Ketvirtadienis, 2024-12-26, 3:41 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 6:25 PM | Žinutė # 1231

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas, na ir tvankumėlis pas mus, gerai kad nors vėjelis yra juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 6:39 PM | Žinutė # 1232

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (Valedy)
O pas mus nei lašo

matai kaip skirtingai pas mus tai kelis kartus varė taip gerai _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 7:51 PM | Žinutė # 1233

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na ką mergičkos veikiate 10 aš tai laukiu vyrioko,išsiuntėme ledų nupirkti nes baigiame numirti 10 vcaikai statosi palapynę iš pagalvių adijaliukų juokas juokas susiranda du broliukai ką veikti _liuks_

Pavargo šiandien didydis,nes mokinomės skaičiuoti internetiniame puslapyje,radome labai fainą vaikui smagiau taip mokintis _liuks_ _liuks_ bet truputi nesamonė ten,nes ten renkami taškai prizai būna,ir maniškis suskaičiavo viską kas buvo ir ant galo parašė jums balų neskirsime,nes čia sprendė tėvai _pikt_ nu čia dabar galvoju sprendėme priešmokiklinuko užduotis ir nepatikėjo,kad galėjo viską vaikas suskaičiuoti,nesamonė tikra 10 na bet nesvarbu

Atsijungęs
ValedyData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:00 PM | Žinutė # 1234

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Romeniukas, aš ne į temą ,bet puikus tavo avatarčikas šioj fotkėj gražiai esi išėjusi

Laimėtojų garbės lenta
Atsijungęs
ValedyData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:01 PM | Žinutė # 1235

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
vcaikai statosi palapynę iš pagalvių adijaliukų susiranda du broliukai ką veikti

Tai manieji irgi ko tik neprisigalvoja va ir vakar susistatė dvi palapines į krūvą

Laimėtojų garbės lenta
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:11 PM | Žinutė # 1236

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na ką mergičkos veikiate aš tai laukiu vyrioko,išsiuntėme ledų nupirkti nes baigiame numirti vcaikai statosi palapynę iš pagalvių adijaliukų susiranda du broliukai ką veikti
Pavargo šiandien didydis,nes mokinomės skaičiuoti internetiniame puslapyje,radome labai fainą vaikui smagiau taip mokintis bet truputi nesamonė ten,nes ten renkami taškai prizai būna,ir maniškis suskaičiavo viską kas buvo ir ant galo parašė jums balų neskirsime,nes čia sprendė tėvai nu čia dabar galvoju sprendėme priešmokiklinuko užduotis ir nepatikėjo,kad galėjo viską vaikas suskaičiuoti,nesamonė tikra na bet nesvarbu

manasis didysis tai darbuojasi, mažasis kieme futbolą žaidžia, nesėdi namie reikia į lauką lėkt pastoviai juokas :juokas: juokas
šaunuolis tavo vyrukas kad mokosi bet aš kažkaip neleidžiu prie kompo, nėra reikalo, kartais duodam pažaist, bet kaip sakom dar prisisedės juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:12 PM | Žinutė # 1237

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Valedy)
va ir vakar susistatė dvi palapines į krūvą

manasis tai nešasi į lauką palapinę, pastato draugai ir žaidžia kareivių juokas juokas juokas šiandien tai kažkaip futbole paskende sako vis dar tesiasi čempionatas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:15 PM | Žinutė # 1238

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
čia dabar galvoju sprendėme priešmokiklinuko užduotis ir nepatikėjo,kad galėjo viską vaikas suskaičiuoti,nesamonė tikra na bet nesvarbu

na žinok šnekėjau su auklėtoja priešmokyklinukų , tai sakė kai kurie vaikai moka iki 100 suskaičiuot, mūsiškis irgi beria kaip žirnius į sieną juokas _liuks_ juokas juokas juokas
Romeniukai geras oras vesk bernus į kiemą su dviračiais palakstyti, gal jau moka ant 2 ratų didysis _liuks_

Atsijungęs
ValedyData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:18 PM | Žinutė # 1239

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
šiandien tai kažkaip futbole paskende sako vis dar tesiasi čempionatas

juokas juokas juokas šaunuoliai vaikai

Laimėtojų garbės lenta
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:20 PM | Žinutė # 1240

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Valedy)
šaunuoliai vaikai

ir rėkauja po langais juokas juokas juokas juokas gaudyk jį tuoj muš juokas juokas , o mergaitės sėdi ir serga arba už vieną arba už kitą komandą juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:21 PM | Žinutė # 1241

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
jaučiu miegodamas irgi žais, užvakar buvom prie karjero tai plaukt sekėsi labai gerai ir vos iš vandens ištraukė, tai naktį miegodamas šaukė mms tėveliai žiūrėkit kaip plaukiu juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:48 PM | Žinutė # 1242

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Romeniukai geras oras vesk bernus į kiemą su dviračiais palakstyti, gal jau moka ant 2 ratų didysis

Jau buvome šiandien kieme su dviračiais gana juokas na jau beveik moka tik dar truputi griuvinėja,bet kai isigazuoja tai jau gerai važiuoja _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:50 PM | Žinutė # 1243

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Valedy)
Romeniukas, aš ne į temą ,bet puikus tavo avatarčikas šioj fotkėj gražiai esi išėjusi

Ačiukas,man ir ši foto mano gražiausia 10

Quote (Valedy)
Tai manieji irgi ko tik neprisigalvoja va ir vakar susistatė dvi palapines į krūvą

Daug smagiau kai du broliai,neliūdna tada,susiranda visokios veiklos,dabar jau užsimanė baseino,sakau na jau ne juokas

Quote (snieguoliuke)
šaunuolis tavo vyrukas kad mokosi bet aš kažkaip neleidžiu prie kompo, nėra reikalo, kartais duodam pažaist, bet kaip sakom dar prisisedės

Manasis visai nesėdi prie kompo,tik šiandien radau fainą puslapiuką tai kartu pasimokinome _liuks_ nieko čia blogo nematau,juk ne kokius beprasmius žaidimus žaidėme,o mokėmės skaičiuoti _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 8:58 PM | Žinutė # 1244

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutes, snd kazkaip niekur toli neisejom, baldus mama uzsiske, atveze,tai kol isstumdem, perkraustem
snd biskeli nusiminiau, mazylio ryt imtadienis, o Pnvz vienas boulingas remonte, kitas tik rugpjucio vidury dirbs, o taip norejom jog vaikas su draugais ne namie, kitoj aplinkoj atsvestu, nes namie remontai, o ir manes neera... liudna

Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2010-07-15, 9:09 PM | Žinutė # 1245

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
vaidabas, LABUTIS mua O TAI KĄ DAUGIAU NĖRA BAULINGŲ?IR KODĖL BŪTENT Į BAULINGĄ LABAI MĖGSTA JIS? miela

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024