Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-16, 10:29 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Lauksime įspudžių šios dienos būtinai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-16, 11:05 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką einu jau į lovytę , pavargom šiandien iki rytojaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 7:43 AM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 8:51 AM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 8:53 AM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės snieguoliuke Laurituke Ką veiki Laurituke Aš tai nusikirpau pati sau kirpčiukus tai eisiu dabar džiovintis plaukų,žiūrėsiu ką čia prisidirbau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-05-17, 8:54 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 8:58 AM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką veiki Laurituke 10 Aš tai nusikirpau pati sau kirpčiukus tai eisiu dabar džiovintis plaukų,žiūrėsiu ką čia prisidirbau juokas ijungiau mažiui filmuką taipati prisėdau čia kol leidžia ramei pabūti,reiks eiti šampanui etiketę daryti tetos gimtadieniui,padariau atviruką,šokoladui popieriuką dab šampanui trūksta šį savaitgalį bus gimtadienis nu tai gal nebūsi labai prisidirbusi su ta grifka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 9:08 AM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ijungiau mažiui filmuką taipati prisėdau čia kol leidžia ramei pabūti,reiks eiti šampanui etiketę daryti tetos gimtadieniui,padariau atviruką,šokoladui popieriuką dab šampanui trūksta šį savaitgalį bus gimtadienis nu tai gal nebūsi labai prisidirbusi su ta grifka Tai šaunu,kad leidžia nors trumpam čia prisėsti Baliai baliukai pas tave Na ligtai labai neprisidirbau su kirpčiukais,visai nieko ligtai gavosi,truputi gal kreiva
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 9:15 AM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ligtai labai neprisidirbau su kirpčiukais,visai nieko ligtai gavosi,truputi gal kreiva juokas juokas pasilygink Quote (Romeniukas) Baliai baliukai pas tave aga šis savaitgalis balius kitas irgi mano gimtadienis bus tai vasara balių metas kitą mėn vyro gimtadienis nu žodžiu veiklos yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 9:24 AM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga šis savaitgalis balius kitas irgi mano gimtadienis bus tai vasara balių metas kitą mėn vyro gimtadienis nu žodžiu veiklos yra Tai smagu vasarą gimtadieniai gamta visa ką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 9:51 AM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga šis savaitgalis balius kitas irgi mano gimtadienis bus tai vasara balių metas kitą mėn vyro gimtadienis nu žodžiu veiklos yra aga ir mums daug gimtadienių vasarą bet ir rudenį nemažai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 11:05 AM | Žinutė # 1316 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos pupos uogos...kas geresnio pas jus.pas mus kaip ir nieko gero.vis dar laukiam atsakymo del namo.ar isnuomos mums ji ar ne..maziuke biski koseja.bet siaip viskas gerai.nupirkom supynes i gardena tai daba tokia laiminga net namao neina supasi ir supasi pati.... as siandien koki lieva spana sapnavau... sapnuoju kad as mirstu.ir jegu nera bet vis atsigaunau.net prabudau.siaubas koks.o ta puske kur gyvenu daba kartu juokesi kvailas spanas nebegaliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 11:23 AM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikos pupos uogos...kas geresnio pas jus.pas mus kaip ir nieko gero.vis dar laukiam atsakymo del namo.ar isnuomos mums ji ar ne..maziuke biski koseja.bet siaip viskas gerai.nupirkom supynes i gardena tai daba tokia laiminga net namao neina supasi ir supasi pati.... as siandien koki lieva spana sapnavau... sapnuoju kad as mirstu.ir jegu nera bet vis atsigaunau.net prabudau.siaubas koks.o ta puske kur gyvenu daba kartu juokesi kvailas spanas nebegaliu labas noele na laikom kumsčius už tave išnuomuos jums tą namą tikiuosi o žinok su sapnais kaqžkas čia yra, draugė atėjo sako sapnavau kad aš kažką žudžiau ir mane žudė tai sako visą naktį be miego
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 11:43 AM | Žinutė # 1318 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu skaiciau paie ta mirti..tipo jei sapnuoji savo mirti reikia pasikeitimai.o jei sapnuoja vedes zmogus typo pykciai...nu ziuresim kaip cia bus...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 11:48 AM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveika Noele Laikysim už jus kumščius,kad jūms išnuomotų tą namą O mažiukei sveikatytės,kad nesirgtų Na su tais saqpnais tai tikrai keista,aš ir kokių tik nesamonių neprisapnuojų paskui ramybės tokie sapnai neduoda Ti gal pas jus bus kokie pokyčiai,greičiausiai,kad išnomuos jūms namą ir kelsitės į naujus namus
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 11:55 AM | Žinutė # 1320 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ti gal pas jus bus kokie pokyčiai,greičiausiai,kad išnomuos jūms namą ir kelsitės į naujus namus visko gali buti...siaip netikiu as tais sapnais...bet kazkaip nemalonu sapnuoti kad mirsti...
|
Atsijungęs |
| |