Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:56 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet pasmus vėl apsiniaukę galvoju galvoju galvoju šudina diena kaip sakant juokas juokas jo pas mus irgi laikosi nelyna nu bet apsiniauke tai stipriai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:56 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niam,niam žinok labai greitai pasidaro, tik 3 produktų reikia o kaip kanu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:57 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok labai greitai pasidaro, tik 3 produktų reikia juokas juokas o kaip kanu pala iš ko jis daromas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:57 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo pas mus irgi laikosi nelyna nu bet apsiniauke tai stipriai tikras ruduo mažius vakar sako tai ką jau ruduo atėjo kad lauke taip šalta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:59 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute jau internetą turite? miela Turime laikinai reikia dar ofise aktyvuoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:59 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mažius vakar sako tai ką jau ruduo atėjo kad lauke taip šalta nespėjo vaikas pasidžiaugti šiltu oru vasara ir vėl ruduo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:00 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pala iš ko jis daromas? aš darau taip: reikia Rududu kondensuoto pieno sviesto ir žinai tie maži sausainiukai krekeriai ar kaip ten jie vadinasi tokie kaip mažos žuvytės , bet reikia nesūrių o saldžių arba su aguonom ir rududu su sviestu išplaki suberi krekerius ir išmaišai ir padarai norimą formą ir pigu ir skanu seniau darydavau iš šakočio trupinių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:00 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turime laikinai reikia dar ofise aktyvuoti 10 aa..aišku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:01 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nespėjo vaikas pasidžiaugti šiltu oru vasara ir vėl ruduo jo sako net nusimaudyt nespėjau bet sako gerai nes rudenį mano gimtadienis tai sako ruduo jėga
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:01 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš darau taip: reikia Rududu kondensuoto pieno sviesto ir žinai tie maži sausainiukai krekeriai ar kaip ten jie vadinasi tokie kaip mažos žuvytės _liuks_ , bet reikia nesūrių o saldžių arba su aguonom _liuks_ ir rududu su sviestu išplaki suberi krekerius ir išmaišai ir padarai norimą formą _liuks_ _liuks_ ir pigu ir skanu seniau darydavau iš šakočio trupinių kaip fainai jaučiu skanu labai gaunasi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:01 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš darau taip: reikia Rududu kondensuoto pieno sviesto ir žinai tie maži sausainiukai krekeriai ar kaip ten jie vadinasi tokie kaip mažos žuvytės _liuks_ , bet reikia nesūrių o saldžių arba su aguonom _liuks_ ir rududu su sviestu išplaki suberi krekerius ir išmaišai ir padarai norimą formą _liuks_ _liuks_ ir pigu ir skanu seniau darydavau iš šakočio trupinių Kaip paprasta ir skanu manau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:02 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai duoduosi su vaikais per gydytojus,didyjį ruošiame operacijai,darome tyrimus Mažylis šiandien buvo pas ortopedą tai ačiū dievui su kojytėmis viskas gerai ir nereikia ortopedinių basučių. gydytojas man sako mamyte neieškokit vaikui ligų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:03 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip fainai jaučiu skanu labai gaunasi aš dar cukraus pudra apibarstau tai va padarysiu brangiausiajam jis pas mus saldžiarūris grįžo pietaut ir sako o tai tipo jokio šokolado ar sausainių nėra nu visai sako
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:05 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai duoduosi su vaikais per gydytojus,didyjį ruošiame operacijai,darome tyrimus Mažylis šiandien buvo pas ortopedą tai ačiū dievui su kojytėmis viskas gerai ir nereikia ortopedinių basučių. gydytojas man sako mamyte neieškokit vaikui ligų mes irgi pas ortopedą vakar buvom tai sakė nebebūtinos bet jei labai norit tai galiu išrašyti o kokius tyrimus didžiajam darot? mes tai per visus jau perėjom sakė sveikas kaip ridikas galvojau kad adenoidų ras bet sakė viskas čiki
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:05 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo sako net nusimaudyt nespėjau bet sako gerai nes rudenį mano gimtadienis tai sako ruduo jėga geras
|
Atsijungęs |
| |