Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
idit | Data: Antradienis, 2010-06-22, 10:42 AM | Žinutė # 706 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien turetu visai dienai elektra atjungt,tai galvoju ka cia tokio prasmingo nuveikt o jus ka zadat veikt?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 10:46 AM | Žinutė # 707 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o jus ka zadat veikt? aš tai tvarkysiuos,paskui eisiu paravėti reikia arbūzai apžėlė jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:10 AM | Žinutė # 708 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ei, mergycos, kaip seniai pas jum buvau.... savaitę su trupučiu....kaip kokia tundra atsilikus nuo jūsų gyvenimo dabar.... bet kaip miela ir malonu užsukt ir pamatyt tas pačias mieliausias "tetas" bepliurpiant... Eisiu skaityt bent šiek tiek ką pliurpėt per tą laiką, kol mano gyvenimas iš esmės keitėsi snieguoliuke atsinaujinus kokia pasiilgau... vaidabas dar LT ???? na bėgu skaitinėt... Myliu Gyventi!!!!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:12 AM | Žinutė # 709 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ei, mergycos, kaip seniai pas jum buvau.... savaitę su trupučiu....kaip kokia tundra atsilikus nuo jūsų gyvenimo dabar.... bet kaip miela ir malonu užsukt ir pamatyt tas pačias mieliausias "tetas" bepliurpiant... Eisiu skaityt bent šiek tiek ką pliurpėt per tą laiką, kol mano gyvenimas iš esmės keitėsi juokas juokas snieguoliuke atsinaujinus kokia mua pasiilgau... vaidabas dar LT ???? na bėgu skaitinėt... mua mua mua Myliu Gyventi!!!! sveikute senai matyta jau pasigedau ir pasiilgau tavęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:18 AM | Žinutė # 710 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute senai matyta jau pasigedau ir pasiilgau tavęs aš tai žinok tikrai irgi visų labai ilgau.... labai daug visur buvau, labai daug visko nutiko, tai nebuvo kaip kompintis... bet stengsiuos integruotis atgalios, bent jau į forumiuką tai tikrai velnias daug gimšių laukia, reik su photoshopu etikečių pasdaryt, o be pagelbos neapseisiu gi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:22 AM | Žinutė # 711 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre, sveika sugryzus as ir uzsikasus paskutiniu metu buvau.., va snd atsiputus, slampineju kampas is kampo, vakare per draugus praleksiu atsibuciuot, o ryt kylu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:23 AM | Žinutė # 712 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gal gi Naktibaldos vel kazkada susirinks , kaip senais, gerais laikais...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:29 AM | Žinutė # 713 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as ir uzsikasus paskutiniu metu buvau.., va snd atsiputus, slampineju kampas is kampo, vakare per draugus praleksiu atsibuciuot, o ryt kylu Aš taip ir maniau kad 23 fly away... et.... o tai iš ten bent retkarčiais prisėsi, pasirodysi? Fainaaaaa..... vaidabas puikių įspūdžių, lengvo skrydžio, gero laiko, šypsenos ir namų ilgesio, kad grįžtum... čia iš anksto, nes nežinau ar dar pavyks atsiseilėt vėliau gi vakare seilėsies su draugais, o aš irgi neužilgo važiuosiu darbuotis....
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:31 AM | Žinutė # 714 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, mergaitės Man vėlyvi pusryčiai, tai tik dabar geriu kavytę Truputį knygą skaitinėju, vėliau eisiu pyrago kepti. Ryt man diplomų įteikimas, tai biški baliukas bus O per Jonines net nežinau dar, ką veiksim, nes vieni draugai reise-kelionėj, kiti vėl kitaip užsiėmę, o tie kurie laisvi, tai aš neturiu noro su jais švęst
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:31 AM | Žinutė # 715 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gal gi Naktibaldos vel kazkada susirinks , kaip senais, gerais laikais... aš paskutiniu metu tokia naktibalda, tik kad sėdžiu su įstatais, projektais ir visokiom metodikom per naktis.... bet tikrai kad BUTINAI reikės naktibaldų tradiciją pakurstyt, "pasakų sekimo" technikas aptarti ir tt
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:32 AM | Žinutė # 716 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Aš taip ir maniau kad 23 fly away... et.... o tai iš ten bent retkarčiais prisėsi, pasirodysi? juokas Fainaaaaa..... vaidabas puikių įspūdžių, lengvo skrydžio, gero laiko, šypsenos ir namų ilgesio, kad grįžtum... juokas čia iš anksto, nes nežinau ar dar pavyks atsiseilėt vėliau mua gi vakare seilėsies su draugais, o aš irgi neužilgo važiuosiu darbuotis.... Dekiukas , vakare ilgai nesiseiliosiu, dar prisesiu cia o siaip, kad ir isskrisiu, manes neatsipurtysit, kasdien lankysiu
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Antradienis, 2010-06-22, 11:33 AM | Žinutė # 717 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, geros tau kelionės, gražių įspūdžių, jei nebepasimatysim
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 12:44 PM | Žinutė # 718 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bent jau į forumiuką tai tikrai juokas velnias daug gimšių laukia, reik su photoshopu etikečių pasdaryt, o be pagelbos neapseisiu gi juokas va va jai ne ps gal net negryštum cha....... Quote (vaidabas) va snd atsiputus, slampineju kampas is kampo, vakare per draugus praleksiu atsibuciuot, o ryt kylu vai kaip faina geros tau kelionės linkiu iš anksto pasiilgsiu taves labai,labai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 12:46 PM | Žinutė # 719 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gal gi Naktibaldos vel kazkada susirinks , kaip senais, gerais laikais... miela būtinai kai orai atvės Quote (vaidabas) neatsipurtysit, kasdien lankysiu miela o aš net nenorėčiau atpuryti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-22, 2:06 PM | Žinutė # 720 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sindre senai matyta ir pasiilgta na va parsivilkau iš darbo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |