Penktadienis, 2025-01-10, 12:02 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 1:33 PM | Žinutė # 841

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
labukas mergytes- mua kaip jusu nuotaikeles?? pas mus tai is vienos puses tikrai nekokios nuotaikos galvoju galvoju

Sveikute Nuotaikėlės visai nieko 10 O kas pas jus be nuotaikos galvoju Antroji pusė gal 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 1:41 PM | Žinutė # 842

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
labukas mergytes- kaip jusu nuotaikeles?? pas mus tai is vienos puses tikrai nekokios nuotaikos

labas gražuoliuke mua mua mua kaip tavo pilvukas gyvena mua mua anwei
pas mane nuotaikytės puikios su brangiausiuoju picerijoje buvom tai papietavom, taip ekspromtu sako varom tai man tokie netikėtumai patinka
o kas tau nutiko, kodėl nuotaikytės nekokios galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 2:22 PM | Žinutė # 843

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
sypsenėle tau dar ne laikas gimdyti,labai jau ilgai nešioji tą pilvuką 10

Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-05-10, 2:29 PM | Žinutė # 844

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Dove@Deive, sveikut
Quote (Dove@Deive)
O kas pas jus be nuotaikos
o be nuotasikos dideles tai mes abu s vyru nes i kita nuoma teks keliauti tai zinai... o dar ir jai gausis ar iseis mazaja leisti i darzeliuka...tai galvoju jai nuoma rasim netoli kokio darzeliuko ten ja reiks rasyti tada... oj o dar cia pries gimdyma norisi ramiai viskas kad butu bet tikiuosi viskas gerai bus.. galvoju
galvoju snieguoliuke, liabukas mua
Quote (snieguoliuke)
kaip tavo pilvukas gyvena
oj pilvukas tai smagiai duodasi kiek galedamas-o ipac kai vyresnele salia zaidzia tai ir leliukas pradeda spurdeti labai... anwei
anwei anwei miela, bet kai tokios zinios kad reiks kraustytis i kita nuoma tai visai....aisku gerai tada nebusiu arti uosviu ramiau bus ba ir taip lieziuviais mala kiek galeda ant manes.
Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-05-10, 2:30 PM | Žinutė # 845

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
sypsenėle tau dar ne laikas gimdyti,labai jau ilgai nešioji tą pilvuką
b juokas
oj ne mieloji man dar liko beveik 2mensiukai o ir as taip jau laukiu kad sakau vyrui noriu jau gimdyt anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei ir vyresnele labai nori pamatyti leliuka
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 2:47 PM | Žinutė # 846

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
o be nuotasikos dideles tai mes abu s vyru nes i kita nuoma teks keliauti tai zinai... o dar ir jai gausis ar iseis mazaja leisti i darzeliuka...tai galvoju jai nuoma rasim netoli kokio darzeliuko ten ja reiks rasyti tada... oj o dar cia pries gimdyma norisi ramiai viskas kad butu bet tikiuosi viskas gerai bus.. galvoju

Oj tai ne kas tada,nu bet jei reikia tai nieko nepadarysi 10 Suprantu,kad jau norisi ramybės nebetoli juk gimdymas,o kodėl reikia išsikelti iš nomuojamo buto??

Quote (sypsenele)
oj pilvukas tai smagiai duodasi kiek galedamas-o ipac kai vyresnele salia zaidzia tai ir leliukas pradeda spurdeti labai... anwei

Jaučia sesutę šalia tai ir dūksta lelius anwei

Quote (sypsenele)
oj ne mieloji man dar liko beveik 2mensiukai o ir as taip jau laukiu kad sakau vyrui noriu jau gimdyt anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei ir vyresnele labai nori pamatyti leliuka

oj kaip dar daug,o aš jau galvojau,kad tau ant dienų gimdyti 10 tai čia jau ne tik vyresnėlėnori pamatyti leliuką,o visa šeimal aukia anwei na tai sėkmės jūms kartu vaikščioti su leliuku anwei

Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-05-10, 3:06 PM | Žinutė # 847

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Suprantu,kad jau norisi ramybės nebetoli juk gimdymas,o kodėl reikia išsikelti iš nomuojamo buto??
na tai taip visai netoli liko beweik 2menesiukai bet kad greit praeis viskas.. todel kad pati seimininke parduoda savo vien kamb. buta ir eis i si kur mes-i dukros buta.. tai ieskome nuomos gal kas gausis tai is ligonines kai grysiu tiesiai i nuoma arba i kaima.. bet bijau kad mano mokslai nenutruktu ir mazajai na vyresnelei darzeliukas... o dabar teks i kita darzeliuka uzrasyt...

bet zinai svarbu vyro tevai nesimaisys man ant akiu ir neerzins.. jiems ir taip neidomu kaip laikausi nei ka-tai dzin. svarbu kad vyro nenuteiktu pries mane nes jau knisa kai jis ant manes kaikada pavaziuoja..

Quote (Dove@Deive)
Jaučia sesutę šalia tai ir dūksta lelius
aha ir man linksma-bet va vyresnele dar bijo kad jai neispirtu sakau paziurek kaip spardosi.. kai suskausta sona biskiuka man sako jau leliukas tau spardo. anwei
anwei anwei anwei anwei anwei anwei anwei miela kai vyresnele laukia mazojo leliuko-sako as labai noriu mamyte leliuka pamatyti jau

Quote (Dove@Deive)
oj kaip dar daug,o aš jau galvojau,kad tau ant dienų gimdyti tai čia jau ne tik vyresnėlėnori pamatyti leliuką,o visa šeimal aukia na tai sėkmės jūms kartu vaikščioti su leliuku
na tep laiko dar yr as net nieko nesusidejusi reiketu kazka susimesti kad paskutine diena nereiktu-tik i dusa juokas
juokas juokas aciukas mergyt kaip faina kai leliukas pradeda zaisti tai is vienos puses i kita greit bega o dar net neaisku kas gims,nes kai buvom apziuroj tai suglaudes kojytes laike-ir nesirode. tetis labai norejo paziuret gal berniukas bet nieko nematem tai gal biskiuka ir nuliudo bet manau kad nieko baisaus jai gims antra mergyte-nors daug kas sako bus berniukas ba isgrazejau ir sukudus esu. anwei anwei
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 3:16 PM | Žinutė # 848

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
manau viskas bus gerai,susirasite kitą butuką _liuks_ Namergaitę jauturite taigalėtų būti berniukas,būtų porelė miela miela

Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-05-10, 3:44 PM | Žinutė # 849

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
manau viskas bus gerai,susirasite kitą butuką

ir as taip manau kad viskas gerai bus -o gal dar zinai kokiu uzsiemimu kurie duoda pelna koki nors kad galima but uzsidirbti kazkiek-ba zinai kai vienas dirba zmogus is seimos..

Quote (Dove@Deive)
Namergaitę jauturite taigalėtų būti berniukas,būtų porelė

na kas gims tas bus gerai svarbu kad sveikutis leliukas anwei anwei
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 3:49 PM | Žinutė # 850

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
ir as taip manau kad viskas gerai bus -o gal dar zinai kokiu uzsiemimu kurie duoda pelna koki nors kad galima but uzsidirbti kazkiek-ba zinai kai vienas dirba zmogus is seimos..

na šiuo metu net nežinau,pati nebeužsiemu,krize visur. ką siūlo platinti kosmetiką pardavinėti papuošalus už tam tikrą procentą nuo parduotų papuošalų kainos. nebet jei turi daug pažystamų tai gal su papuošalais ir galima truputi užsidirbti _liuks_

Quote (sypsenele)
na kas gims tas bus gerai svarbu kad sveikutis leliukas anwei anwei

Savaime aišku,svarbu kad sveikas ir viskas gerai būtų,taip ir bus viskas gerai miela miela

Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-05-10, 4:30 PM | Žinutė # 851

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nebet jei turi daug pažystamų tai gal su papuošalais ir galima truputi užsidirbti
tai as mastau kad gal pameginti su papuosaliukais kazka meginti bet va nieko nzn nei ka...... tai gal kuri tuom uzsiima?
Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-05-10, 4:42 PM | Žinutė # 852

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ka mergytes kolkas gebu nuo kompiuteriuko--- einu kazka deti i tases kuriu nalabai naudojam ir i kaima musiau. oj oj kokie pokyciai laukia musu seimyneles-bet tikiuosi kad viskas gerai bus anwei anwei
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 7:34 PM | Žinutė # 853

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
na ka mergytes kolkas gebu nuo kompiuteriuko--- einu kazka deti i tases kuriu nalabai naudojam ir i kaima musiau. oj oj kokie pokyciai laukia musu seimyneles-bet tikiuosi kad viskas gerai bus anwei anwei

Tikrai bus viskas gerai,negalvok apie bloga,tikėkis geriausio ir viskas bus gerai _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 8:00 PM | Žinutė # 854

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
štai aš su nauju niku

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 8:26 PM | Žinutė # 855

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
musu seimyneles-bet tikiuosi kad viskas gerai bus

ir aš linkiu kad tavo šeimynėlei būtų viskas ok mua mua mua

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025