Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
noele | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 10:29 AM | Žinutė # 181 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes pleputes...manes ryt laukia persikraustymas.tai po to neturesiu gal pora savaiciu neto.nes jie cia neskuba greit ivesti.nesvarbu kad po to velniai zino nuo kokios dienos mes ten mokam..vezliai yra anglai....mano maziuke kaip laukia kraustytis visa savITE JAU VAZIUOSIM I NAUJA NAMA.VAZIUOSIMA I NAUJA NAMA vakar nuvaziavom pasirase sutarti.tai jau klaudija dziaugesi.ir kabrys kitas ir kiemas kitoks.tiek duko tai neliudek daug be manes...as sugrisiu veliau...ikiukas.siandien jau tvarkymaisi prasideda ir pakavimai...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 11:12 AM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ikiukas.siandien jau tvarkymaisi prasideda ir pakavimai... na ką, tai smagaus kraustymosi ir greičiau įsigykitge internetą man tai kaip keista, kad dar yra vietų, kur interneto nėr... O šiaip laaaaaaabas mergytės. Snieguoliuke, kokį projektą pristatinėjai? Mes irgi su kolegom čia kurią naktį tiek pristrategavom, kad galvoj netelpa. Dabar užsikasus tais projektais sėdžiu. Su Galimybių studijom vargstu. Bet jei išsipildytų bent trečdalis to, ką sugalvojom, būtų fantastika. et...iš kur laiko gaut? kas dar geresnio? Kaip pupos savaitgalį susiplanavot? man tai birželis atrodo kažkoks kosmonautiškas mėnuo. Visų organizacijų, įstaigų ir kitų veiklos vietų sezono uždarymo šventės, ir visur norisi ir niekur suspėt neina.. Šį savaitgalį tai šiaip renginuką turim "Tas saldus žodis atostogos", eisim su kolegom vaikučių fotografuot, balionų dalint, origami lankstyt ir po to į pirtį Kitą savaitgalį visų senųjų studentų atstovybės narių susitikimas sodyboje, dar kitą Kapitoniškių stovykla su šokėjais, po to karjeros centro šašlykadienis, dar visokie saskrydziai, klases susitikimai ir pan. baisu.... na ką prie darbų.... gerai kad šian penktadienis. Iki dviejų tik dirbame. gal netgi nušoksiu iki kontoros grožio ir geismo apkabint, bo jau neprisimenu kada bemačiau.... užmušta savaitė.
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 11:26 AM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas,rytas,mergytes
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 2:08 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, va parsiradom ir mes namo...labai smagiai atsventem Stumbryne vaiku isleistuves, su naktiniais zygiais, sokiais, varzybom,, is po kvadrato, vaikstau sluba, koja issisukai, bet siaip pasaka ir oras, ir pasibuvimas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 2:16 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, va parsiradom ir mes namo...labai smagiai atsventem Stumbryne vaiku isleistuves, su naktiniais zygiais, sokiais, varzybom,, is po kvadrato, vaikstau sluba, koja issisukai, bet siaip pasaka ir oras, ir pasibuvimas kaip smagu na pas mus oras šiandien nekoks apsiniaukę jaučiu tuoj pradės lyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 2:26 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na pas mus oras šiandien nekoks galvoju galvoju apsiniaukę jaučiu tuoj pradės lyti kad pas mus nieko....va foto kelias ikeliu, ir varau liulio, antra para beveik be miego....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 2:29 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kad pas mus nieko....va foto kelias ikeliu, ir varau liulio, antra para beveik be miego.... lekiu pasižiūrėti foto
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 2:30 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) varau liulio, antra para beveik be miego.... saldžių sapnų
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-05-28, 7:53 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, va parsiradom ir mes namo...labai smagiai atsventem Stumbryne vaiku isleistuves, su naktiniais zygiais, sokiais, varzybom,, is po kvadrato, vaikstau sluba, koja issisukai, bet siaip pasaka ir oras, ir pasibuvimas - kaip smagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-05-29, 9:25 AM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas suraitytas na va pas mus oras nieko gero nežadantis gerai būtų kad nepradėtų lyti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Šeštadienis, 2010-05-29, 10:07 AM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas iš ryto Quote (snieguoliuke) gerai būtų kad nepradėtų lyti agha tikrai.... man truputi veiklos lauke bus, tai nelabai lietaus noretus... :/ jetus koks sunkus rytas..... veeeeeeeeeeeelniškai..... ir reikėjo gi vakar man šventę švęst.... žinojau, žinojau.... Galva guminė, sąnarius skauda, visi kvapai erzina, o turėjo būt fantastiškiausia diena savaitėje.... lažas kažkoks gaunasi o dar karalaitis apmelavo.... sako "keliamės keliamės", aš ir klausau :D o po to "pakasyk nugarą....nu dar biškį...nu dar...." tai va sau susivyniojęs kaip leliukas į patalus pučia į akį, o aš viena pusrytėlį niamnioju.... et...daug atiduočiau už galimybę griūt miegot deja.... skubi dubi duuuu skubuuuu renginukui balionų pūst.... na gal atsigausiu.... geros ir lengvos jumi dienelės...
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-05-29, 10:27 AM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (snieguoliuke) na va pas mus oras nieko gero nežadantis - pas mus tai gražus pakolkas,saulutė šviečia Quote (Sindre) et...daug atiduočiau už galimybę griūt miegot - Quote (Sindre) deja.... skubi dubi duuuu skubuuuu renginukui balionų pūst.... na gal atsigausiu.... geros ir lengvos jumi dienelės... mua - gero renginio ir lengvos dienelės tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-05-29, 2:55 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) et...daug atiduočiau už galimybę griūt miegot deja.... skubi dubi duuuu skubuuuu renginukui balionų pūst.... na gal atsigausiu.... geros ir lengvos jumi dienelės... pamiegosi kai būsi sena geros šventės tau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-05-29, 4:33 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labadienis, na va, snd tik gulim, atsikele pavalgom ir toliau tinginiaujam.... va pora medeliu paprase, papuosiu, ir vel turbut griusim visi ant sofkeles, isijungsim koki filma ir ziuresim... Quote (Sindre) jetus koks sunkus rytas..... veeeeeeeeeeeelniškai..... ir reikėjo gi vakar man šventę švęst.... liudna žinojau, žinojau.... sako kuo susirgai, tuo ir gydikis
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Sekmadienis, 2010-05-30, 9:58 AM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikinimai Laurituke Monikiss Eik gyvenimo saulės sutikti, Neškis šypsenas, laimę kartu. Tegul niekas nedrįsta sutrypti, Kas svajonėse bus tau brangu. Jeigu skausmas ranką ištiestų Netikėk, kad laimės nebus. Tu gyvenki, šypsokis ir džiaukis, Nes gyvenimas žmogui brangus.
|
Atsijungęs |
| |