , tai vyras sako gal jau laukiesi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:11 PM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vyras sako gal jau laukiesi _liuks_ o ka, pats laikas manau butu...kazkaip didelis skirtumas tarp vaiku man nelabai, nes pati brolio sulaukiau tik 17 metu, o paskui kartu su savo vaikais auginau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:15 PM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o ka, pats laikas manau butu...kazkaip didelis skirtumas tarp vaiku man nelabai, nes pati brolio sulaukiau tik 17 metu, o paskui kartu su savo vaikais auginau tai kad man dabar ne vaikas galvoj o karjera pasigimdysiu po 30 žinok kaip maniškis sako jei žinotumėm kad mergaitė bus tai iškart o va antro berno nenorėčiau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:18 PM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad man dabar ne vaikas galvoj o karjera pasigimdysiu po 30 juokas juokas žinok kaip maniškis sako jei žinotumėm kad mergaitė bus tai iškart o va antro berno nenorėčiau dar jauna, nepavyks is antro, galesi is trecio bandyt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:19 PM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dar jauna, nepavyks is antro, galesi is trecio bandyt paskui negalesiu sustot
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:20 PM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paskui negalesiu sustot o ka, man ir is 3 karto tik pavyko
|
Atsijungęs |
| |