Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
idit | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 11:46 AM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) esu važinėjusi ne kartą tik pas jį ne automatas o maniške dabar automatas tai lengviau su automatu,as tai pamirstu pavaras perjunginet
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 11:57 AM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai lengviau su automatu,as tai pamirstu pavaras perjunginet juokas va,va didžiausia mano problema irgi pamirždavau nervindavo mane tai todėl automatą nusipirkau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 2:29 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sugrįžom su mažuoju iš miesto iš svečių , sumastėm į kirpyklą, tai mažasis apsikirpo, pavalgėm ledų, susitikom su drauge nupirko krikštynoms kostiumėlį, tik va kaklaskarės gražios neradom ir batų, tai reiks iki babilono palėkt na o ką žiūriu čia tuštuma tai reikia apsitvarkyti nes vakare seniai matytas draugas atvažiuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 2:33 PM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš 6 dienas negėriau kavos,bandžiau mesti tą iprotį,nes man širdelė maskatuoja tai su kavą su pienu gerk, nes man po gimdymo daktarai neleido juodos kavos, sako jei nori tik su pienu, ir super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 2:34 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laukiu kol mėlynes atveš, žadėjo kaimynė po 5 Lt parduot tai nusipirksim žiemai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 3:58 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va gryzau is odontologo.Quote (snieguoliuke) laukiu kol mėlynes atveš, žadėjo kaimynė po 5 Lt parduot tai nusipirksim žiemai _liuks_ reiks ir mums nuvaziuot pasirinkt vaikams pavalgyt kol yra dar
![](http://lines.ladoshki-forum.ru/23777.png)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 5:05 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai su kavą su pienu gerk, nes man po gimdymo daktarai neleido juodos kavos, sako jei nori tik su pienu, ir super Fe neskanu čia jau nebe kava o mižaliukas kava turi būti kava Quote (Kipsiuke) reiks ir mums nuvaziuot pasirinkt vaikams pavalgyt kol yra dar Visai neblogai būtų,bet kad aš bijau miško kaip velnias kryžiaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 5:18 PM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Fe neskanu čia jau nebe kava o mižaliukas juokas juokas kava turi būti kava _liuks_ eik tu mižaliuke aš tai laukiu brangiausiojo turi gryšti neužilgo reikia nulėkti pasiilti siuntinuką atėjo man bridžai ir megztukas paskui reiks varyti apsipirkti ryt vyro gimtadienis reikia šašlų papirkti dar etiketes atsispauzdinti reikia jatau kaip viską spėti kai dirba iki 7 val
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 5:48 PM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eik tu mižaliuke aš tai laukiu brangiausiojo turi gryšti neužilgo reikia nulėkti pasiilti siuntinuką atėjo man bridžai ir megztukas paskui reiks varyti apsipirkti ryt vyro gimtadienis reikia šašlų papirkti dar etiketes atsispauzdinti reikia jatau kaip viską spėti kai dirba iki 7 val Nu rimtai mižaliukas kokia kava su pienu,tokią tik vaikams gerti tas pats kas gertum vaikišką kakavą Tau gerai tavasis jau greitai gryš,o manasis dar klaipėdoje užknisa mane su tokiais darbais,juo labiau penktadieniais,bandė nusimuilinti,bet neišėjo Viską spėsi prie gerų norų tai baliukas vėl nusimato pas jus ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/7.gif)
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 6:44 PM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Fe neskanu čia jau nebe kava o mižaliukas kava turi būti kava oj kaip skanu, kartais grietinėle paskaninu Quote (Romeniukas) Visai neblogai būtų,bet kad aš bijau miško kaip velnias kryžiaus taigi yra purškalų visokių, o ir skiepitis galima, mums tai visiems patinka miškas mažiui patinka aviečiau ir grybaut o žiemą kaip skanu uogytės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 6:45 PM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Fe neskanu čia jau nebe kava o mižaliukas kava turi būti kava tai matosi tada kad tau nelabai rūpi sveikatytė, jei dabar širdelė daužosi tai kas bus po kokių 5, jei neklausysi daktarų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 6:48 PM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu rimtai mižaliukas kokia kava su pienu,tokią tik vaikams gerti tas pats kas gertum vaikišką kakavą na čia tai ir palyginai tai gal panašiau 3 in1, labai panašu į kavą su pienu Quote (Laurituke) paskui reiks varyti apsipirkti ryt vyro gimtadienis reikia šašlų papirkti dar etiketes atsispauzdinti reikia jatau kaip viską spėti kai dirba iki 7 val spėsi spėsi, va ir mes lėksim iki pardos o sekmadienį tikriausiai iki šiaulių lėksim laurituke gero baliuko
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 6:51 PM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Mano kompas buvo sugedęs keletą dienų ,kaip nervai kilo nebemoku gyventi be kompiuterio Laurituke, - tai vėl baliukas Quote (snieguoliuke) mums tai visiems patinka miškas - nors labai bijau erkių,bet mišką labai mėgstu ,atsipalaiduoju nuo visko miške
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 6:56 PM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - nors labai bijau erkių,bet mišką labai mėgstu ,atsipalaiduoju nuo visko miške aga aš irgi bijau, bet kaip faina miške, taip atsirelaksuoji grynas oras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 6:57 PM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis Daniele na va mes draugus išleidom, gavom kvietimą vestuves, tai eisim pasveikinti nes tą pačią dieną krikštynoms mums
|
Atsijungęs |
| |