Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:06 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai duoduosi su vaikais per gydytojus,didyjį ruošiame operacijai,darome tyrimus o kas per operacija?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:09 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes irgi pas ortopedą vakar buvom tai sakė nebebūtinos bet jei labai norit tai galiu išrašyti _liuks_ _liuks_ o kokius tyrimus didžiajam darot? galvoju mes tai per visus jau perėjom sakė sveikas kaip ridikas _liuks_ _liuks_ galvojau kad adenoidų ras bet sakė viskas čiki _liuks_ Na pradžiai šiandien padarė kraujo tyrimus,ėmė iš venos labai daug,nes darys bendrą tyrimą ir tirs krešėjimą kraujo. penktadienį pas LOR gydytoją,tai žėsim ką ji sakyskokių dar tyrimų reikės ir kada paskirs operaciją mūms ir dar su mažyliu teks rytoj keliauti per gydytojus,bet turiu tokią nuojautą kad jam viskas gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:09 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| draugė skambino kątik sako noriu kad šiandien vakare piltų kaip iš kibiro sakau ką čia svaigsti, o ji tavo vyras sakė jei lis tada vadinasi negalės važiuoti dirbti tai man instaliaciją galės pervedžioti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:10 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kas per operacija? galvoju tonziles operuos labai jau didelės,net tarpo na skylės gerklytėje nebėra vien guzai didžiausi,vaikui net sunku valgyti,maistą praryti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:10 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na pradžiai šiandien padarė kraujo tyrimus,ėmė iš venos labai daug,nes darys bendrą tyrimą ir tirs krešėjimą kraujo. penktadienį pas LOR gydytoją,tai žėsim ką ji sakyskokių dar tyrimų reikės ir kada paskirs operaciją mūms ir dar su mažyliu teks rytoj keliauti per gydytojus,bet turiu tokią nuojautą kad jam viskas gerai ai aišku kad bus gerai o norit gerklytę operuot? o tokiam mažam operuos? bet sako atauga tos tonzulės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:11 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jaučiu neužilgo dings interas tai eisiu pamiegoti,pas mane geras vaizdelis,vienam kambaryje mūsų mažylis atlūžęs miega,o kitame draugė su savo mažyliu miega reikės ir man šalia mažylio prigulti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:12 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jaučiu neužilgo dings interas tai eisiu pamiegoti,pas mane geras vaizdelis,vienam kambaryje mūsų mažylis atlūžęs miega,o kitame draugė su savo mažyliu miega reikės ir man šalia mažylio prigulti popiečio miegelis gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:12 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o norit gerklytę operuot? o tokiam mažam operuos? bet sako atauga tos tonzulės galvoju galvoju tai kad jau reikiaoperuoti,nori nenori,nes gali baigtis blogai manau jau ne per mažas mūmsliepė palaukti kol bus bent jau 4metukai,o jau visi 5 metukai. žinau kad atauga,bet nevisada tai bus matyt,kaip čia bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:14 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip bus liūdna kai ding interas,pas mus telikas beveik nerodo,blogas čia kabelis reikia naują pirkti tai tas dienas buvau ne tik be intero,bet ir be tv :_pikt_: tai žurnalai ėjo į trasą :juokas:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-05-26, 2:14 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:14 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai kad jau reikiaoperuoti,nori nenori,nes gali baigtis blogai manau jau ne per mažas mūmsliepė palaukti kol bus bent jau 4metukai,o jau visi 5 metukai. žinau kad atauga,bet nevisada tai bus matyt,kaip čia bus jo jei reikia tai reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:16 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip bus liūdna kai ding interas,pas mus telikas beveik nerodo,blogas čia kabelis reikia naują pirkti tai tas dienas buvau ne tik be intero,bet ir be tv atskirta nuo pasaulio nebrangus tas kabelis tegu vyras nuperka ir po darbo pakeičia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:16 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugė skambino kątik sako noriu kad šiandien vakare piltų kaip iš kibiro juokas juokas juokas juokas sakau ką čia svaigsti, o ji tavo vyras sakė jei lis tada vadinasi negalės važiuoti dirbti tai man instaliaciją galės pervedžioti matai kokia mandra Quote (Romeniukas) tonziles operuos labai jau didelės,net tarpo na skylės gerklytėje nebėra vien guzai didžiausi,vaikui net sunku valgyti,maistą praryti liudna vajatau o nuo ko čia taip Quote (Romeniukas) aučiu neužilgo dings interas tai eisiu pamiegoti,pas mane geras vaizdelis,vienam kambaryje mūsų mažylis atlūžęs miega,o kitame draugė su savo mažyliu miega juokas juokas reikės ir man šalia mažylio prigulti anwei visi draugiškai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:17 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip bus liūdna kai ding interas,pas mus telikas beveik nerodo,blogas čia kabelis reikia naują pirkti tai tas dienas buvau ne tik be intero,bet ir be tv _pikt_ tai žurnalai ėjo į trasą juokas nu jo tą jau žinau kaip būna liūdna
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:19 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) matai kokia mandra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 2:22 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) atskirta nuo pasaulio juokas nebrangus tas kabelis tegu vyras nuperka ir po darbo pakeičia _liuks_ Kaip jis tau nupirks jei dirba velniai žino kur ir gryžta naktimis dar kažin ar šiandien spės į elekta nueiti aktyvuoti interą Quote (Laurituke) vajatau o nuo ko čia taip galvoju Na tiksliai net nežinau aš pati,gal čia nuo dažnų sirgimų jie atsiranda Quote (Laurituke) nu jo tą jau žinau kaip būna liūdna juokas _pikt_ Tikrai liūdna,tai einu per dieną po tris kartus dulkes nusivalau,grindis plaunu,siurbliuoju,vyras sako nėra intero tai nors namie tvarka kaip bažnyčioje :juokas: nukrenta ant kilimo koks trupiniukas tai man tragedija :juokas:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-05-26, 2:23 PM |
Atsijungęs |
| |