Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 5:29 PM | Žinutė # 1186 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o nuo kokio amžiaus jie tinkami? žinok berods nuo 2 metukų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 6:20 PM | Žinutė # 1187 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok berods nuo 2 metukų _liuks_ dėkui už info varysiu iki vaistinės klausiu kas čia tinkamiausio yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:19 PM | Žinutė # 1188 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (snieguoliuke) aš tai duodavau hemoopatinius tokius kaip Hedelix, Prospan _liuks_ _liuks_ Bet juk jie nuo kosulio,o ne nuo gerklės skausmo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:38 PM | Žinutė # 1189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet juk jie nuo kosulio,o ne nuo gerklės skausmo jei gerklyrtę skauda tai ir kosėt pradės, šeip tai mes duodavom jei ir gerklytę skauda, nes tokiems mažiukams nėra vaistukų nebent antibiotikai Quote (Laurituke) dėkui už info varysiu iki vaistinės klausiu kas čia tinkamiausio yra aišku pasiklaus, tikrai patars
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:43 PM | Žinutė # 1190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei gerklyrtę skauda tai ir kosėt pradės, šeip tai mes duodavom jei ir gerklytę skauda, nes tokiems mažiukams nėra vaistukų nebent antibiotikai liudna liudna Mes nuo gerklės skausmo duodame TONZILOTREN tabletytes,labai padeda :_liuks_: Jas galima duoti nuo 1metukų Kur vaistai nuo kusulio ir kur nuo gerklės. nu ką aš žinau,bet mes jei vaikas koso tik tada duodame nuo kosulio,o nuo gerklytės kai ją skauda gal kitos kitaip daro,nežinau
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-05-12, 7:45 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:52 PM | Žinutė # 1191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes nuo gerklės skausmo duodame TONZILOTREN tabletytes,labai padeda Jas galima duoti nuo 1metukų Kur vaistai nuo kusulio ir kur nuo gerklės. nu ką aš žinau,bet mes jei vaikas koso tik tada duodame nuo kosulio,o nuo gerklytės kai ją skauda gal kitos kitaip daro,nežinau hedelix žinok man regis nuo ir nuo gerklės ir nuo kosulio nepamenu, ns labai jau seniai naudojom tai Lauritukei patars vaistinėj
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:55 PM | Žinutė # 1192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) hedelix žinok man regis nuo ir nuo gerklės ir nuo kosulio _liuks_ nepamenu, ns labai jau seniai naudojom juokas tai Lauritukei patars vaistinėj _liuks_ Tik nuo kosulio manau,na vaistinėje patars geriau nei mes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:56 PM | Žinutė # 1193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) TONZILOTREN bet čia labiau nuo anginos?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 7:57 PM | Žinutė # 1194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet čia labiau nuo anginos? Na nebutinai ir nuo gerklės skausmo,labai greitai suveikia,vaikas sučiulpia vieną tabletyte ir gerklytė nebeskauda. Jau pagoglinai
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-05-12, 7:58 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 8:00 PM | Žinutė # 1195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, pagaliau radau laiko pas jus atlekt, net neperskaiciau ka priraset... katik baigiau medziu gamyba..., pasirodau jusu teismui...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Trečiadienis, 2010-05-12, 8:01 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 8:02 PM | Žinutė # 1196 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) katik baigiau medziu gamyba..., pasirodau jusu teismui... man tie su baltom gėlėm čia visi pardavimui? tai vadinasi klesti tavo versliukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 8:03 PM | Žinutė # 1197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jau pagoglinai ne draugė šalia sėdi tai paklausiau sakė nuo anginos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 8:04 PM | Žinutė # 1198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nesvarbu kokius nusipirks svarbu kad ne antibiotikai ir kad vaikui nebeskaudėtų gerklytės
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 8:04 PM | Žinutė # 1199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tie su baltom gėlėm mua mua mua mua čia visi pardavimui? tai vadinasi klesti tavo versliukas _liuks_ o man kai daug darau, kaip konvejeris gaunasi juos uzsisake bendrove, kazkokiam baliui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 8:06 PM | Žinutė # 1200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kur vaistai nuo kusulio ir kur nuo gerklės. nu ką aš žinau,bet mes jei vaikas koso tik tada duodame nuo kosulio,o nuo gerklytės kai ją skauda na vieninteliai vaistai pas mus ir yra hedelix kartais dar Prospanas tai jau pradeda raudonuoti gerklytė paduodam šaukštelį ir viskas nesiskundžiam mes gerklytę tai nežinau tų vaistukų Quote (Romeniukas) inėje patars geriau nei mes tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |