Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 10:20 AM | Žinutė # 661 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos, skanios kavytės arba arbatytės su prasidėjusiu savaitgaliu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 12:03 PM | Žinutė # 662 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba diena, merginos Aš šiandien vėlyva, tik dabar kavą gurkšnoju. Graži dienelė. Reiktų eiti apsitvarkyti namie ir kieme, nes savatgalį važiuosim iki tėvų, paskui dar kur, tai nebus laiko, o trečiadienį diplomų įteikimas jau mums Perskaičiau visą temutę, tai kaip ir visad visko pas mus - gimtadienių, ligoniukų, persikraustymų, remontų, naujų pirkinių Smagu Na, lekiu tvarkytis namuose. Geros dienelės visoms ir gero prasidedančio savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 1:05 PM | Žinutė # 663 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na oras tikrai neblogas bet vėjas kyla, nes rytoj lyg ir vėjuota bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 2:47 PM | Žinutė # 664 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) su prasidėjusiu savaitgaliu ryt dauguma dirba varau ir as raugt saslykiukus,laukiu kol gryz mano atostogautojas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 5:24 PM | Žinutė # 665 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis visoms pagaliau parsiradau namo jau mašiniukas kieme mažius užmigo varau apsitvarkysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 7:03 PM | Žinutė # 666 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) t dauguma dirba varau ir as raugt saslykiukus,laukiu kol gryz mano atostogautojas aga maniškis irgi dirba planavom į ekskursiją važiuot visi tai teks su mažium važiuot, o kai grįšim lėksim pas draugus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 7:05 PM | Žinutė # 667 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) varau ir as raugt saslykiukus, aš irgi užraugsiu vakare idit o kaip tu darai šašlykiuką, gal skaniau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 7:09 PM | Žinutė # 668 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pagaliau parsiradau namo jau mašiniukas kieme kaip faina pasirodyk mašiniuka labai sveikinu, kad jau turi savo mašiniuką aš dar saviškio laukiu, sakė nupirks tik nesakė kada , nes dabar važinėjam su Audi, o dar stovi pasatas tai ir neskuba pirkt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 8:19 PM | Žinutė # 669 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) idit o kaip tu darai šašlykiuką, gal skaniau siandien raugiau su medum ir garstyciom,bet labiau patinka su apelinu sultim ir medumi
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 9:07 PM | Žinutė # 670 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, tai dabar mašiniuką "laistyt" reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 10:32 PM | Žinutė # 671 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) siandien raugiau su medum ir garstyciom,bet labiau patinka su apelinu sultim ir medumi kaip skaniai skamba, gal gali man receptuką parašyt labai ačiū būtų
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 10:48 PM | Žinutė # 672 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes pagaliau gryzau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 10:54 PM | Žinutė # 673 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip faina _liuks_ _liuks_ _liuks_ pasirodyk mašiniuka miela labai sveikinu, kad jau turi savo mašiniuką mua mua mua mua aš dar saviškio laukiu, sakė nupirks tik nesakė kada juokas juokas juokas , nes dabar važinėjam su Audi, o dar stovi pasatas tai ir neskuba pirkt juokas juokas ačiukas už sveikinimus reiks laistyti šnd kaip tik ir žadame labai gražus vakaras nei vėjo nieko Quote (Nikutea) Laurituke, tai dabar mašiniuką "laistyt" reikia teip,teip tą ir darysiu Quote (snieguoliuke) kaip skaniai skamba, gal gali man receptuką parašyt miela miela labai ačiū būtų mua aga ir aš norėčiau receptuko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 11:08 PM | Žinutė # 674 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai gražus vakaras nei vėjo nieko sian isvis super oriukas buvo
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-06-18, 11:42 PM | Žinutė # 675 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka Quote (idit) siandien raugiau su medum ir garstyciom,bet labiau patinka su apelinu sultim ir medumi - oho kaip įdomiai ,parašyk prie receptukų Quote (Nikutea) Laurituke, tai dabar mašiniuką "laistyt" reikia - Quote (Kipsiuke) sveikos mergytes 4 pagaliau gryzau - labuka,kaip tau besiseka Quote (Kipsiuke) sian isvis super oriukas buvo - tikrai jau geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |