Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 9:11 PM | Žinutė # 916 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai patinka miskas,ten oras sviezas,
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 9:12 PM | Žinutė # 917 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės veikinėjat aš tai Cv taisau reikia eiti į savivaldybę po išeiginių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 9:20 PM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką mergaitės veikinėjat 4 4 ziuriu su vaikais filmuka "samurajaus zirgas" vyras isejo i kadpedele su draugu ziuret fudbola,tai as bent prie kompo galiu pasedet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 9:30 PM | Žinutė # 919 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) ziuriu su vaikais filmuka "samurajaus zirgas" vyras isejo i kadpedele su draugu ziuret fudbola,tai as bent prie kompo galiu pasedet maniškiai tai teliką žiūri, mažasis tai norėtų dar į lauką, bet nulijo pas mus tai šlapia tai dabar teliką abu žiūri ir mėlynes valgo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 9:33 PM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškiai tai teliką žiūri, mažasis tai norėtų dar į lauką, bet nulijo pas mus tai šlapia juokas juokas tai dabar teliką abu žiūri ir mėlynes valgo pas mus ir paliko,tai taip gera dabar lauke,ryt reiks nueit nusipirkt melyniu vaikams,o per kitas vyro iseigynes nuvaziuot pauogaut.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 9:44 PM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) pas mus ir paliko,tai taip gera dabar lauke,ryt reiks nueit nusipirkt melyniu vaikams,o per kitas vyro iseigynes nuvaziuot pauogaut. skanu mėlynės labai o ypač vaikams, šeip sakė miške jų yra tikrai daug
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 9:53 PM | Žinutė # 922 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) skanu mėlynės labai o ypač vaikams, šeip sakė miške jų yra tikrai daug _liuks_ _liuks_ skanu ir sveika.maciau siandien turgui kibirais pririnke
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 11:01 PM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) abutis Daniele - labuka Quote (snieguoliuke) bet kaip faina miške, taip atsirelaksuoji miela miela miela miela grynas oras aha.... Quote (Kipsiuke) ryt reiks nueit nusipirkt melyniu vaikams - skanu ir sveika,mums močiutė atveža
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-07-02, 11:17 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daniele, sveikaQuote (daniele) - skanu ir sveika,mums močiutė atveža
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-07-03, 0:53 AM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taigi yra purškalų visokių, o ir skiepitis galima, mums tai visiems patinka miškas mažiui patinka aviečiau ir grybaut o žiemą kaip skanu uogytės Ne vabalų ir mašalų bijau,o miško tarkim gyvačių,dieve mano širdis manau sutotų,atsimenu kaip mano sesė miške apsisiojo žaltį nuo to laiko man miškas asocijuojasi su žalčiais bijau ir viskas net nėra noro ten kojos kelti,kiek jau kartų siūlė pauogauti,pagrybauti,jokiu būdu Quote (snieguoliuke) tai matosi tada kad tau nelabai rūpi sveikatytė, jei dabar širdelė daužosi tai kas bus po kokių 5, jei neklausysi daktarų Man daktarai neuždraudė kavos gerti niekada šidelė pradėjo truputi maskatuoti,nes greičiausiai per dau į dieną išgerdavau kavos,po 3-4 puodelius,gal dėl to,bet šiuo metu stengiuosi išgerti tik 2 puodelius ir viskas gerai,niekas nestreikuoja,nes kava geriama su saiku ir be jokio pienelio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-07-03, 0:57 AM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) man tai patinka miskas,ten oras sviezas, Man ir šiaip patinka miškas,bet niekaip negaliu nugalėti baimės,paniškai bijau miško dėl žalčių,man atrodo jų ten pilna nors tu ką o žalčiai man mirtis dabar sužinojote mano silpniausią vietą Quote (Kipsiuke) skanu ir sveika.maciau siandien turgui kibirais pririnke aš ir mačiau, rytoj butinai vaikams nupirksime,galės pasmaguriauti su pienu gal ir mūms dar liks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-07-03, 11:08 AM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tarkim gyvačių,dieve mano širdis manau sutotų,atsimenu kaip mano sesė miške apsisiojo žaltį - Quote (Romeniukas) uo to laiko man miškas asocijuojasi su žalčiais bijau ir viskas net nėra noro ten kojos kelti,kiek jau kartų siūlė pauogauti,pagrybauti,jokiu būdu - jei taip būtų man,tai ir aš bijočiau Quote (Romeniukas) dabar sužinojote mano silpniausią vietą -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-07-03, 12:01 PM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labaukas!mes tik su martynu gryzom pasimelyniave.vaziavom su dviraciais tai 2 gyvetes mano jaunuolis pervaziavo,ir 3 zalcius matem.per 1val pririnkau 0,5l .labai daug kur praeita su sukom gal dar iklabesiu nulekt kur toliau nuo miesto,nes dabar ai siknom trynemis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-07-03, 12:02 PM | Žinutė # 929 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios na pas mus manau nebus taip karšta kaip vakar, tai va namuose apsitvakysim, ir važiuosim į sodą ir pas draugus mėsytės pasikepti maudynes atidėsim rytojui Quote (Romeniukas) Ne vabalų ir mašalų bijau,o miško tarkim gyvačių,dieve mano širdis manau sutotų,atsimenu kaip mano sesė miške apsisiojo žaltį nuo to laiko man miškas asocijuojasi su žalčiais bijau ir viskas net nėra noro ten kojos kelti,kiek jau kartų siūlė pauogauti,pagrybauti,jokiu būdu kad žalčiai nieko nedaro, va jei gyvatę būtų apsisiojus , mūsų darželiokieme gyvena žalčiukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-07-03, 12:04 PM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labaukas!mes tik su martynu gryzom pasimelyniave.vaziavom su dviraciais tai 2 gyvetes mano jaunuolis pervaziavo,ir 3 zalcius matem.per 1val pririnkau 0,5l .labai daug kur praeita su sukom gal dar iklabesiu nulekt kur toliau nuo miesto,nes dabar ai siknom trynemis tai jau vaikams nuotykis buvo vaikui, manasis tai kai grybaujam gyvačių ieško , o šeip kaimynė sakė kad labai su šukom iššukuotos mėlynės aš tai kada avietės prasidės
|
Atsijungęs |
| |