|
Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:15 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu jo jau vasara nuo šnd bet iš oro tai visai nepanašu į vasarą užkniso tie apsiniauke orai ir vėjai kada gi po galais sušils jau normaliai na žinok pas mus labai tvanku ir lynoti pradėjo, vaikas su draugytę į šventę nuėjo, aš pusę dienos su mažuoju laksčiau o visokias atrakcijas kad kojų nebejaučiu va ant penkių mano kinders į gimtadienį nueis o apie šeštą lėksim iki picerijos pasisedėt vaikų dienos proga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:16 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va šiandien sužinojau, kad visdėlto dirbsiu vasarą darželyje tai varysiu per 2 darbus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:34 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va šiandien sužinojau, kad visdėlto dirbsiu vasarą darželyje tai varysiu per 2 darbus JAU vasara
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-01, 4:21 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, na va, pora medeliu nulipdziau nusiraminimui, nes susinervinau juodai..., toks noras pasikoliot dar...isivaizduokit, mazylis visi metai lanko bugnus, kadangi visus kurinius atmintinai moka, tai dar ir eufonija pasieme pasimokyt, o pries men atejusiems naujokams dave bugna pamust. ir ka, snd ruosiames koncertui, paskambino vadovas, tegu Arnas nesiruosia, nes naujoke pasiimam bugnais must, o jis eufonija dar nedaug moka, ner ko jam vaziuot nu virsune, vaikas visus metus lanke, o kai koncertu turas prasidejo, nebereikalingas, mokinkis tipo eufonija, kaip ismoksi, tada gal pakoncertuosi..arba vel naujoku ateis, ir lieps kitu instrumentu mokytis nuverkiau posmeli, bet siutas nepraeis, kol vadovui visko i akis isdesiu.......
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Maribella | Data: Antradienis, 2010-06-01, 4:50 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ir ka, snd ruosiames koncertui, paskambino vadovas, tegu Arnas nesiruosia, nes naujoke pasiimam bugnais must, o jis eufonija dar nedaug moka, ner ko jam vaziuot nu virsune, vaikas visus metus lanke, o kai koncertu turas prasidejo, nebereikalingas, mokinkis tipo eufonija, kaip ismoksi, tada gal pakoncertuosi..arba vel naujoku ateis, ir lieps kitu instrumentu mokytis nuverkiau posmeli, bet siutas nepraeis, kol vadovui visko i akis isdesiu....... nu grazu ,,snukuti'' ismalciau o pamokos mokamos? nes jei mokamos tai jam dar geriau naujus priima,priburia o seniai grojantis nebesvarbu. kaip pakelciau bangas, ir vietoi jusu, Arnui padaryciau pertrauka nuo siandien iki tol kol mokytojas pasiges,nebent nepasiges
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 6:28 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės vaidabas, isivaizduoju tavo savijautą,tikrai nors imk ir dėk į snukį tam dėstytojui kas čia per naujokas toks,kad net jam kito vietą užleidžia,gal koks po blatum nu bet siaubas,kaip vaikui jaustis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 6:33 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai pavargau šiandien,padėjau draugei tvarkytis naujame bute,išsinuomavo 4 kambarių butą,tai patikėkit buvo ką ten veikti Paskui dar pas save namie apsikuopiau,apsišveičiau visur po truputi,prasisiurbliavau Dabar kepu bulvinius blynus Vyras neaišku kada gryš tai būname namie,kitą dieną atsiimsime už šią šventinę dieną 
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-01, 6:58 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) nu grazu ,,snukuti'' ismalciau o pamokos mokamos? nes jei mokamos tai jam dar geriau naujus priima,priburia o seniai grojantis nebesvarbu. kaip pakelciau bangas, ir vietoi jusu, Arnui padaryciau pertrauka nuo siandien iki tol kol mokytojas pasiges,nebent nepasiges NA AS GAL KIEK RAMESNE orkestras kulturos namu, nemokamas, todel ir daro ka nori... Quote (Romeniukas) kas čia per naujokas toks,kad net jam kito vietą užleidžia,gal koks po blatum galvoju nu bet siaubas,kaip vaikui jaustis liudna liudna naujoke, jai jau 16, muzikos mokykla baigusi, ant vasaros pramogu uzsimane, ir atejo orkestran...
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 7:39 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) NA AS GAL KIEK RAMESNE orkestras kulturos namu, nemokamas, todel ir daro ka nori... Ai ta čia kitas reikalas tada,truputi bardakas ten kur nemokama tai tikrai daro ką nori Quote (vaidabas) naujoke, jai jau 16, muzikos mokykla baigusi, ant vasaros pramogu uzsimane, ir atejo orkestran... Ot atsirado gi didžioji muzikante Pramogų užsireikė ot višta
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-01, 7:41 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ot atsirado gi didžioji muzikante Pramogų užsireikė ot višta na as jos nekaltinu, bet vadovas tikrai nepedagogiskai elgesi
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 7:52 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na as jos nekaltinu, bet vadovas tikrai nepedagogiskai elgesi Tai jau tikrai Negalima taip,juk vaikas mokinosi,ruošėsi ir va tau,nebereikalingas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 8:34 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oooo 4 tai kiiek už šildymą mokės žiūrėjo lapelius už šildymą daugiausią buvo 370lt bet už nuomą nereikia mokėti bet neisivaizduoju ką daryti tarp 4 kambarių,kaip susitvarkyti na jau man tai nereikėtų
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 8:42 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet neisivaizduoju ką daryti tarp 4 kambarių,kaip susitvarkyti na jau man tai nereikėtų man namo su kokiais 5 kambarias reikėtų kaip aš noriu namooooooooooooooooooooooo manasis gavo papigiam plytų tai mažius sako statysim namą
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 8:47 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vyras neaišku kada gryš tai būname namie,kitą dieną atsiimsime už šią šventinę dieną na kinderiai tavo nesakė kad šiandien jų diena manasis tai nuo ryto sako šiadien vaikų diena bet sako gerų vaikų o tavo vyriškis ne Panevežį dirba, kad lyg ir matėm jį šiandien, bet gal panašus ką dabdaviai, išmokėjo algas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 8:54 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nieko mano vaikai nesako apie jokią jų dieną net nežino kas čia per diena,pasakiau bet nelabai juos sudomino,nesureikšminame šios dienos visai Algas išmokės,kur jie dėsis Oj dabar su krikštynom užsivedžiau,ieškau info ir panašiai,ne taip jau ir paprasta manau pasiruošti,juolabiau jei beveik viską reikės organizuoti pačiai Apranga tai visai galvos skausmas,kuom rengiami vasarą baltais šortukais ir baltinukais 
|
Atsijungęs |
| |