Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:55 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) neištardavaušankšluodtis tai kad ir dabar neištari šeip kiek pamenu aš irgi neištardavau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:56 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ka, geru pasakeliu, o as ir i lova trauksiu..., labanakt labanaktis sveikatytės tau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:57 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi reiks paprašyt kad pasektų šiandien ir man tai ką aš ir talking about.... keliaujam tadu.... iki rytojaus...šviesaus, puikaus ir saulėto... labos...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:57 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad ir dabar neištari šeip kiek pamenu aš irgi neištardavau juokas ai čia mano klaviatūra grybauja
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:58 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na tai labanaktukas visoms aš ir jau lekiu šildyti lovytės,bet pasakų jau nebus,pati kaip pasaka miegosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:58 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai čia mano klaviatūra grybauja mano irgi grybą pjauna nepasispaudžia mygtukai reikia naujos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:59 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na tai labanaktukas visoms aš ir jau lekiu šildyti lovytės,bet pasakų jau nebus,pati kaip pasaka miegosiu niekas taves neklaus atvažiuos vyras ir paseks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 0:00 AM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai ką aš ir talking about.... keliaujam tadu.... iki rytojaus...šviesaus, puikaus ir saulėto... iki
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:26 AM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai bus balius bus baliukas ir mes visos lėksim pasveikinti tavęs su jubiliejumi , nesakyk kad nepriimsi juokas juokas juokas tik atvyki priimsiu visas Quote (Romeniukas) Tai kaip ir mes be tavęs anwei Žiūrėjau katik britnės nuotraukas,kokios gražios ir su tavo Airidėliu anwei Kažkaip smagu jos nuotraukas žiūrėti,kažkokią gerą aurą turi anwei Tai jūs pažystamos? 10 aga mes draugės Quote (vaidabas) galetu Laurituke neskubet ... brest, palaukt kol pasveiksiu juokas , tada galima butu pamastyt iki mėnesio galo gal spėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:29 AM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mano viens družbanas FB užsirašęs "Geras draugas niekada neklaus "Ar galima ateiti?" o klaus "Ką atsinešti prie alaus?" :D va,va patiktų taip ir man Quote (Romeniukas) 30dieną didžioji šventė Tikiuosi Lauritukė nesupyks,kad paviešinua tokią svarbią datą nu ką čia jau padarysi su tavim Quote (vaidabas) tai ka, metam skladke, ir striptiziora jai uzsakom juokas Quote (Romeniukas) Drąsiai kur permest sklatkę,reikia slaptą sasitėlę atsidaryti sklatkėm mestis jau nebe slapta aš viską perskaičiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:35 AM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu prisijuokiau iš jūsų žinučių mergos pavarėt gerai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:35 AM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas visoms ką veikinėjate?man šnd į biržą tai jau nuo ryto tokia kaip nesava,reiks eiti,ruoštis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 8:46 AM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Oras nuostabus,saulutė šviečia Quote (Laurituke) Labas rytas visoms ką veikinėjate?man šnd į biržą tai jau nuo ryto tokia kaip nesava,reiks eiti,ruoštis O man rytoj į biržą
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 9:11 AM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka rytuką mergaitėlės Taip taip oras fantastiškas, kaip tik sėdėjimui kabinete tinkantis reik kokią "komandiruotę" man susigalvot šiandi... Velnias, kavos atsigėriau tai širdis iškart kalatotis pradėjo nepatinka man tas poveikis, o kava tai skani
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 9:20 AM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nusprendė Lietuva užpulti Kiniją, įteikė oficialų raštą. Kinijos gynybos ministras skaito varto popieriuką ir klausia:-o kas jie tokie tie lietuviai??? - na valstybė tokia, tauta. Atsako jam patarėjas.-kiek jų yra? Klausia ministras.-3 milijonai.-O tai kuriam jie viešbuty? ryto šypsenai...
|
Atsijungęs |
| |