Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:05 PM | Žinutė # 886 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai baisu,o dar kai pažystu aš tą vaikiuką tai visai negera,gaila labai vaiko, tikėkimėss greit pasveiks ir nebebegios į gatves,bus atsargesnis liudna tai jau tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:05 PM | Žinutė # 887 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai vaiką migdau tik nesiruošia žiūriu miegoti aš savajį irgi bandau bet sakė neis Quote (Romeniukas) Tikrai taip,juk pati mama šitaip gali gauti baudą kad palieką vaiką su kitais vyresniais vaikais,juk negalima palikti nepilnamečiams kaip ir pasiimti iš darželio. na čia tai nesąmonė, tai tas pats jei tu vaiką paliksi su broliu vieną kieme po kelių metų tau uždės baudą , aišku manau ir mamos kaltė, ir šeip kiek aš žinau, kad vaikų iš darželio negali pasiimti kiti vaikai nebent yra prašymas, tada gali, bet manau čia labiau mamos kaltė yra, jug vyresnieji vaikai irgi nori žaisti o ne rūpintis mažesniu broliuku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:06 PM | Žinutė # 888 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na čia taip labai drąsiai pasakei galvoju , žiūrint su kokiais vaikais palieki ir koks yra pats galvoju jei labai judrus ir neklaužada tai tada taip _liuks_ , bet va neprisaugosi visą laiką vaiko, nežinai kas kada gali nutikti galvoju galvoju Naaš asmeniškai savo nepaliksiu kad ir kokie tie didesnivaikai,jie nėra atsakingi už vaiko priežiūra ir bet kas gali atsitikti. Kol aš esu tai vaikai bus su manimi ir kieme ir visur kitur,o kai bus dideni tada jau bus kita kalba,bet 3metukų vaikas tikrai neturėtų būti be suaugusių priežiūros. aš nekalbu apie 5mečius ir vyresnius vaikus,o 3metis juk dar žvirbliukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:07 PM | Žinutė # 889 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką sindre tu veikinėji?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:08 PM | Žinutė # 890 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na čia tai nesąmonė, tai tas pats jei tu vaiką paliksi su broliu vieną kieme po kelių metų tau uždės baudą liudna liudna , aišku manau ir mamos kaltė, ir šeip kiek aš žinau, kad vaikų iš darželio negali pasiimti kiti vaikai nebent yra prašymas, tada gali, bet manau čia labiau mamos kaltė yra, jug vyresnieji vaikai irgi nori žaisti o ne rūpintis mažesniu broliuku Čia pasiemė ne vaikiuko viresnieji broliai o mamos broliai Manau vienas dalykas būti kieme,o kitas dalykas parsivesti iš darželio kai reikia pereiti kelias gatves,aš asmeniškai nepasitikėčiau.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:08 PM | Žinutė # 891 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas pražūvėle, labai malonu tave čia matyt pas mane viskas čiki susiradau dar vieną darbą tai vasarą varysiu per 2 ei, man irgi miela ateit ir jumi čia sutikt a tu pablūdai? Vasarą reik relaksintis, išvis darbą geriausia vasarą mest o tu per du varysi.... na iš tiesų šaunuolė, tik manu rečiau čia tave aptikt bus galima, čia minusas... O tai kokia dar įstaiga Tavi jama? Quote (Romeniukas) čia darbo reikalais varinėjei? čia ir asmeniniais, ir politiniais, ir darbo (mažiausiai) buvau Alumni steigiamąjam susirinkime, daug įdomių garbių žmonių sutikau seniai matytų, dar pas gimines mėsytės kept, dar porą seminarų viens partinis kits darbinis, dar koordinacinės tarybos posėdy, dar pas senelius, ir pas draugus and so on Quote (snieguoliuke) na ir tėvų protas, tai jie negali parvesti vaiko jug vaikai lieka vaikais, manau čia ir tėvų kaltė na žinai, protas ne protas.... aš pamenu 7 metų būdama irgi sesę 2-3 m. iš darželio parsivesdavau ir nuvesdavau ryte, nes tėvai dirbdavo... nu bet aš tada jau kažkokia suaugus jaučiausi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:12 PM | Žinutė # 892 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na čia tai nesąmonė, tai tas pats jei tu vaiką paliksi su broliu vieną kieme po kelių metų tau uždės baudą liudna liudna , aišku manau ir mamos kaltė, ir šeip kiek aš žinau, kad vaikų iš darželio negali pasiimti kiti vaikai nebent yra prašymas, tada gali, bet manau čia labiau mamos kaltė yra, jug vyresnieji vaikai irgi nori žaisti o ne rūpintis mažesniu broliuku Didelis skirtumas kur vaikas su viresniu broliu būna kieme ir žaidžia,o kur reikia pereiti kelias gatves,taičia jau manau negerai. Tai isivaizduok atvažiuoja policija o vaikas su kitu vaiku,be mamos tai man tragiška atrodo Na gana apie tai,nemaloni tema.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:13 PM | Žinutė # 893 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką sindre tu veikinėji? nieko... sėdžiu, skaitau spaudos truputį, laukiu kol mašinos duslių suvirins, kemšu salotas su ridikėliais ir grietine ir galvoju ar čia saulė ar čia lietus o tu ką? Nedarbas šiandi?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:13 PM | Žinutė # 894 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) čia ir asmeniniais, ir politiniais, ir darbo (mažiausiai) juokas buvau Alumni steigiamąjam susirinkime, daug įdomių garbių žmonių sutikau seniai matytų, dar pas gimines mėsytės kept, dar porą seminarų viens partinis kits darbinis, dar koordinacinės tarybos posėdy, dar pas senelius, ir pas draugus and so on juokas kaip sakant visur keliavai daug ką pamatei
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:14 PM | Žinutė # 895 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) išvis darbą geriausia vasarą mest juokas juokas juokas juokas juokas o tu per du varysi. gerai pasakyta Sindre, kad bus galima tave pamatyti prie nuotraukų?kada jau žadėjai,m?pameni?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:15 PM | Žinutė # 896 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir tikrai baikite tą nemalonią temą nereikia daugiau nes bus vėl nesibaigiantys ginčai........
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:16 PM | Žinutė # 897 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sindre, kad bus galima tave pamatyti prie nuotraukų?kada jau žadėjai,m?pameni? Aha tikrai būtų labai faina ir tave pamatyti,pasirodyk jau pats laikas būtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:16 PM | Žinutė # 898 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nieko... sėdžiu, skaitau spaudos truputį, laukiu kol mašinos duslių suvirins, kemšu salotas su ridikėliais ir grietine ir galvoju ar čia saulė ar čia lietus o tu ką? Nedarbas šiandi? nusimuilinau nes ėjau į pokalbį na kadangi liepą viename darbe atostogos tai sakau liepą ir rugpjūtį galiu dirbt darželyje į darbą rytoj eisiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:19 PM | Žinutė # 899 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aha tikrai būtų labai faina ir tave pamatyti,pasirodyk jau pats laikas būtų Būtų bet ji nesiruošia jaučiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 2:21 PM | Žinutė # 900 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aha tikrai būtų labai faina ir tave pamatyti,pasirodyk jau pats laikas būtų tai kad rodėsi yra šitam forumiuke jos nuotraukytės
|
Atsijungęs |
| |