Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 11:58 AM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) visko gali buti...siaip netikiu as tais sapnais...bet kazkaip nemalonu sapnuoti kad mirsti... tai geriau netikėti,nes kitaip gali stogas pavažiuoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 12:04 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai smagu vasarą gimtadieniai gamta visa ką AGA LINKSMYBĖS Quote (noele) sveikos pupos uogos...kas geresnio pas jus.pas mus kaip ir nieko gero.vis dar laukiam atsakymo del namo.ar isnuomos mums ji ar ne..maziuke biski koseja.bet siaip viskas gerai.nupirkom supynes i gardena tai daba tokia laiminga net namao neina supasi ir supasi pati.... 10 as siandien koki lieva spana sapnavau... liudna sapnuoju kad as mirstu.ir jegu nera bet vis atsigaunau.net prabudau.siaubas koks.o ta puske kur gyvenu daba kartu juokesi liudna kvailas spanas nebegaliu 12 niu va ilgai jums dėl to namo iki kada turite išsikrauustyti?klaudytei sveikatytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 12:05 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na varome mes su mažiuku į lauką varau žiūrėti savo sodinukus kaip auga ot užsikabinau šiais metais dar nusipirkau porų,ridika baltą eisiu sodinti arbūzai jau pasodinti žiūrėsim kaip užaugs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 12:18 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na varome mes su mažiuku į lauką varau žiūrėti savo sodinukus kaip auga ot užsikabinau šiais metais dar nusipirkau porų,ridika baltą eisiu sodinti arbūzai jau pasodinti žiūrėsim kaip užaugs šaunu,eikite gražus oras Gero derliaus užturėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 12:37 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dėl to namo iki kada turite išsikrauustyti?klaudytei sveikatytės me siki 1 birzelio.aciukas..nu kad zinai.tokie orai lengva persalti.as dar pati jau antra savaite sloguoju ir kosulys nepraejes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 1:22 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 2:39 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) šaunu,eikite gražus oras Gero derliaus užturėsi parėjom jau mažius tiek prisidavė kad parvedžiau ir krito kaip lapas pietų miegoti o aš tai prie pc tada jau Quote (noele) me siki 1 birzelio.aciukas..nu kad zinai.tokie orai lengva persalti.as dar pati jau antra savaite sloguoju ir kosulys nepraejes galvoju kiek yra šilumos pas jus?nu pas mus tai visos dienos šiltos labai nerida, labuka
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 3:55 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus iki 10 gal pyla ar 15.bet ci atas oras kad griuk negyvas siemet
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 5:33 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o pas mus pyla kaip iš kibiro
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 5:34 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) pas mus iki 10 gal pyla ar 15.bet ci atas oras kad griuk negyvas siemet _pikt_ nu va nieko gero Quote (snieguoliuke) o pas mus pyla kaip iš kibiro geras pas mus saulutė žemia ridinėjasi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 5:54 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) geras pas mus saulutė žemia ridinėjasi pas mus visą dieną taip tvanku buvo, kad jau buvo ir taip aišku kad pils vakare, tik spėjau su mažuoju iš darbo gįšti ir prasidėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 6:01 PM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Guten abend. Mas machen sie? Snieguoliuke pasikeitus kokia.... miela matyt, grazus avataras.... kokie dar lietus pas jus? Pas mus silta, saule sviecia, tik kad savaitgalinis Berlynas su savo orais padare savo. Gerkle skauda bilekaip, galva kvadratine irgi. Isvarem is lt kur plius 20, nuvarem i "karsti" kur plius 5. Tai pasijaute stipriai.... bet vistiek buvo fun.... dabar prisimenam visas kankynes, salti ir nemiegotas naktis ir sakom kad gerai kad buvom yr ka atsimint....
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 6:08 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 6:09 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) sviecia, tik kad savaitgalinis Berlynas su savo orais padare savo. Gerkle skauda bilekaip, galva kvadratine irgi. Isvarem is lt kur plius 20, nuvarem i "karsti" kur plius 5. Tai pasijaute stipriai.... bet vistiek buvo fun.... dabar prisimenam visas kankynes, salti ir nemiegotas naktis ir sakom kad gerai kad buvom yr ka atsimint.... ačiū sindrut mačiau foto super, mes irgi savaitgali turiningai praleidom , na pas mus šeštadienis tai nelebai koks buvo bet va sekmadienis tai o dabar lyja jau beveik valandą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-17, 6:09 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis venera
|
Atsijungęs |
| |