Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-19, 8:25 AM | Žinutė # 676 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės, užsukau palinkėti geros dienelės išvažiuoju su mažuoju į ekskursiją, tik oras nelabai koks bet svarbiausiai gera nuotaika
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Šeštadienis, 2010-06-19, 9:26 AM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, mergaitės sakau ir aš, gurkšnodama Šuniukas prižadino, tai teko keltis vesti per tokį orą O būčiau sau miegojusi per lietų dar
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-06-19, 10:01 AM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas ir as sakau .rytas tai ne koks ,bet gal iki vakaro isgrazes kol vyras darbe tai dar biskiuka cia paslampinesiu,o vakare maunam i jubilieju Quote (daniele) oho kaip įdomiai ,parašyk prie receptukų Quote (Laurituke) aga ir aš norėčiau receptuko Quote (snieguoliuke) kaip skaniai skamba, gal gali man receptuką parašyt nera ka cia rasyt tiesiog jamu vistiena dedu medaus, garstyciu, kario,..bet nededu svogunu ir duskos.jei kiaulienai ar jautienai dazniausiai darau su karstu marinatu<per 1val mesa isrugsta>.va ir visos gudrybes beje vistienos paragaukit su spanguoliu uogiene.super kaip skanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 12:16 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nera ka cia rasyt tiesiog jamu vistiena dedu medaus, garstyciu, kario,..bet nededu svogunu ir duskos.jei kiaulienai ar jautienai dazniausiai darau su karstu marinatu<per 1val mesa isrugsta>.va ir visos gudrybes beje vistienos paragaukit su spanguoliu uogiene.super kaip skanu na va planuojam per Jonines kepti šašlykiuką tai bandysiu ir aš
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 12:17 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| beje labas mielosios, pas mus dienele matosi nebloga bus saulutė kepina, tai va ruošiamės nusimaudyt nulėkt ir iki daržiuko pavakarį. geros jums dienelės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 3:26 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis visoms aš visai laiko neturėjau čia užsukti vakar pas mamą buvau,mažiui temperatūra buvo sukilusi numušėm,naktį vėl pakilo jatau kad nugazdino nesupratau kas čia buvo bet taip nusprendėme kad su viduriukais kažkas nes jis man dvi dienas kakų nedarė užketėjo šnd padaviau vaistų padarė ir iš karto pagerėjo jam ir iš veiduko kitoks pasidarė matyt nuo viduriukų čia jam ta temperatūra buvo tikiuosi viskas bus gerai geros dienelės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 3:54 PM | Žinutė # 682 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, labukas, tikekimes kad pasveikote
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 3:55 PM | Žinutė # 683 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 666 dienos as jau cia grazus skaicius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 4:20 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaida, sveikute jo reikia tikėtis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 4:20 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) 666 dienos as jau cia grazus skaicius wow tikrai kaip gražu
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 4:51 PM | Žinutė # 686 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) wow tikrai kaip gražu mua reikia atsvesti po darbo galesiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 4:58 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) reikia atsvesti po darbo galesiu sveikata taip,taip
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-06-20, 8:31 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, radau laiko prisest, nors ir su skaudancia galva..., nuo anksciausio ryto reikejo vietas mugei uzsiimt, paskui tas triuksmas, itampa..., maziu isleidau koncertuot dar, .. tai va, puse pardaviau..., bet provincija, ir lieka provincija, ispirko visus pigiausius, didieji liko.. tik tiek, kad kitus is namu zadejo jau paimt.. mazius ryte 6 isvaziaves, tik gryzo, nusikales, bet patenkintas, kazkokia nominacija laimejo, tik pats nezino kokia tai va, eisiu kraut lagamino, nes ryt ryte, isleidziu ji i orkestru stovykla... Vyras sestd darbe galva susitrenke, prasikirto, isgasdino, bet isgere nuo skausmo vaistu, ir tipo nieko.., snd visa diena gulineja, temp turi, tai kaip ant adatu, greiciau ryto sulaukt, ir pas gyd.... visada pries isvykima kazkas turi atsitikt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-06-21, 8:27 AM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, radau laiko prisest, nors ir su skaudancia galva..., nuo anksciausio ryto reikejo vietas mugei uzsiimt, paskui tas triuksmas, itampa..., maziu isleidau koncertuot dar, .. tai va, puse pardaviau..., bet provincija, ir lieka provincija, ispirko visus pigiausius, didieji liko.. tik tiek, kad kitus is namu zadejo jau paimt.. mazius ryte 6 isvaziaves, tik gryzo, nusikales, bet patenkintas, kazkokia nominacija laimejo, tik pats nezino kokia juokas tai va, eisiu kraut lagamino, nes ryt ryte, isleidziu ji i orkestru stovykla... Vyras sestd darbe galva susitrenke, prasikirto, isgasdino, bet isgere nuo skausmo vaistu, ir tipo nieko.., snd visa diena gulineja, temp turi, tai kaip ant adatu, greiciau ryto sulaukt, ir pas gyd.... visada pries isvykima kazkas turi atsitikt labutis oho kiek visokių įvykių pas jus taip jau būna jai jau kur ruošiesi tai nutinka visko mano mažiui jau nuo vakar temp nebekyla išsikakojo gerai tai taip manau kad nuo viduriukų viskas buvo bent taip tikiuosi kažin įmanoma šitaip kad temp kyla nuo neprakakojomo šnd jau visai gerai viskas galvoju ar čia vesti pas daktare ar ne
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-06-21, 8:49 AM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergaitės mergaitės na pas mus oras vėl š....... Quote (vaidabas) mazius ryte 6 isvaziaves, tik gryzo, nusikales, bet patenkintas, kazkokia nominacija laimejo, tik pats nezino kokia tai va, eisiu kraut lagamino, nes ryt ryte, isleidziu ji i orkestru stovykla... Vyras sestd darbe galva susitrenke, prasikirto, isgasdino, bet isgere nuo skausmo vaistu, ir tipo nieko.., snd visa diena gulineja, temp turi, tai kaip ant adatu, greiciau ryto sulaukt, ir pas gyd.... visada pries isvykima kazkas turi atsitikt jaučiu kaip faina mažiui, fantastika , na va negerai , gal koks smegenų sukrtimas vyrui
|
Atsijungęs |
| |