Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:46 PM | Žinutė # 871 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) uch...sveikos gyvos... keliauninke pargryzo. Kas pas jumi gero, naujo? Kokie planeliai? Kokie darbeliai laukia siandi jusu? mua sveika sugryžusi pradingėle na tai pasakok kur buvai,ka veikei
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:52 PM | Žinutė # 872 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Siaubas dabar sužinojau,kad mano draugės berniuką 3metukų pertrenkė mašina Kiek žinau nieko rimto,nubrozdinimai,sutrenkimai ir didelis įšgastis vaikui broliai turėjo prvesti iš darželio namo,ir jiems pasakyta,kad iškart eiti namo ir nebūti kieme,o jie sumastė pabūti ir berniukas kažkaip išbėgo į gatvę Siaubas kokia nelaimė,o galėjo būti ir dar blogiau,ačiū dievui kad nestipriai kliudė
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:52 PM | Žinutė # 873 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sindre, labas,labas tai kur taip keliavai?kas naujasnio?kas geresnio aš tai vaiką migdau tik nesiruošia žiūriu miegoti Quote (Romeniukas) na tai pasakok kur buvai,ka veikei eikit eikit... tyngiu pasakot.... nieko labai įspūdingo neveikiau... tik važinėjau daug ir tiek... Kaunas, Vilnius, Alytus, Lazdijai, kažkur Lenkijoj dar buvau netyčia, dar Klaipėda, Kaunas ir va tik vakar vakare parsiradau namie, išvažiavus 5dienį ryte ir dar ne bet kaip o su kiauru duslintuvu gerai kad paskutinę važiavimo dieną užlėkiau ant tokio neblogo akmens, kad pramušė duslių.... dabar nuvariau virint, tai sėdžiu sau prie computeriaus atsipūtus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:54 PM | Žinutė # 874 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Velniop niekada nepalykti vaikų su kitais vyresniais vaikais,vistiek nesi garantuotas,kad sužiūrės,o apie kieme būvimą vieniems kuo toliau tuo labiau man baisu darosi Sugadinta nuotaika visai dienai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:54 PM | Žinutė # 875 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) sužinojau,kad mano draugės berniuką 3metukų pertrenkė mašina na svarbu kad tikriausiai gerai baigėsi... bet siaubas tikrai... čia pamoka kad vaikų vaikams patikėt geriau nereikia...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:55 PM | Žinutė # 876 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) uch...sveikos gyvos... keliauninke pargryzo. Kas pas jumi gero, naujo? Kokie planeliai? Kokie darbeliai laukia siandi jusu? labas pražūvėle, labai malonu tave čia matyt pas mane viskas čiki susiradau dar vieną darbą tai vasarą varysiu per 2
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:55 PM | Žinutė # 877 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) eikit eikit... tyngiu pasakot.... nieko labai įspūdingo neveikiau... tik važinėjau daug ir tiek... Kaunas, Vilnius, Alytus, Lazdijai, kažkur Lenkijoj dar buvau netyčia, dar Klaipėda, Kaunas ir va tik vakar vakare parsiradau namie, išvažiavus 5dienį ryte juokas ir dar ne bet kaip o su kiauru duslintuvu juokas juokas juokas gerai kad paskutinę važiavimo dieną užlėkiau ant tokio neblogo akmens, kad pramušė duslių.... dabar nuvariau virint, tai sėdžiu sau prie computeriaus atsipūtus 4 Na tai puse lietuvos išmaišiai,tai čia darbo reikalais varinėjei?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:55 PM | Žinutė # 878 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas kokie pasikeitimai kardinalūs pas tave ir nikneimas ir avataras
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:56 PM | Žinutė # 879 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) na svarbu kad tikriausiai gerai baigėsi... bet siaubas tikrai... čia pamoka kad vaikų vaikams patikėt geriau nereikia... Tikrai taip,juk pati mama šitaip gali gauti baudą kad palieką vaiką su kitais vyresniais vaikais,juk negalima palikti nepilnamečiams kaip ir pasiimti iš darželio.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:57 PM | Žinutė # 880 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) broliai turėjo prvesti iš darželio namo,ir jiems pasakyta,kad iškart eiti namo ir nebūti kieme,o jie sumastė pabūti ir berniukas kažkaip išbėgo į gatvę Siaubas kokia nelaimė,o galėjo būti ir dar blogiau,ačiū dievui kad nestipriai kliudė na ir tėvų protas, tai jie negali parvesti vaiko jug vaikai lieka vaikais, manau čia ir tėvų kaltė bet aišku kad viskas gerai baigėsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:58 PM | Žinutė # 881 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Romeniukas kokie pasikeitimai kardinalūs pas tave _liuks_ ir nikneimas ir avataras _liuks_ Taip pasikeičiau radikaliai,daug radikalių pasikeitimų pas mane ne tik forume bet ir gyvenime
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:59 PM | Žinutė # 882 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) eikit eikit... tyngiu pasakot.... nieko labai įspūdingo neveikiau... tik važinėjau daug ir tiek... Kaunas, Vilnius, Alytus, Lazdijai, kažkur Lenkijoj dar buvau netyčia, dar Klaipėda, Kaunas ir va tik vakar vakare parsiradau namie, išvažiavus 5dienį ryte juokas ir dar ne bet kaip o su kiauru duslintuvu juokas juokas juokas gerai kad paskutinę važiavimo dieną užlėkiau ant tokio neblogo akmens, kad pramušė duslių.... dabar nuvariau virint, tai sėdžiu sau prie computeriaus atsipūtus gerai pavarinėjai jai jau ir duslintuvui buvo ragai Quote (Romeniukas) Siaubas dabar sužinojau,kad mano draugės berniuką 3metukų pertrenkė mašina liudna liudna Kiek žinau nieko rimto,nubrozdinimai,sutrenkimai ir didelis įšgastis vaikui liudna broliai turėjo prvesti iš darželio namo,ir jiems pasakyta,kad iškart eiti namo ir nebūti kieme,o jie sumastė pabūti ir berniukas kažkaip išbėgo į gatvę liudna Siaubas kokia nelaimė,o galėjo būti ir dar blogiau,ačiū dievui kad nestipriai kliudė liudna kaip baisu gerai kad tik tiek eina sau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 1:59 PM | Žinutė # 883 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) a ir tėvų protas, tai jie negali parvesti vaiko galvoju jug vaikai lieka vaikais, manau čia ir tėvų kaltė bet aišku kad viskas gerai baigėsi _liuks_ Jei prašė parvesti brolių viresnių tai reiškia negalėjo. koks dabar skirtumas kas čia kaltas,nelaimė jau atsitiko ir pamoka visam gyvenimui.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:00 PM | Žinutė # 884 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip baisu gerai kad tik tiek eina sau 12 Tikrai baisu,o dar kai pažystu aš tą vaikiuką tai visai negera,gaila labai vaiko, tikėkimėss greit pasveiks ir nebebegios į gatves,bus atsargesnis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:02 PM | Žinutė # 885 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Velniop niekada nepalykti vaikų su kitais vyresniais vaikais,vistiek nesi garantuotas,kad sužiūrės,o apie kieme būvimą vieniems kuo toliau tuo labiau man baisu darosi na čia taip labai drąsiai pasakei , žiūrint su kokiais vaikais palieki ir koks yra pats jei labai judrus ir neklaužada tai tada taip , bet va neprisaugosi visą laiką vaiko, nežinai kas kada gali nutikti
|
Atsijungęs |
| |