Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:08 PM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš paskutiniu metu tokia naktibalda, tik kad sėdžiu su įstatais, projektais ir visokiom metodikom per naktis.... bet tikrai kad BUTINAI reikės naktibaldų tradiciją pakurstyt, "pasakų sekimo" technikas aptarti ir tt jo tradicijas pakurstyt reikia BŪTINAI na kaip tau sindrut projektai mane va išleido mėnesiui atostogų tik kitą saaitę stovyklą reikia suorganizuot ir pravest vaikams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:09 PM | Žinutė # 722 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas gal praskaičiau o kada tikslei išskrendi?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:42 PM | Žinutė # 723 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o gal zinai koks oras nusimato per jonines?mes zadam su palapinem i turistini.pradzioj plauksim su baidarem,o vakare prie lauzo,mes mergaites vainikelius pinsim Aišku,kad bus lietus kitaip ir būti negali,mane tai užknisa tokie orai kai neimanoma normaliai gamtoje pabūti,na tikėkimės,kad bent jau liepos mėnuo bus gražus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:45 PM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos aš nusišausiu,keičiasi ir keičiasi krikštynų planai šiandien sužinojau,jog busima krikšto mama,tai yra mano sesuo laukiasi iš vienos pusės džiugu,o iš kitos pusės juk ji dabar negali krikštyti mano vaiko,ką dabar reikės daryti ar čia jau labai rimta tradicija,kad negali krikštyti besilaukianti moteris
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:46 PM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaidabas geros tau kelionės Sindre sveikute,senai matyta girdėta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:53 PM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Merginos aš nusišausiu,keičiasi ir keičiasi krikštynų planai šiandien sužinojau,jog busima krikšto mama,tai yra mano sesuo laukiasi iš vienos pusės džiugu,o iš kitos pusės juk ji dabar negali krikštyti mano vaiko,ką dabar reikės daryti galvoju galvoju ar čia jau labai rimta tradicija,kad negali krikštyti besilaukianti moteris galvoju galvoju niu aš tai tų tradicijų nelabai žinau kaip ten kas smagu leliukas bus linksma
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:54 PM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vaidabas gal praskaičiau o kada tikslei išskrendi? miela šskrenda rytoj
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:56 PM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu aš tai tų tradicijų nelabai žinau kaip ten kas Nu taip sakoma,kad nėščia moteris negali krikštyti tai nežinau kaip čia viskas dabar bus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 3:07 PM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) šiandien sužinojau,jog busima krikšto mama,tai yra mano sesuo laukiasi mes ją neseniai matėm tai žino0k taip ir galvojau kad laukiasi Quote (Romeniukas) Merginos aš nusišausiu,keičiasi ir keičiasi krikštynų planai na žinok, net nežinau, žinau kad kaikuriose bažnyčiose jei esi tik susirašęs bet šliubo nepaėmęs neleidžia krikštyti, taip yra Kekenavos bažnyčioj ir kažkurioj panevežio , o dėl nesčių net nežinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 3:08 PM | Žinutė # 730 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tikėkimės,kad bent jau liepos mėnuo bus gražus tikrai norisi, jug norisi pailsėt kur nuvažiuot
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-22, 3:10 PM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) geros tau kelionės, gražių įspūdžių, jei nebepasimatysim mua Quote (Laurituke) vai kaip faina geros tau kelionės linkiu iš anksto mua pasiilgsiu taves labai,labai mua mua Quote (Romeniukas) Vaidabas geros tau kelionės _liuks_ aciukas pupos , pasiilgsiu ir as jusu....mama eilini karta juoksis, jog pas ja nuskridau, o tik laisva minute radus guliu laptopa apsikabinusi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 3:11 PM | Žinutė # 732 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes ją neseniai matėm tai žino0k taip ir galvojau kad laukiasi _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ kokia tu pastabi Quote (vaidabas) pasiilgsiu ir as jusu....mama eilini karta juoksis, jog pas ja nuskridau, o tik laisva minute radus guliu laptopa apsikabinusi juokas Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia gerai,gerai taip neatitolsi labai nuo mūsų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-22, 3:14 PM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na žinok, net nežinau, žinau kad kaikuriose bažnyčiose jei esi tik susirašęs bet šliubo nepaėmęs neleidžia krikštyti, taip yra Kekenavos bažnyčioj ir kažkurioj panevežio galvoju galvoju , o dėl nesčių net nežinau galvoju kazkas is paprociu , kad nesciai negalima krikstyt, girdejau tai, o kas del baznyciu, tai irgi visur savos taisykles, drauge pries pora sav krikstijo, tai be sliubo, irgi kunigas kamantinejo, myke, jog nelabai gerai..galop leido kiti norejo vaikus krikstyt truskavos baznycioj, krikstateviai sutvirtinimo neturi, neleidzia, tai si savaitgali berods, zmones virs 30m, eis sutvirtinimo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 3:23 PM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kazkas is paprociu , kad nesciai negalima krikstyt, girdejau tai, o kas del baznyciu, tai irgi visur savos taisykles, drauge pries pora sav krikstijo, tai be sliubo, irgi kunigas kamantinejo, myke, jog nelabai gerai..galop leido kiti norejo vaikus krikstyt truskavos baznycioj, krikstateviai sutvirtinimo neturi, neleidzia, tai si savaitgali berods, zmones virs 30m, eis sutvirtinimo jo jo bet sake paduoti kunigui pinigų ir leidžia tai kažkaip įdomiai čia su tom tradicijom,tai tada pagal viską ir nederėtų leisti tuoktis bažnyčioje su pilvukais, nes irgi nuodėmė na nežinau kiekvienoj bažnyčioj savos taisyklės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 3:26 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kokia tu pastabi kažkaip labai nesčiąsias pastebiu, manasis sako gal jau norėtum antro , nes draugytei buvo gal 2 mėnesiai sakau, man regis tu laukiesi na kažkaip jaučiu o pasirodo rimtai o romeniuko sesę tai kai nuotraukoj pamačiau ji visada liekna budavo, o pasirodė papilnėjusi, tai va neseniai prie babilono matėm tai ir manasis pastebėjo sako tikriausiai dar vienas bus
|
Atsijungęs |
| |