Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 8:39 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet va niekaip nesuprantu kaip galėjo nepamatyti jug važiavo iš priekio, kai gale iš galo lekia motociklas tai gali ir nepamatyti, bet kaip tiesiame kelyje iš priekio nepamatyti gaila našle likusios žmonos ir vaiko tai matai kaip ta moteris sako nespėjo net sureaguoti iš kur tas motociklas atsirado nes lėkė dideliu greičiu Man niekada nepatiko ir nepatiks tie britvininkai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 8:51 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai matai kaip ta moteris sako nespėjo net sureaguoti iš kur tas motociklas atsirado nes lėkė dideliu greičiu Man niekada nepatiko ir nepatiks tie britvininkai o aš nieko prieš juos neturiu, tik nepatinka man kad užklijuojama jiems etiketė, kad jei turi motociklą tai jau banditas ir visada bus kaltas, na greitis sako buvo nemažas, bet labai nepatiko kaip sakė policininkas, na ta moteris lyg ir turėjo jį praleisti, koks siutas paėmė, tipo lyg ir turėjo joks nelyg o turėjo , ir iš priekio važiavo neįsivaizduoju kaip galėjo nepamatyti jug važiuodama o tuo labaiu sukdama žiūri kas priekyje o va pernai mūsų geras draugas į avariją papuolė irgi su britva, ir nei jis lėkė nei jis buvo kaltas važiavo tiesiai o tiesiai į jį kažkokie pacaniukai trenkėsi tai visa laimė kad nieko baisaus nebuvo bet irgi bandė pripaišyt kad kaltas "britvininkas" gerai kad liudininkų buvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 8:54 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ne dėl avarijos aš nusistačiusi,šiaip man jie nepatinka,nesu dar mačiusi kad per miestą su ritva pravažiuotų gražiai be didelio greičio,visada laksto ir prisilaksto tegul autostradoj kokioj lanksto,bet ne mieste . tai tiek tokia mano nuomonė ir nežadu kol kas jos keisti,kol pačios nepraveš
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 9:06 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pačios nepraveš oj mane savaitgalį pravežė draugas ir keturratį ir britvą turi tai tik nuvažiuojam ir pats pasiūlo pravešt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 9:07 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tegul autostradoj kokioj lanksto,bet ne mieste jo mieste tai nelabai, bet man baisiau kai girti sėdasi už vairo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 9:37 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kur kitos plepsės užsikasusios
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:17 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aš nusistačiusi,šiaip man jie nepatinka,nesu dar mačiusi kad per miestą su ritva pravažiuotų gražiai be didelio greičio,visada laksto ir prisilaksto liudna tegul autostradoj kokioj lanksto,bet ne mieste liudna . tai tiek tokia mano nuomonė na panasios ir as nuomones, kartais taip pralekia, kad net issprusta-savizudis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-01, 9:28 AM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, o tu pati masina vairuoji? beje LABAS RYTAS!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 11:05 AM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas rytukas niu ką oras tai nekoks apsiniauke feee...... bet reiks eiti į lauką vis tiek kol nelyna nėra šalta bet saulės nėra tai nesmagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-01, 11:15 AM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| SVEIKINU visu vaikucius su VAIKUCIU DIENA!!!!!!!!!!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-01, 11:23 AM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) SVEIKINU visu vaikucius su VAIKUCIU DIENA!!!!!!!!!! Ir visas mergytes su VASAROS PRADŽIA...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-01, 11:38 AM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Na ir dar papasakokit ką veikinėjate? as bandau ausis uzsikisti .jauciuosi pikta ir nelaiminga salta namuose,apsiniaukia lauke.nieko gero vienuzodziu.jei tu teisi tai gal penktadieni bus visdelto nebloga isvyka.Quote (Sindre) taip taip man irgi kilo klausimas ar kada susidurei su panašia situacija kai iš priekio britva atlekia... na man tai buvo nesyki.atrodo nera o jau matau kad arba satbdyt,arba kazkam teks i sona kalt kad kazkoki avina neuzmusciau .jei apie tai tai isvis pas mus nera vairavimo normalios kulturos,lekia,pypina,nepraleidzia,kumsciais grasina..........bet gerai kad as boba uz vairo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:08 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu jo jau vasara nuo šnd bet iš oro tai visai nepanašu į vasarą užkniso tie apsiniauke orai ir vėjai kada gi po galais sušils jau normaliai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:10 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) snieguoliuke, o tu pati masina vairuoji? aga , bet retai, kai jau reikia tada
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:13 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) čia Gintaras? aga mano geriausios draugytės vyrukas Quote (Sindre) taip taip man irgi kilo klausimas ar kada susidurei su panašia situacija kai iš priekio britva atlekia... nu žinok tikrai nesimato kartais, kaip vėjas čia nėra, čia yra... aš pati esu mačius kaip diedukas toks iš šalutinio suko į pagrindinį, ramiai tevukas apsidairė, nieko nėra ir suka, kol įvažiavo į vidurį sankryžos atskrido ant 220 britvutė... ir bum bum bum... KAS KALTAS? Visi žuvo nieks nekaltas. Dieduks turėtų praleist pagal idėją, bet ką praleist jei sukimo momentu nesimato... bet kam gali būt... oj nesusidūriau ir nenorėčiau jaučiu....... bet va kažkada bvo kad iš galo važiavo tai net nematėm gerai kad nesukom tai jau būtų
|
Atsijungęs |
| |